24 / 04 / 2024

Ritim İstanbul ödeme koşulları

Ritim İstanbul ödeme koşulları

Ritim İstanbul Maltepe kampanyası kapsamında peşinde yüzde 12 indirim yapılıyor. 32 bin metrekare arsa alanına sahip proje Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Ritim İstanbul son etap fiyatları!

Ritim İstanbul son etap fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. 32 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen projede 60 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor.

Maltepe Ritim İstanbul Rezidans!

Maltepe Ritim İstanbul Rezidans fiyatları 445 bin TL'den başlıyor. Mayıs 2016 tarihinde tamamlanması planlanan projede yüzde 0,40 faiz oranıyla 60 ay vade imkanı sağlanıyor.

Ritim İstanbul Maltepe ev fiyatları!

Ritim İstanbul Maltepe ev fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Marmaray durağına 2 kilometre uzaklıkta olan proje daire, ofis, home ofis, ve mağazalardan meydana geliyor.

Ritim İstanbul Maltepe daire fiyatları!

Ritim İstanbul Maltepe daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Daire, ofis, mağaza ve home ofislerden oluşan proje 32 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Ritim İstanbul Maltepe fiyat listesi!

Teslim tarihi 2016 yılı Mayıs ayı olarak belirlenen Ritim İstanbul Maltepe fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Projede 2 bin 675 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor.

Ritim İstanbul Residence nerede?

Ritim İstanbul'da dairelerin alanları minimum 43 metrekare olarak tasarlandı. Satış süreci devam eden proje 32 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Ritim İstanbul Residence nerede?

Ritim İstanbul Maltepe satılık ev!

Ritim İstanbul Maltepe satılık ev fiyatları metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Proje 863 adet rezidans daire, 250 adet home ofis, 114 adet ticari ofis ve 146 adet mağazadan oluşuyor.

Ritim İstanbul Maltepe ulaşım!

Ritim İstanbul Maltepe ulaşım bilgileri kapsamında proje Sabiha Gökçen Havaalanı’na 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede 2 bin 675 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Ritim İstanbul Dumankaya satış ofisi!

Ritim İstanbul Dumankaya satış ofisi ile 0216 511 58 00 telefon numarasından iletişime geçebilmek mümkün. Sabiha Gökçen Havaalanı’na 10 dakikalık uzaklıkta bulunan projede çeşitli sosyal yaşam alanlarına yer veriliyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Maltepe satılık!

Dumankaya Ritim İstanbul Maltepe satılık daire tipleri arasında 1+1'dan 5+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Projede 863 rezidans dairenin ile birlikte 250 home ofis, 114 ticari ofis ve 146 mağaza yer alıyor.

Ritim İstanbul Maltepe satış fiyatları!

Ritim İstanbul Maltepe satış fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje rezidans, ofis ve home ofislerden meydana geliyor.

Dumankaya Ritim İstanbul kampanyası ne zaman bitecek?

Ritim İstanbul Rezidans'ta peşinatsız ödeme fırsatı sunuluyor ve aylık taksitler 2 bin 675 TL'den başlıyor. Proje İstanbul Maltepe'de inşa ediliyor. Peki Dumankaya Ritim İstanbul kampanyası ne zaman bitecek?

Ritim İstanbul Maltepe Evleri nerede?

Ritim İstanbul'da 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Proje 35 bin 500 metrekarelik inşaat alanından meydana geliyor. Peki Ritim İstanbul Maltepe Evleri nerede?

Maltepe Ritim İstanbul fiyatlar!

Toplamda 863 rezidans, 114 ofis ve 53 home ofisten oluşan Ritim İstanbul Maltepe'de satışlar devam ediyor. Projede 2 bin 600 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. İşte Maltepe Ritim İstanbul fiyatlar...

Ritim İstanbul'da 0,70 vade farkı ile 120 ay taksit!

Ritim İstanbul'da Ağustos ayı sonuna kadar 0,70 vade farkı ile 120 ay taksitle ödeme fırsatı sağlanıyor...

Ritim İstanbul Cevizli ödeme tablosu!

Ritim İstanbul Cevizli ödeme tablosu haberimizin içinde yer alıyor. Stüdyodan 5+1’e kadar daire daire alternatifinin bulunduğu Ritim İstanbul'un arsa alanı 32 bin metrekare olarak belirlendi.

Dumankaya Ritim İstanbul'da 72 ay 0 faiz Ramazan kampanyası!

Dumankaya Ritim İstanbul projesinde 72 ay sıfır faiz taksitli ödeme seçeneği sunuluyor. Ritim İstanbul projesinde teslimler Kasım'da başlayacak...

Ritim İstanbul esnek ödeme kampanyası!

Ritim İstanbul esnek ödeme kampanyası ile Mayıs ayına özel yüzde 12 indirime ek yüzde 5 indirim fırsatı sunuluyor...

Ritim İstanbul'da sıfır faiz avantajı! Son gün 16 Mayıs!

Dumankaya İnşaat imzasını taşıyan Ritim İstanbul'da sıfır faiz avantajı ile ödemeler yapılıyor. Ritim İstanbul'da ödeme kampanyası 16 Mayıs'ta sona erecek...

Dumankaya Ritim İstanbul bahar kampanyası 2016!

Dumankaya Ritim İstanbul bahar kampanyasında yüzde 12 indirim ya da 60 ay 0 faiz taksitli ödeme fırsatları sunuluyor. Ritim İstanbul'da teslimler Kasım ayında başlıyor...

Ritim İstanbul Residence Dumankaya ödeme planı!

Ritim İstanbul Residence Dumankaya ödeme planı kapsamında 60 aya kadar sıfır faizle ödemeler yapılıyor. Maltepe'de yer alan Ritim İstanbul Residence'ta teslimler bu yıl kasım ayında başlıyor...

Maltepe Ritim İstanbul daire satış fiyatları!

Maltepe Ritim İstanbul daire satış fiyatları 385 bin 440 TL'den başlıyor. Kartal İDO İskelesi’ne 3 kilometre mesafede olan projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Ritim İstanbul Dumankaya 2016 ödeme kampanyası!

Ritim İstanbul Dumankaya 2016 ödeme kampanyası kapsamında 2017 yılına kadar tek bir kuruş ödemeden ev sahibi olunuyor. Ritim İstanbul'da 1+1'lerin fiyatları 385 bin 440 liradan başlıyor...

Maltepe Ritim İstanbul Residence ödeme planı!

Maltepe Ritim İstanbul Residence projesinde 3+1 dairelerin fiyatları 691 bin liradan başlayarak değişiyor. Dumankaya İnşaat imzasını taşıyan Ritim İstanbul Residence, bu yıl kasım ayında teslim ediliyor...

Ritim İstanbul Evleri Maltepe satış fiyatları!

Ritim İstanbul Evleri Maltepe satış fiyatları 3+1'lerde 691 bin TL'den başlıyor. Vade farksız, peşinatsız ödeme yapılabilen proje Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Cevizli Ritim İstanbul satış fiyatları!

Cevizli Ritim İstanbul satış fiyatları konutların kat ve planlarına göre değişiyor. Kartal İDO İskelesi’ne 3 kilometre yakınlıkta olan projede 60 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Ritim İstanbul Rezidans Maltepe ödeme seçenekleri!

Ritim İstanbul Rezidans Maltepe ödeme seçenekleri arasında 60 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor. Ritim İstanbul Rezidans projesinde fiyatlar 458 bin liradan başlayarak değişiyor...

Ritim İstanbul ödeme koşulları Haberi

Ritim İstanbul ödeme koşulları

Ritim İstanbul Residence konum olarak Kadıköy-Kartal Metro hattına ise 150 metre, Kartal İDO İskelesi’ne 3 kilometre, Marmaray Tüp Geçit Projesi’ne 2 kilometre mesafede bulunuyor. 


Ritim İstanbul Maltepe kampanyası devam ediyor. Kasım 2016 tarihinde tamamlanması planlanan projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut seçeneklerine yer veriliyor. 


Arsa alanı 32 bin metrekare olarak belirlenen Ritim İstanbul Evleri İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor. Proje 146 adet mağaza, 50 adet home ofis,  863 adet daire ve 114 adet ticari ofisten oluşuyor. 


Ritim İstanbul Rezidans fiyatları 1+1 konutlarda 426 bin 800 TL, 2+1 konutlarda 650 bin 320 TL, 3+1 konutlarda 794 bin 960 TL,...