28 / 03 / 2024

Rixos Premium Dubai

Rixos Premium Dubai

Rixos Hotels, Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki üçüncü oteli olan Rixos Premium Dubai'yi, Jumeirah Beach Residence [JBR]'da açtı..

Rixos Grubu, Hotel Rixos Premium Dubrovnik'i 155 milyon liraya yeniledi!

Türkiye’nin yurt dışındaki en büyük turizm yatırımcıları arasında yer alan Rixos Grubu, Hırvatistan'daki Hotel Rixos Premium Dubrovnik'i 20 milyon Euro, yani 155 milyon liralık yatırımla yeniledi ve kapılarını tekrar açtı.

Evrim Kırmızıtaş'a Antalya'da 2 ödül birden!

Evrim Kırmızıtaş Başaran bu sene Antalya Rixos Premium Belek'de gerçekleştirilen Re/max kongresinde ödüllere doymadı.

Rixos Premium Dubai açıldı!

Rixos Hotels, Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki üçüncü oteli olan Rixos Premium Dubai'yi, Jumeirah Beach Residence [JBR]'da açtı..

Rixos, 30 ülkede 100 yeni otel açacak!

Rixos Hotels Grubu, hedeflerini her geçen yıl artırıyor. Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince 27’nci otelini Dubai’de açtı. Tamince, yeni dönemde Körfez bölgesi ve Uzakdoğu’da büyümeyi hedeflediklerini söyledi.

Emaar Grup, Tema Park Projesi için Rixos’la ortaklık yapacak!

Dubai merkezli Emaar Grup, Tema Park Projesi için Rixos’la masaya orturdu. Dubai Emiri Al Maktoum’un yakından ilgilendiği 1.2 milyar TL’lik projede, %50 ortaklık için görüşülüyor

Yıldız Holding, Fethiye Rixos Premium Oteli'nin satın aldı!

Yıldız Holding, lüks oteller zinciri Rixos'un Fethiye'de bulunan otelini 88 milyon TL + KDV bedelle satın aldı. Şirket, Orman Bakanlığı'ndan gereken izinleri alana kadar işlemleri gizli tuttu.

Rixos Hotels 8 ödül aldı!

Rixos Hotels, ‘Türkiye’nin en iyi misafir ağırlama oteli’ seçildi. Rixos Premium Bodrum, ‘Avrupa’nın Önde Gelen Lifestyle Hotel’i seçildi.

Babacan Premium'da bir kule yabancıya ayrıldı!

Dubai’deki fuarda Esenyurt’taki projelerini tanıtan Babacan Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, "1 adet otel, 6 adet kule ve alışveriş merkezinden oluşan Babacan Premium’un 1 kulesini sadece yabancılara ayırdık" dedi.

Babacan Yapı Dubai fuarına Premium ve Port Royal projeleriyle katıldı!

Dubai fuarına Esenyurt Premium ve Port Royal projeleri ile katıldıklarını söyleyen Babacan Yapı Başkanı İbrahim Babacan, "Esenyurt'ta bin 400 konutluk projemizde metrekare satış fiyatı bin 500 dolar.

Babacan Yapı, Babacan Premium'u Dubai'de tanıttı!

Babacan Yapı Dubai Cityscape Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'na bu yıl istanbul'un Esenyurt ilçesinde yapılmaya başlanan Babacan Premium projesi ile katıldı. Projenin yabancı yatırımcılardan ilgi gördüğü belirtildi.

Babacan Yapı, Babacan Premium için ön talep topluyor!

Babacan Yapı, Esenyurt'ta inşa ettiği 6 blokluk projesi Babacan Premium için ön talep toplamaya başladı. Premium projesini ilk olarak ise 8-10 Eylül arasında Dubai'de Gtyscape Global fuarında görücüye çıkaracak.

Babacan Premium Dubai’de!

Babacan Yapı, yeni projesi Babacan Premium’da ön talep toplamaya başladı. Esenyurt’ta, 28 bin 500 metrekarelik alanda 6 bloktan oluşacak proje, Cityscape Global fuarında görücüye çıkaracak.

Babacan Premium Dubai Cityscape Global fuarında tanıtılacak!

Babacan Yapı, Esenyurt ilçesinde 1400 konutluk dev bir projeye için ön talep toplamaya başladı. Babacan Premium Projesi ilk olarak Dubai'de Cityscape Global fuarında tanıtılacak.

Rixos Premium Dubai Haberi

Rixos Premium Dubai

DUBAİ'DE GÖKYÜZÜ her dakika olduğu gibi yine meşgul. Yılda 120 milyon kişinin ayak bastığı Dubai Uluslararası Havaalanında (DXB) terminaller arasındaki yolu metro ile alırken dünyanın en büyük havaalanlarından birinde olduğunuzu fark ediyorsunuz. DXB yolcu trafiği bakımından dünyada üçüncü sırada. Geçen yıl 15 milyondan fazla turiste kendini gösteren Dubai’ye Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince’nin 2017 Haziran ayında kapılarım açan şehirdeki ikinci (Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki üçüncü) otelini görmek için gidiyoruz.

Fortune Dergisi'nin haberine göre, Rixos Premium Dubai, yaklaşık 400 milyon dolarlık bir yatırım ve Tamince bu otelde lokal iki ortağı ile birlikte çalışıyor. İşletme ise tamamen Rixos’un. Dünyanın en büyük dönme dolabı (London Eye’m iki katı büyüklüğündeki) Dubai Eye manzaralı 35 katlı otel, The Walk, e Dubai Marina Mail, Mail...