26 / 04 / 2024

Manisa Köprübaşı yatırımları hizmete açıldı!

Manisa Köprübaşı yatırımları hizmete açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Köprübaşı programı dahilinde Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan tesislerin açılışlarını gerçekleştirdi.



 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Köprübaşı ilçe programı kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede hayata geçirilen yatırımların açılış törenlerini gerçekleştirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Ergün, Borlu Mahallesi ziyaretinin ardından Köprübaşı Borlu İtfaiye Amirliği’nin açılışını yaptı. İtfaiye amirliğinde incelemelerde bulunan Başkan Cengiz Ergün, daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte açılış kurdelesini kesti. Kurdele kesim töreni öncesinde bir konuşma gerçekleştirilen Başkan Ergün, Köprübaşı ilçesinin hizmetine sunulan itfaiye amirliğinin hayırlı olması temennisinde bulundu.


Namık Kemal Mahallesi’ne Çok Amaçlı Salon

İlçeye bağlı Namık Kemal Mahallesi’nde Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çok amaçlı etkinlik salonunun açılışını da yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün, açılış öncesinde yapılan dua ile yatırımın hayırlı olması temennisinde bulundu. Çocukların katılımıyla birlikte yapılan açılışta bir konuşma yapan Cengiz Ergün, “Sağlık ve huzur içinde inşallah bu etkinlik salonumuz kullanılır. Salonumuz Köprübaşı sakinlerine hayırlı olsun. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Cengiz Ergün ve beraberindeki heyet açılıştaki kurdele kesiminin ardından salonda incelemeler yaptı. Başkan Ergün, Köprübaşı Namık Kemal Mahallesi Çok Amaçlı Etkinlik Salonu açılışından sonra mahallede bulunan çocuklara kırtasiye seti ve top hediye etti.


Geri Dön