28 / 03 / 2024

Revan Proje adres

Revan Proje adres

Revan Proje Pazarlama Gayrimenkul Şirketi Avcılar’da  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Yılmaz tarafından kuruldu.

Bayraktar İnşaat'tan Ankara'ya 3 bin yeni konut geliyor! Adres Ankara evleri satışta! Yeni proje!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'ya 26 bloktan oluşan toplam 3 bin konutluk yeni proje geliyor. Peki Adres Ankara Evleri fiyatları ne kadar? Adres Ankara Evleri ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Revan Proje Pazarlama Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Revan Proje Pazarlama Gayrimenkul Şirketi Avcılar’da  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Yılmaz tarafından kuruldu.

Sinpaş GYO Metrolife iletişim!

Sinpaş GYO Metrolife iletişim ve proje adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Sinpaş Metrolife projesinde dairelerin fiyatları 325 bin TL'den başlıyor...

Adres Proje Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Adres Proje Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Çiydem Kaya, Abdulsamet Nakşibendioğlu Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 1 milyon TL sermaye ile 3 Ekim'de Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi, Şemsettin Günaltay Caddesi'nde kuruldu.

Adres Sancaktepe ile dilekleriniz gerçek oluyor!

Ritim İstanbul, Dumankaya Mozaik gibi projeleriyle satışlarına devam eden Dumankaya İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'nda Adres Sancaktepe projesini hayata geçiriyor. Proje "Adres Sancaktepe ile dilekleriniz gerçek oluyor" sloganıyla tanıtılıyor.

Dumankaya'dan yeni proje: Dumankaya Adres Sancaktepe!

Dumankaya, çok kazandıran Adres projelerine yenilerini eklemeye devam ediyor. İstanbul’un prestijli yaşam alanı olarak öne çıkan semtlerinden Sancaktepe’de hayata geçirilecek proje ile yeni bir yatırım fırsatı sunuluyor.

Adres Sancaktepe: 2015'te yine çok kazandıracak yepyeni bir proje!

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Adres Sancaktepe projesinde ön talep süreci devam ediyor. Proje "Adres Sancaktepe: 2015'te yine çok kazandıracak yepyeni bir proje" sloganıyla tanıtılıyor.

Anadolum İnşaat Model Kartal adres bilgileri!

Anadolum İnşaat Model Kartal adres bilgileri kapsamında proje E-6 yolu üzerinde Yakacık Uğurmumcu tabelasının bulunduğu yerin sağında Kartal Metro İstasyonu'na, E-5 ve Real AVM'ye 1 kilometre mesafede yükseliyor.

Ofisim İstanbul Maltepe adres!

Toplamda 216 adet home ofis ve 16 adet ticari birimden meydana gelen Ofisim İstanbul Maltepe adres bilgileri şu şekilde: Tugay Yolu Caddesi No: 18 Maltepe / İstanbul. Proje, İstanbul Maltepe'de yükseliyor...

Park Mozaik Ankara adres!

Tepe ile Mesa Mesken ortaklığı ile hayata geçirilen Park Mozaik Ankara adres bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Proje, Başkent Ankara'da yükseliyor. Projede, 6 katlı 10 blok ve 3 kule bulunuyor.

Sancaktepe Resim İstanbul adres!

Konutların başlangıç fiyatı 241 bin 400 TL olarak belirlenen Sancaktepe Resim İstanbul adres bilgileri şu şekilde: Fatih Mahallesi, Kerpiç Sokak Sancaktepe-İSTANBUL. Proje, Ortadoğu Grup imzası taşıyor...

Ede Tower İncek adres!

Ede Tower İncek adres bilgileri kapsamında proje; Taşpınar Mahallesi Küme Evleri NO: 540 İncek - Ankara'da inşa ediliyor. Projede yer alan daireler Kasım 2015'te teslim edilecek.

Maltepe Nar Life adres!

Maltepe Nar Life adres bilgileri kapsamında proje; Başıbüyük Mahallesi, Emek Caddesi, No. 281 Maltepe'de inşa ediliyor. Projede yer alan daire seçenekleri stüdyodan başlıyor ve değişiklik gösteriyor.

Revan Proje adres Haberi

Revan Proje adres

Revan Proje Pazarlama Gayrimenkul Şirketi Avcılar’da  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Yılmaz tarafından kuruldu.
Revan Proje Pazarlama Gayrimenkul Limited Şirketi:
1. Türkiye Cumhuriyeti kanunlarının izin verdiği her türlü ticari emtia almak, satmak, ithalat ve ihracatını yapmak. 2. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 3....