28 / 03 / 2024

Reysaş GYO genel kurul toplantısı 2014 sonucu

Reysaş GYO genel kurul toplantısı 2014 sonucu

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. reysaş GYO 2014 Yılı (A) Grubu İmtiyazlı Olağan Genel Kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Durmuş Döven, Reysaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Reysaş GYO'nun 25 Mayıs 2021 tarihinde 2020 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında yönetim kurulu üyeleri seçildi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Durmuş Döven seçildi. 

Reysaş GYO yönetim kurulu üyelerini seçti!

Reysaş GYO'nun 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı ve alınan kararlara ilişkin tutanak ve pay sahiplerine ilişkin hazirun cetveli yayınlandı.

Ali Murathan Dikel, Reysaş GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı!

Reysaş GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Erem Ersoy iş yoğunluğu sebebi ile istifa etmesinin ardından Ali Murathan Dikel'in istifa eden Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesinin görev süresi dolana kadar atanmasına, komitelerde yer almasına ve ilk yapılacak Genel Kurul'da onaya sunulmasına karar verildi.

Reysaş GYO bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Reysaş GYO'nun finansal raporlarının denetlenmesi için Eren Bağımsız Denetim A.Ş.'nin seçilmesine ve bu seçimin ilk yapılacak Genel Kurul'un onayına sunulmasına oy birliği ile karar verildi.

Behzat Kaplan, Reysaş GYO'nun genel müdürü oldu!

Reysaş GYO Genel Müdürlük görevini yürüten Egemen Döven'in ana ortağı Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Tic. A.Ş.'ye Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanması sebebiyle, Egemen Döven yerine Genel Müdür olarak Behzat Kaplan'ın atanmasına karar verildi.

Reysaş GYO 2020 yılı için Vizyon Grup ile anlaştı!

Reysaş GYO'nun 24 Haziran 2020 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısında 2020 yılı için seçilen Bağımsız Denetim Kuruluşu Vizyon Grup Bağımsız Denetim Anonim Şirketi tescil edildi.

Reysaş GYO kayıtlı sermaye tavanı süresi onaylandı!

Reysaş GYO'nun gerekli izinleri alınan Şirket Esas Sözleşmesi'nin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8.maddesinin tadili hususu Genel Kurulda görüşüldü ve oy çokluğu ile kabul edildi.

Reysaş GYO'nun genel kurul sonuçları tescillendi!

Reysaş GYO'nun 24 Haziran 2020 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı sonuçları bugün tescillendi.

Reysaş GYO'dan yüzde 7,18'lik hisse alımı!

Reysaş GYO, son alımlar sonrasında toplam yüzde 7,18 hisse senedine sahip oldu. Ancak Reysaş GYO Genel Müdürü Egemen Döven'in hiçbir zaman hisse senedi satışı yapılmadığı açıklandı. 

Şeref Can Buladoğlu, Reysaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oluyor!

Reysaş GYO'nun görev süresi dolan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Cem Akgün'ün yerine Kurumsal Yönetim Komitesinin önerisi doğrultusunda Şeref Can Buladoğlu'nun atama kararını Genel Kurul'un onayına sunacak...

Reysaş GYO Kocaeli'deki deposunu 14 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi'nde yer alan deposunun 5.500 metrekarelik depolama alanı Çay İşletmeleri Genel Müdürülğü (Çaykur)"a 5 seneliğine kiraya verildi...

Reysaş GYO'nun 2016 olağan genel kurul toplantısı tescillendi!

Reysaş GYO'nun 2016 yılı olağan genel kurul toplantısı İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğünce 7 Haziran 2017 tarihinde tescil edildi.

Reysaş GYO'nun olağan genel kurul toplantısı 24 Mayıs'ta

Reysaş GYO'nun olağan genel kurul toplantısı 24 Mayıs 2017 Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Reysaş GYO genel kurul toplantısı 2014 sonucu Haberi

Reysaş GYO genel kurul toplantısı 2014 sonucu

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2014 Yılı (A) Grubu İmtiyazlı Olağan Genel Kurul toplantı sonucunu yayınladı. 


Açıklama: 

Şirketimize ait 2014 yılı (A) Grubu İmtiyazlı Olağan Genel Kurul Toplantısı yapılmış olup, alınan kararlara ilişkin tutanak ve pay sahiplerine ilişkin hazirun cetveli ekte sunulmuştur.


Dosya için