26 / 04 / 2024

residence daireler

residence daireler

Ofton İnşaat Kurumsal İletişim Yöneticisi Ayşenur Ülvan residence daire ve kolaylaştırıcı özellikleriyle ilgili açıklamalarda bulundu...

Enyap Blue Residence projesinde daireler hemen teslim ediliyor!

Enyap İnşaat'ın Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Blue Residence projesi metrobüse 5 dakikalık uzaklıkta yükseliyor. Enyap İnşaat Blue Residence projesinde daireler hemen teslim ediliyor.

EMS Butik Residence'ta hemen teslim daireler!

EMS Yapı tarafından inşa edilen EMS Butik Residence'ta daireler hemen teslim satılıyor. Toplam 72 dairenin olduğu projede daireler uygun fiyata satışta.

Tekfen - Rönesans İzmir projesinin görselleri değişti!

Tekfen - Rönesans İzmir projesinde alışveriş merkezi, residence daireler ve ofisler bulunuyor. İnşaatı 2017 yılı başında başlayacak proje için zemin çalışmaları başladı.

Kağıthane Belle Vue Residence'ta daireler hemen teslim!

Kağıthane Belle Vue Residence projesinde toplamda 33 adet konut bulunuyor. Kağıthane Belle Vue Residence'ta daireler hemen teslim ediliyor.

The House Residence Bomonti'de son daireler için özel fiyatlar!

The House Residence ve The House Hotel Bomonti, 2016'da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Projede son kalan daireler için kaçırılmayacak fırsatlar ve stüdyo, 1+1 ve 2+1 apart daireler için çok özel fiyatlar ve ödeme planları sunuluyor.

Ant Yapı basın toplantısı 20 Nisan'da!

Ant Yapı’nın “Lüks Servisli Residence Daireler” konseptiyle Anadolu Yakasında hayata geçirdiği Fraser Place Antasya İstanbul’da yaşam başlıyor. Fraser Place Antasya’nın açılışı 20 Nisan 2016 tarihinde düzenlenen törenle gerçekleştirilecek.

Antasya Residence'a Fraser Place ile yeni konsept!

Ant Yapı'nın Ümraniye'deki Antasya Residence projesi Fraser Place Antasya İstanbul adıyla Anadolu yakasına "lüks servisli residence daireler" konseptini getiriyor.

Fraser Place Antasya'ya geldi!

Ant Yapı'nın Ümraniye'deki Antasya Residence projesi, Fraser Place Antasya İstanbul adıyla Anadolu yakasına "lüks servisli residence daireler" konseptini getiriyor. Frasers Hospitality'nin hizmetleri arasında yok yok!

Frasers Hospitality, Antasya Residence ile anlaştı!

Ant Yapı’nın Ümraniye’deki Antasya Residence projesi Fraser Place Antasya İstanbul adıyla Anadolu yakasına “Lüks Servisli Residence Daireler” konseptini getiriyor.

Tekfen - Rönesans İzmir projesinde son durum ne?

Yakın zamanda satışa çıkması planlanan Tekfen - Rönesans İzmir projesi 38 bin 781 metrekare alan üzerinde yükseliyor, projede alışveriş merkezi, residence daireler ve ofisler bulunuyor...

Keleşoğlu Ark Residence'ta 1+1 daireler büyük ilgi görüyor!

Keleşoğlu İnşaat tarafından Güneşli'de hayata geçirilen, Ark Residence'da 1+1 dairelerin metrekare birim fiyatları 3 bin 900 lira ile 6 bin lira arasında değişiklik gösteriyor. 275 bin liradan başlayan 1+1 daireler büyük ilgi görüyor.

Ümraniye Antasya Residence'ta Ekim teslim daireler! 400 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 400 bin TL'den başlangıç gösterdiği Ümraniye Antasya Residence projesinde yer alan daireler Ekim'de sahiplerine teslim edilecek. Projede kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor.

Adana Bozkurtlar Residence' da daireler 750 bin TL' den başlıyor!

Bozkurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Adana Bozkurtlar Residence projesinde toplam 35 adet daire yer alıyor. Adana Bozkurtlar Residence' da daireler 750 bin TL' den başlıyor.

residence daireler Haberi

residence daireler


Rezidansların sağladığı en önemli konfor insanların günlük yaşamda ihtiyaç duydukları şeylerin bir arada ve her şeyden öte güvenli bir alanda sunulabiliyor olmasıdır. Güvenlik hizmetleri, otopark alanı, çocuklar için eğlenceli oyun parkları, sosyal olanaklar ve spor merkezleri bireylerin hayatlarını daha yaşanabilir ve kolay hale getiriyor. Rezidans yaşamında, ev ortamında ihtiyaç duyulabilecek tamir ve tadilat gibi ihtiyaçların son derece kolay giderilebilir olması, konut sahiplerinin buna zaman ve efor harcamaması da diğer avantajlar olarak öne çıkıyor.


Residence'ta Yaşam kimlerin tercihi?

Genel bir görüşe bağlı olarak sentezini yapmış olduğum bu konu; Residence-ların yoğun iş gününün sonunda eve gelen ev sakinlerinin, istedikleri birçok şeyi kolayca erişip ekstra stres yaşamadan sıkıntısız yaşamı tercih eden kişilerin tercihi oluyor. Zamanın kıymetli olduğunu hepimiz biliyoruz. Bunu düşünen bireylere,rezidans yaşamının kazandırdığı...