24 / 04 / 2024

Reysaş GYO beylikdüzü arsası

Reysaş GYO beylikdüzü arsası

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş GYO İstanbul Beylikdüzü Esenyurt'ta 11 milyon 800 bin dolara arsa aldı.

Referans Beylikdüzü'nün değeri 1 yılda 922.4 milyon TL arttı!

Kiler GYO, İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Referans Beylikdüzü projesinin 2023 değerini resmen açıkladı. Peki Referans Beylikdüzü projesinin 2023 değerine kadar oldu?

Referans Beylikdüzü'nde teslimler yıl sonunda! 

Kiler GYO tarafından hayata geçirilen Referans Beylikdüzü projesinde konut teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor. Peki Kiler GYO Referans Beylikdüzü projesi nerede? İşte merak edilenler...

Referans Beylikdüzü projesinin 2022 değeri açıklandı! Kiler GYO duyurdu!

Kiler GYO, İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Referans Beylikdüzü projesinin 2022 değerini resmen açıkladı. Peki Referans Beylikdüzü projesinin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Referans Beylikdüzü 15 soruda tüm detaylarıyla! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kiler GYO Referans Beylikdüzü projesi için düğmeye bastı. Peki Referans Beylikdüzü nerede? İşte Referans Beylikdüzü projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Kiler GYO Referans Beylikdüzü'yle 709 konut geliyor! Yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Referans Beylikdüzü projesi için düğmeye bastı. Projede 709 konut ve 19 adet ticari alan yer alıyor. 

Kiler GYO Beylikdüzü arsalarının değeri ne kadar oldu?

Kiler GYO'nun Beylikdüzü arsaları, İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Kavalı Mahallesi, Ada Çiftliği Mevkii, 183 ada 1 parsel ve 184 ada 1 parselde yer alıyor. Peki bu arsaların 2021 yılsonu değeri ne oldu?

Referans Beylikdüzü'nün değeri belli oldu!

Kiler GYO, Referans Beylikdüzü Projesi'nin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Referans Beylikdüzü Projesi'nin değeri ne kadar?

Reysaş GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

Reysaş GYO'nun 2021 yılı için seçilen bağımsız denetim kuruluşu Eren Bağımsız Denetim A.Ş.; 03 Haziran 2021 tarihinde tescildi ve ilan edildi. 

Ali Murathan Dikel, Reysaş GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı!

Reysaş GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Erem Ersoy iş yoğunluğu sebebi ile istifa etmesinin ardından Ali Murathan Dikel'in istifa eden Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesinin görev süresi dolana kadar atanmasına, komitelerde yer almasına ve ilk yapılacak Genel Kurul'da onaya sunulmasına karar verildi.

Reysaş GYO Adana'dan 1.7 milyon TL'ye 2 arsa aldı!

Reysaş GYO, Adana'daki iki gayrimenkulü 1 milyon 761 bin TL bedel ile peşin olarak satın aldı. Söz konusu arsa üzerine 31 bin metrekarelik lojistik depo inşa edilecek.

Reysaş GYO bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Reysaş GYO'nun finansal raporlarının denetlenmesi için Eren Bağımsız Denetim A.Ş.'nin seçilmesine ve bu seçimin ilk yapılacak Genel Kurul'un onayına sunulmasına oy birliği ile karar verildi.

Kiler GYO Beylikdüzü projesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Beylikdüzü İlçesi 483 Ada 5 Parsel üzerinde geliştirilen Konut Projesine ilişkin Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Kiler GYO Beylikdüzü arsaları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler GYO İstanbul ili Beylikdüzü arsalarının 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Reysaş GYO beylikdüzü arsası Haberi

Reysaş GYO beylikdüzü arsası

Reysaş GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin 192 nolu Yönetim Kurulu Kararı doğrultusunda; İstanbul İli B.Çekmece İlçesi Esenyurt Mahallesi F21D18C2A18C2D pafta 2642 ada 1 parsel  üzerindeki 21.536,25 m2'lik arsa 11.800.000 USD bedel ile satın alınmıştır.


Alınan arsa için Akbank T.A.Ş.'den 1 yıl anapara ödemesiz, aylık anapara ve faiz ödemeli toplam 10 yıl vadeli proje finansman kredisi kullanılmıştır.


Mevcut arsa üzerine Mevcut ve Yeni Müşterilerimiz için 40.000 m2'lik lojistik depo yapılması planlanmaktadır.


Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine...