16 / 04 / 2024

reysaş aydınlı ihale sonucu

reysaş aydınlı ihale sonucu

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anadolu Yakası Tuzla Aydınlı ihale sonucu bildirimini yayınladı...

Tuzla Aydınlı'da 5 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Tuzla Aydınlı'daki konut imarlı arsayı ihale usulü ile satışa sunuyor..

Aydınlı Portre Sahil daire fiyatları!

İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik'te konumlandırılan Aydınlı Portre Sahil projesi Akbulut İnşaat, Arma Yapı ve Özdemir İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Aydınlı Portre Sahil daire fiyatları 518 bin TL’den başlıyor.

Aydınlıkevler Erkek Kültür Merkezi açıldı!

Aydınlıkevler Mahallesi’nde hayata geçirilen Aydınlıkevler Erkek Kültür Merkezi vatandaşların hizmetine açıldı. Erkeklere özel olan kültür merkezinde çok sayıda etkinlik ve kurs Altındağlı beylerle buluşacak.

Aydınlı Grup, En İyi Kurumsal Çözüm Ödülü'nü aldı!

Aydınlı Grup “Avrupa Perakende Teknoloji Ödülleri” (RETA) töreninde “En İyi Kurumsal Çözüm” alanında ödül aldı. Türk markası olan firma, aynı kategoride ödülü ikinci kez kazanan ilk marka oldu.

Lokum Evler Tuzla Aydınlı daire fiyatları!

Toplam 722 daireden meydana gelen Lokum Evler Tuzla Aydınlı daire fiyatları 441 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje DKY İnşaat ve Metropolist Yapı işbirliğinde hayata geçiriliyor.

Aydınlı Lokum Evler daire fiyatları 2017!

İstanbul Tuzla'ya bağlı Aydınlı bölgesinde hayata geçirilen Lokum Evler projesi toplam 722 daireden oluşuyor. İşte Aydınlı Lokum Evler daire fiyatları 2017...

Lokum Evler Aydınlı satılık daire fiyatları 2017!

Toplam 722 daireden oluşan Tuzla Lokum Evler Aydınlı projesi sahile 8 dakika mesafede inşa ediliyor. İşte Lokum Evler Aydınlı satılık daire fiyatları 2017...

Aydınlı Lokum Evler konut fiyatları 2017!

Aydınlı Lokum Evler konut fiyatları 2+1'lerde 441 bin TL'den başlayarak değişiyor. Lokum Evler projesinde peşinatsız ödeme fırsatı sunuluyor...

Aydınlı Grup'un şirketi TMSF'ye devredildi!

TUSKON operasyonunda tutuklanan işadamı Ömer Faruk Kavurmacı’nın yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Aydınlı Grubu’na bağlı Aydınlı Hazır Giyim’e, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından kayyum atandı.

Erzincan Aydınlık Evler Cami inşaatı tamamlanıyor!

Atatürk Mahallesi Aydınlık evler de bulunan ve yapımı 3 yıldır devam eden Aydınlık Evler Camisinin inşası hayırsever iş adamı Yılmaz Güzeloğlu ve Fehmi Şahbaz'ın destekleriyle tamamlanması planlanıyor.

Aydınlılar üst geçit istiyor!

Aydın’da halk arasında ‘ölüm yolu’ olarak da bilinen Muğla yolunda bir üst geçit olmaması vatandaşları isyan ettirdi. Büyükşehir Belediyesi’nin ilgisizliğine tepki gösteren Aydınlılar, “Can güvenliğimiz için üst geçit yapılması lazım” dedi

Aydınlı Grup, Vadistanbul ortaklığından çıkarıldı!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında tutuklu yargılanan Ömer Faruk Kavurmacı'nın sahibi olduğu Aydınlı Grup, Vadistanbul projesinde ortaklıktan çıkarıldı.

Aydınlı Grup Vadistanbul'un ortaklığından ayrıldı!

İstanbul – Ayazağa’da, Evyap Holding’e ait arsa üzerinde geliştirilen Vadistanbul’un yüklenicilerinden Aydınlı Grup, gördüğü lüzum üzerine proje ortaklığından ayrıldı.

reysaş aydınlı ihale sonucu Haberi

reysaş aydınlı ihale sonucu

Reysaş GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olarak İstanbul İli Tuzla İlçesi Aydınlı Köyü'nde bulunan 151 Ada 1-2 ve 3 nolu parsellerdeki toplam  85.838,27 m2 yüzölçümlü gayrimenkulün bir bütün halinde özelleştirilmesi için T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından açılan ihaleye teklif verildiği ve  şirketimizin T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 25/12/2013 tarihinde yapılacak olan 1.tur ve nihai pazarlık görüşmelerine davet edildiği 20/12/2013 tarihinde duyurulmuştu.


25/12/2013 tarihinde yapılan 1.tur ve nihai pazarlık görüşmeleri sonucunda, söz konusu gayrimenkul için T.C.Başbakanlık Ö.İ.B.tarafından tespit edilen muhammen bedelin altında kalmasına rağmen, ihaleye katılanlar arasında en yüksek tutarlı teklif şirketimiz tarafından verilmiş ise de sözkonusu ihale T.C.Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından sonuçlandırılmamış olup, teminat mektubumuz iade edilmiştir.  


Kamuoyunun bilgilerine...