19 / 04 / 2024

R’Estate Center açılış

R’Estate Center açılış

R’Estate Center, 1 Şubat’ta Astoria AVM ’de açılıyor. Merkezde inşaat firmaları ve bankaların standı olacak. R’Estate Center’da inşaat firmaları, bankalar ve sektörle ilgili sivil toplum kuruluşlarının stantları bulunacak

Türk-İş resmen duyurdu: Açlık sınırı asgari ücreti solladı

Ekonomik kriz, hayat pahalılığı vatandaşların cebini bükerken Türk-İş, 2022 yılı Ağustos ayına ilişkin açlık ve yoksulluk sınırı verilerini duyurdu. Açlık sınırı bin 390 lira ile yeni asgari ücrete fark atarak 6 bin 890 olarak kaydedildi. Yoksulluk sınırı ise 22 bin 442 lira ile rekor kırdı.

Gümüş yatırımcıları ağlıyor! Gümüş fiyatları 11 liraya kadar düştü! Flaş gelişme

Gümüş fiyatları dünyadaki gelişmelerin etkisi ile 11 TL seviyelerine kadar düştü. Gümüş fiyatlarını gören yatırımcılar ağlıyor. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş kaç lira? İşte gümüş fiyatları 30 Haziran 2022...

Türk yapı malzemeleri sektörü yeni pazarlara açılıyor!

2020 yılını 21,8 milyar dolar ihracatla tamamlayan yapı malzemeleri sektörü bu sene global ölçekte bir basamağı daha çıkmayı ve dünyada ilk 10’da olmayı planlıyor. İDDMİB Yönetim Kurulu Üyesi ve Türk Yapı Malzemeleri Sektör Komite Başkanı Serdar Urfalılar, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Karaman Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da yapımına başlanan yeni yaşam alanı için geri sayım başladı. Karaman Belediyesi'nde yer alan habere göre; kafeteryası, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, oturma ve piknik alanları, yürüyüş ve koşu parkuru ile bölgeye kazandırılacak proje açılışa

TOKİ Hanımeli Kültür Sanat Merkezi açıldı!

Tokat'ta 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Tokat Belediyesi tarafından yapılan TOKİ Hanımeli Kültür Sanat Merkezi açılışı gerçekleştirildi. 

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açılış gün sayıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi projesi açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projenin kısa sürede açılması planlanıyor.

Harran Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Harran Kültür Merkezi'nin açılışı yapıldı..

Manisa Köprübaşı yatırımları hizmete açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Köprübaşı programı dahilinde Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan tesislerin açılışlarını gerçekleştirdi.

Zülfü Livaneli Kültür Merkezi 16 Eylül'de açılacak!

Zülfü Livaneli Kültür Merkezi'nin açılışı 16 Eylül'de yapıacak. Açılışa Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zülfü Livaneli de katılacak...

Çayırhan Kültür Merkezi açılışa hazır!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 10 senedir tamamlanamayan Çayırhan Kültür Merkezi'ni açılışa hazır hale getirdi.

Bursa'daki 236,8 milyon TL'lik yatırım hizmete açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği 236 milyon 840 bin 455 TL’lik yatırım hizmete açılıyor.

Esenler'de 470 milyon liralık yatırımın açılışı 26 Mart'ta yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26 Mart Pazar günü Dörtyol Meydanı'nda, Esenler'e yapılan 470 milyon lira tutarındaki yatırımların açılışını gerçekleştirecek.

Kocaeli'deki 851 milyon TL'lik 23 yatırım pazar günü açılıyor!

Kocaeli Valiliği, kamu kurumları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin tamamladığı 851 milyon TL değerindeki 223 yatırımın açılışı Pazar günü gerçekleştirilecek.

R’Estate Center açılış Haberi

R’Estate Center açılış


Türkiye’nin en büyük yerli zincir emlak markalarından TURYAP’ın Demos Fuarcılık ve ITCO işbirliğiyle gerçekleştirdiği R’Estate Center 1 Şubat 2014’te Astoria AVM’de açılıyor.



HER GÜN AÇIK


Yılın her günü açık olan bir emlak fuarı veya bir çeşit “emlak AVM’si” formatına sahip olan R’Estate Center’da inşaat firmaları, bankalar ve sektörle ilgili sivil toplum kuruluşlarının stantları bulunacak. Müteahhit firmaların proje maketleri ve belli ölçeklerdeki örnek dairelerinin sergileneceği R’Estate Center haftanın yedi günü 10.00-22.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.


TÜM PROJELER BİRARADA!


R’Estate Center konut yatırımcısına hemen tüm markalı konut projelerini semt semt gezmeden bir arada görme ve karşılaştırma yapma imkânı sunuyor. Yatırımcı ayrıca projeyi yerinde de görmek isterse, R’Estate Center’ın hizmetine sunduğu servis aracıyla şantiyeye de götürülüyor. Yatırımcı eğer halihazırda sahip olduğu gayrimenkulü satıp yeni bir...