26 / 04 / 2024

reysaş tuzla projeleri

reysaş tuzla projeleri

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anadolu Yakası Tuzla Aydınlı ihale sonucu bildirimini yayınladı...

Murat Kurum İstanbul projelerini açıkladı! TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projelerinde müjde geldi!

İBB  Başkan adayı Murat Kurum katıldığı canlı yayında İstanbul projelerini tek tek sıralayarak, TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projeleri için müjdeyi açıkladı.

10 soruda TOKİ İstanbul Tuzla 2022 Sosyal Konut Projesi! TOKİ Tuzla Ucuz Konut Projesi’nde kaç konut yapılacak?

Uzun süredir beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde İstanbul’da 50.000 konut inşa edilecek. Peki, TOKİ İstanbul Tuzla Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Mercan Tuzla Vesen Yalıları 8 Haziran'da görücüye çıkıyor!

Denize sıfır konumuyla İstanbul’un en özel markalı konut projeleri arasında yer alan Mercan Tuzla Vesen Yalıları 8 Haziran'da görücüye çıkıyor.

KİPTAŞ Tuzla ve Pendik projelerinde son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Tuzla ve Pendik’te devam eden projeleri gezdi. Peki KİPTAŞ Tuzla ve Pendik projelerinde son durum ne? İşte detaylar...

Yeşil GYO'nun Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla projeleri tamam!

Yeşil GYO'nun Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla projelerinde inşaat çalışmaları tamamlandı. Projelerde teslimlere geçilmesi planlanıyor...

Reysaş GYO Orhanlı'daki deposunu 10.5 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO portföyünde yer alan İstanbul ili Tuzla ilçesi Orhanlı Mahallesindeki 17 bin 425,92 metrekarelik deponun 3 bin 500 metrekarelik alanı 31 Mayıs 2026 tarihine kadar Çobantur Tur.Tic.ve Nak.Ltd.Şti.'ne kiraya verildi. Kiraya verilen depodan yaklaşık 10 milyon 500 bin TL gelir elde edilecek.

Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla yıl sonuna kadar tamamlanacak!

Yeşil GYO'nun Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla projeleri 2021 yılının sonuna kadar tamamlanacak.

Reysaş GYO Tuzla'daki deposunu 16 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO tarafından, şirket portföyünde yer alan İstanbul ili Tuzla ilçesi Orhanlı Mahallesi 1990 parselde yer alan 17.425,92 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde konumlanan deponun asma katlar dahil 5.023 metrekare depolama alanı "Çobantur Tur.Tic.ve Nak.Ltd.Şti."ye kiralandı.

TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası 2021!

TOKİ, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hangi projeleri hayata geçiriyor? TOKİ İstanbul Ataşehir, Ümraniye, Çekmeköy, Tuzla, Kartal ve Pendik bölgelerinde hangi projelere başladı? İşte 2021 TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası...

Reysaş GYO Tuzla'daki tesisinin 2. etabını kurmaya hazırlanıyor!

Reysaş GYO, Tuzla Orhanlı'da bulunan deposunun çatısının üzerine 03/07/2020 tarihinde 1.etabı kurulan yeni GES tesisinin, 1.320 kW gücünde 2.etabı kurulacağını açıkladı. 

Reysaş GYO Tuzla'daki deposunu 6 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO İstanbul İli Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesi'ndeki deposunu Adel Kalemcilik Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ye 1 seneliğine 6 milyon TL'ye kiraladı.

Reysaş GYO Tuzla'daki deposunu 3 aylığına 250 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun portföyünde bulunan İstanbul İli Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesi'ndeki 48.884 metrekare deponun 4.500 metrekare depolama alanı 3 aylığına 250 bin TL'ye kiraya verdi. 

Reysaş GYO Tuzla'daki deposunun açık alanını 5 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun portföyünde bulunan İstanbul İli Tuzla İlçesi Tepeören Mahallesi 1586 Parseldeki 5.215 metrekarelik açık saha alanı Borusan Lojistik Dağıtım Depolama Taşımacılık ve Ticaret A.Ş.'ye kiraya verildi. 

reysaş tuzla projeleri Haberi

reysaş tuzla projeleri

Reysaş GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olarak İstanbul İli Tuzla İlçesi Aydınlı Köyü'nde bulunan 151 Ada 1-2 ve 3 nolu parsellerdeki toplam  85.838,27 m2 yüzölçümlü gayrimenkulün bir bütün halinde özelleştirilmesi için T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından açılan ihaleye teklif verildiği ve  şirketimizin T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 25/12/2013 tarihinde yapılacak olan 1.tur ve nihai pazarlık görüşmelerine davet edildiği 20/12/2013 tarihinde duyurulmuştu.


25/12/2013 tarihinde yapılan 1.tur ve nihai pazarlık görüşmeleri sonucunda, söz konusu gayrimenkul için T.C.Başbakanlık Ö.İ.B.tarafından tespit edilen muhammen bedelin altında kalmasına rağmen, ihaleye katılanlar arasında en yüksek tutarlı teklif şirketimiz tarafından verilmiş ise de sözkonusu ihale T.C.Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından sonuçlandırılmamış olup, teminat mektubumuz iade edilmiştir.  


Kamuoyunun bilgilerine...