19 / 03 / 2024

Trip Advisor, Rixos Bodrum'a 5. kez mükemmeliyet ödülü verdi!

Trip Advisor, Rixos Bodrum'a 5. kez mükemmeliyet ödülü verdi!

Rixos Premium Bodrum, konuklarının mutluluğunu başarı için tek kıstas alan yaklaşımıyla, uluslararası gezi ve tanıtım sitesi Trip Advisor tarafından üst üste 5.kez mükemmeliyet sertifikasına layık görüldü.



Bodrum merkeze sadece 10 km mesafede, nefes kesici doğası ve mavi bayraklı eşsiz plajıyla misafirlerine benzersiz bir lüks tatil deneyimi sunan Rixos Premium Bodrum, konuklarının mutluluğunu başarı için tek kıstas alan yaklaşımıyla, uluslararası gezi ve tanıtım sitesi Trip Advisor tarafından üst üste 5.kez mükemmeliyet sertifikasına layık görüldü.


Bodrum merkeze sadece 10 km mesafede, nefes kesicidoğası ve mavi bayraklı eşsiz plajıyla misafirlerine benzersiz bir lüks tatil deneyimi sunan Rixos Premium Bodrum, konuklarının mutluluğunu başarı için tek kıstas alan yaklaşımıyla, uluslararası gezi ve tanıtım sitesi Trip Advisor tarafından üst üste 5.kez mükemmeliyet sertifikasına layık görüldü. Ödülü Trip Advisor İtalya ve Güney Avrupa Bölge Müdürü GianlucaLaterza takdim etti.


Tüm dünyadan tatil severlerin konaklama ve seyahat deneyimlerini paylaşıp, otelleri hizmet kalitelerine göre değerlendirdikleri Trip Advisor sitesi, tatil planlama safhasında en çok başvurulan kaynaklardan biri olarak öne çıkıyor. Site bünyesinde Rixos Premium Bodrum’un hizmetlerini mükemmel olarak nitelendiren 470 site kullanıcısı, Rixos’un konuklarına rahatlama, kesintisiz huzur ve mutlak güven temelinde sunduğu tatil yaklaşımına tam puan vermiş oldu.


5.kez üst üste mükemmeliyet sertifikasıyla ödüllendirilen Rixos Premium Bodrum Otelinin Genel Müdürü Mehmet Tulunayyaptığı açıklamada;“500’e yakın farklı interdisipliner eğitim, sayısız prova ve misafir mutluluğu odaklı Rixos yaklaşımımızla, beşinci kez mükemmeliyet sertifikası almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Misafir memnuniyetini temel alan servis ve hizmet kalitemizin bu vesileyle tescil edilmiş olması, katettiğimiz ilerlemeyi görmek adına büyük önem taşıyor. Bir mihenk taşı olan bu beşinci mükemmeliyet sertifikası bizi gururlandırdı ancak önümüzdeki yıllarda da lüks ve konforun standart olarak sunulduğu hizmetlerimizi bu ödüllerle taçlandırmak istiyoruz ve bu amaçla çalışmalarımızı sürdürüyoruz”, dedi.


5. defa üst üste mükemmeliyet sertifikasıyla ödüllendirilen Rixos Premium Bodrum, Bodrum havaalanına 25km mesafedeki konumuyla kolay erişebilme imkânı sunuyor. 347 Oda, Suit ve Villa’nın bulunduğu tesis içerisindeki Layali Lübnan Mutfağı, Aja Asya Mutfağı ve La Rosetta İtalyan Mutfağı ile misafirlerini doyumsuz gastronomik harikalarla buluşturuyor. Mojito Bar’da, Sea&Sea iskelede ve yalnızca kendi konuklarının kullanımına açık özel adasında düzenlenen aktivitelerle, Rixos konukları rutinin boğuculuğundanuzaklaşırken, farklı etkinlikler tatilleri renklendiriyor.


Geri Dön