26 / 04 / 2024

Trip Advisor mükemmellik ödülü nedir

Trip Advisor mükemmellik ödülü nedir

Rixos Premium Bodrum, konuklarının mutluluğunu başarı için tek kıstas alan yaklaşımıyla, uluslararası gezi ve tanıtım sitesi Trip Advisor tarafından üst üste 5.kez mükemmeliyet sertifikasına layık görüldü.

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.

Bosch Üstten Donduruculu Buzdolabı fiyatları ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

Üstün kalite, teknik mükemmellik ve maksimum güvenilirlik sunan Bosch, yıllardır evlerimizin vazgeçilmezi haline geldi. Şimdi bahar kampanyası ile uygun fiyat avantajı sunan Bosch'ta buzdolabı fiyatları dikkat çekiyor. Peki, Bosch Üstten Donduruculu Buzdolabı fiyatları ne kadar?

1915 Çanakkale Köprüsü istihdama katkı sağlayacak! 

1915 Çanakkale Köprüsü projesi hakkında değerlendirmede bulunan İstanbul Kamu Özel Sektör İş Birliği Mükemmellik Merkezi ve Dünya KÖİ Uzmanları Birliği Orta Asya Bölüm Başkanı Dr. Eyüp Vural Aydın dev projenin istihdama katkıda bulunacağını dile getirdi. 

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Eminevim'e müşteri deneyiminde mükemmellik ödülü!

Eminevim merakla beklenen A.C.E Awards Töreni’nde Müşteri Deneyimi Mükemmellik Ödülü’nü aldı...

Akbatı'ya BREEAM'den Mükemmellik Sertifikası!

Akbatı, dünyanın en tanınan çevre dostu bina sertifika sistemi BREEAM’de, In-Use International Part 2 kategorisinde “Excellent” derecesini alarak büyük bir başarıya daha imza attı..

Greenox'a “EDGE” sertifikası!

Dünya Bankası Grubu üyesi IFC (Uluslararası Finans Kurumu) tarafından Greenox projesine EDGE (Yüksek Verimlilik için Tasarımda Mükemmellik) Sertifikası verildi.

Folkart'a Mükemmellikte Yetkinlik Ödülü!

Türkiye Kalite Derneği (KALDER) ile TÜSİAD işbirliğiyle düzenlenen “2016 Türkiye Mükemmellik Ödülleri” töreninde Folkart, 3’üncü yıldızdan 4’üncü yıldıza yükselerek “Mükemmellikte Yetkinlik Ödülü”ne layık görüldü.

Akçansa'ya betonda mükemmellik ödülü!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, Amerikan Beton Enstitüsü’nün beton dünyasındaki en yenilikçi projeleri ödüllendirdiği yarışmada Yavuz Sultan Selim Köprüsü Projesi ile “Betonda Mükemmellik” ödülünün sahibi oldu.

İşte dünyanın en iyi tasarımlı 10 müzesi!

Seyahat sitesi Trip Advisor, tatilciler için dünyanın en iyi 10 müzesini belirledi. İşte, tatilde İşte bir sonraki tatilinizde denk getirebileceğiniz en iyi müzeler ve bulundukları kentler…

Bakü Olimpiyat Stadı'na Diamond Award ödülü!

Tekfen İnşaat tarafından yapımı tamamlanan Bakû Olimpiyat Stadı, Amerikan Mühendislik Şirketleri Konseyi’nce her yıl dağıtılan ‘Mühendislik Mükemmellik Ödülleri’nde, en büyük ödül olan ‘Diamond Award’ ödülünü kazandı.

ANKAmall'a mükemmellik sertifikası!

Seyahat sitesi Tripadvisor'da yapılan yorumlar neticesinde her yıl verilen mükemmellik ödülünün sahipleri arasında bu yıl ANKAmall da yerini aldı...

Trip Advisor mükemmellik ödülü nedir Haberi

Trip Advisor mükemmellik ödülü nedir

Bodrum merkeze sadece 10 km mesafede, nefes kesici doğası ve mavi bayraklı eşsiz plajıyla misafirlerine benzersiz bir lüks tatil deneyimi sunan Rixos Premium Bodrum, konuklarının mutluluğunu başarı için tek kıstas alan yaklaşımıyla, uluslararası gezi ve tanıtım sitesi Trip Advisor tarafından üst üste 5.kez mükemmeliyet sertifikasına layık görüldü.


Bodrum merkeze sadece 10 km mesafede, nefes kesicidoğası ve mavi bayraklı eşsiz plajıyla misafirlerine benzersiz bir lüks tatil deneyimi sunan Rixos Premium Bodrum, konuklarının mutluluğunu başarı için tek kıstas alan yaklaşımıyla, uluslararası gezi ve tanıtım sitesi Trip Advisor tarafından üst üste 5.kez mükemmeliyet sertifikasına layık görüldü. Ödülü Trip Advisor İtalya ve Güney Avrupa Bölge Müdürü GianlucaLaterza takdim etti.


Tüm dünyadan tatil severlerin konaklama ve seyahat deneyimlerini paylaşıp, otelleri hizmet kalitelerine göre değerlendirdikleri Trip Advisor...