24 / 04 / 2024

Rita Ora kosova ev

Rita Ora kosova ev

Arnavut asıllı 28 yaşındaki güzel Rita Ora, annesine sürpriz yaptı ve Kosova’dan malikane satın aldı...

Asgari ücretten hemen sonra oraıya da zam geldi! Bakmadan sakın uyumayın

Asgari ücret rakamının açıklanmasının ardından devlet tarafından verilerin birçok destek ve birçok kalemde de zam uygulanacak. İşte detaylar...

İtalyan Prenses Rita'ya üvey oğulları miras davası açtı!

İtalyan Prens Nicolo’nun eşine miras bıraktığı 354 milyon dolarlık sanat eserleri ile dolu malikane satılıyor. Prens Nicolo’nun oğulları, üvey anneleri Prenses Rita’nın bahsedilen eserlerin bakımını iyi yapamadığını iddia ederek dava açtı. 

Kosova, hapishane hücrelerini Danimarka'ya 15 Euro'ya kiraya verecek!

Kosova, Danimarka'ya 300 hapishane hücresi kiralamaya onay verdi. Kararla beraber İskandinav ülkesinde hapishanelerin doluluk oranlarının düşürülmesi planlanıyor. Danimarka, bu hücreler için Kosova'ya beş sene boyunca, senelik 15 milyon Euro ödeme yapılacak.

Rita Ora aradığı evi buldu!

Ünlü şarkıcı Rita Ora, aradığı evi buldu. Ora sosyal medya hesabı üzerinden evinin havuzbaşından fotoğraf paylaştı.

Thodex'in yöneticisi Faruk Fatih Özer'in yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor!

Thodex'in kurucusu ve yöneticisi Faruk Fatih Özer'in yakalanması için başlayan çalışmalar, Arnavutluk, Karadağ, Kosova ve Kuzey Makedonya üzerinde yoğunlaştı.

Rita Ora Londra'da 8 milyon sterline villa satın aldı!

Kovid-19 salgını sürecinde katıldığı partilerle dikkat çeken Rita Ora, Londra'dan yeni bir ev aldı. İddialara göre, şarkıcının şehrin kuzeyinde yer alan villa için 8 milyon sterlini (77 milyon 66 bin TL'yi) gözden çıkarıldığı öğrenildi.

Rita Ora Bodrum’dan ev aldı!

Dünyaca ünlü pop yıldızı Rita Ora, Bodrum Yalıkavak’ta  650 bin dolara ev satın aldı.

Cves Mimarlık İnşaat Turizm Bilgisayar Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cves Mimarlık İnşaat Turizm Bilgisayar Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Şora tarafından kuruldu.

Priştine Merkez Camisi’nin inşaatı başladı!

 Kosova İslam Birliğince 2012 yılında temelleri atılan ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) katkılarıyla inşa edilecek olan Priştine Merkez Camisi'nin inşası başladı.

Kosova'da emlak ofisleri çalışmaya başladı!

Kosova'da inşaat, emlak, araç alım satımı, bazı perakende mağazalar, kişisel eşya ve mobilya tamircileri ile danışmanlık ofisleri yeniden çalışmaya başlıyor.

Kosova'da emlak ofisleri yeniden çalışmaya başlayacak!

Kosova'da inşaat, emlak, araç alım satımı, bazı perakende mağazalar, kişisel eşya ve mobilya tamircileri ile danışmanlık ofisleri yeniden çalışmaya başlayacak.

Rita Ora koronavirüs nedeniyle çiftlik kiraladı!

Ünlü şarkıcı Rita Ora, koronavirüs sebebiyle şehir merkezinden kaçarak bir çiftlik evi kiraladı...

Prim E Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Prim E Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kağıthane'de 245 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Cem Demiröz ve Ora Akkor ortaklığında açıldı! 

Rita Ora kosova ev Haberi

Rita Ora kosova ev

Arnavut asıllı İngiliz şarkıcı Rita Ora, memleketi Kosova’dan annesine ev satın aldı. The Sun gazetesinin haberine göre; şarkıcı, başkent Priştine’deki lüks malikane için 1.5 milyon sterlin (yaklaşık 9.2 milyon TL) ödeyecek. 

Anne Vera, Instagram hesabından paylaştığı ev fotoğrafının altına, “Kalbin neredeyse, evin orasıdır. Londra’da yaşamamıza rağmen, burası bizim ve gelecek nesillerimizin, memleketimizi ziyaret edebilmesi açısından çok önemli” diye yazdı.

Kendisini destekleyen ailesinden yardımlarını esirgemeyen 28 yaşındaki şarkıcı Rita Ora, 2014 yılında da ailesine Londra’dan ev almıştı.

Mark Zuckerberg 59 milyon dolara iki ev satın aldı!