23 / 04 / 2024

Riva Hills kişiye özel ödeme koşulları

Riva Hills kişiye özel ödeme koşulları

Riva Hills projesinde toplam 85 adet villa yer alıyor. Kişiye özel ödeme seçenekleri ve faizsiz vadelendirme uygulanan Riva Hills projesi Eyfel Yapı tarafından, İstanbul'un Anadolu Yakası Beykoz-Riva'da hayata geçiyor.

Eyfel Yapı Riva Hills nerede?

Yüzde 40 peşin ödemelerde 36 0 faiz imkanı sağlanan Riva Hills Konutları Eyfel Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Eyfel Yapı Riva Hills nerede?

Yenitepe Kadıköy'de kişiye özel ödeme planıyla! 467 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 467 bin TL'den başlangıç gösterdiği Yenitepe Kadıköy projesi kapsamında kişiye özel ödeme seçenekleri uygulanıyor. Yenitepe Kadıköy projesinde toplamda 1.100 daire yer alıyor.

Anı Tour 2015'te kişiye özel luxury geziler düzenleyecek!

Anı Tur Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal, "2015'te Anı Tour Luxury, kişiye özel geziler düzenlemeye başlayacak. Gelecek 10 yılda çok daha büyük başarıları hedefliyoruz" dedi.

Tarlabaşı 360'da kişiye özel ödeme seçenekleri! Rezidanslar 2016 yılında teslim!

Gap İnşaat imzası ile hayata geçirilen Tarlabaşı 360, İstanbul Taksim Tarlabaşı bölgesinde yükseliyor. 2016 yılında teslim edilmesi planlanan Beyoğlu Tarlabaşı 360 kişiye özel ödeme seçenekleri sunuyor.

Turizm sektöründe çalışan sayısı 1 milyon 6 bin 383 kişiye yükseldi!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) tarafından yapılan araştırmaya göre, turizmde sigortalı çalışanların sayısı ağustos sonunda geçen yılın aynı ayına göre yüzde 11 artarak 1 milyon 6 bin 383 kişiye yükseldi.

Riva Hills Beykoz iletişim!

Beykoz Riva Hills projesi Eyfel Yapı imzası ile İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da hayata geçiriliyor. Satış süreci devam eden Riva Hills Beykoz iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Eyfel Yapı Riva Hills Beykoz!

Eyfel Yapı Riva Hills Beykoz projesi İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan Beykoz'da hayata geçiriliyor. Toplamda 85 adet konuttan oluşan proje 52 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Riva Hills konut projesi!

Eyfel Yapı imzası ile yükselen Riva Hills konut projesi 5 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon tripleks villalardan meydana geliyor. Proje 40 milyon yatırım bedeli ile inşa ediliyor.

Beykoz Riva Hills Evleri!

Daire teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen Beykoz Riva Hills Evleri 'nde yer alan konutların büyüklükleri 200 metrekare ile 300 metrekare arasınde değişiyor.

Türkiye'ye gelen ABD'li turist sayısı 10 aylık döneminde 708 bin kişiye ulaştı!

Türkiye'ye en fazla turist gönderen 10 ülkeden biri olan ABD'den gelen turist sayısı bu yıl da artışını sürdürdü. Ocak-Ekim 2014 döneminde Türkiye'ye gelen ABD'li turist sayısı yüzde 1.2 artışla 708 bin kişiye ulaştı.

Beykoz Riva Hills nerede?

Eyfel Yapı imzası ile hayata geçirilen Riva Hills Villaları 40 milyon yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Peki 52 bin metrekare alan üzerinde yükselen Beykoz Riva Hills nerede?

Eyfel Yapı Riva Hills Evleri!

Toplamda 85 adet villadan meydana gelen Eyfel Yapı Riva Hills Evleri'nde 5+1 ve 7+1 tripleks villalar yer alıyor. Proje 40 milyon yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Yusuf Hacısüleyman: Önümüzdeki süreçte kişiye özel tatiller ön plana çıkacak!

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Uluslararası Resort Turizm Kongresi Antalya'da başladı. Kongreye katılan Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Yusuf Hacısüleyman, önümüzdeki süreçte kişiye uygun tatillerin ön plana çıkacağını aktardı.

Riva Hills kişiye özel ödeme koşulları Haberi

Riva Hills kişiye özel ödeme koşulları

Eyfel Yapı imzası taşıyan Riva Hills projesinde yer alan villaların fiyatları 790 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Riva Hills projesinde toplam 85 adet villa yer alıyor. 



52 bin metrekare alana sahip, İstanbul'un Anadolu Yakası Beykoz-Riva'da hayata geçirilen Riva Hills projesinde villaların alanları 200 metrekareden başlayıp 300 metrekareye kadar yükseliyor.




Riva Hills ödeme koşulları kapsamında kişiye özel ödeme ya da faizsiz vadelendirme seçenekleri uygulanıyor. Yüzme havuzları, pool gazebo, moroccan canopy, tenis sahaları, coastal barbeque, spor alanları ve fitness center yer alıyor. Projede yer alan villaların fiyatları 790 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Riva Hills Adres: Riva Mah. Anadolu Cad. No:26 Riva-Beykoz/İSTANBUL

Riva Hills iletişim

Telefon: (532) 111 44 54 (Kurumsal Pbx)

Web: