24 / 04 / 2024

Trip Advisor rixos bodrum mükemmelik ödülü

Trip Advisor rixos bodrum mükemmelik ödülü

Rixos Premium Bodrum, konuklarının mutluluğunu başarı için tek kıstas alan yaklaşımıyla, uluslararası gezi ve tanıtım sitesi Trip Advisor tarafından üst üste 5.kez mükemmeliyet sertifikasına layık görüldü.

İşte dünyanın en iyi tasarımlı 10 müzesi!

Seyahat sitesi Trip Advisor, tatilciler için dünyanın en iyi 10 müzesini belirledi. İşte, tatilde İşte bir sonraki tatilinizde denk getirebileceğiniz en iyi müzeler ve bulundukları kentler…

Rixos Sharm El Sheikh Oteli dünyada ilk 10'a seçildi!

"Trip Advisor", 2014 Travelers Choice Ödülleri kapsamında "Rixos Sharm El Sheikh" otelini dünyanın en iyi 10 resort oteli arasında gösterdi.

Rixos Sharm El Sheikh dünyanın ilk 10’u arasına girdi!

45 ülkede, 4.9 milyonun üzerinde konaklama, restoran ve gezi tesisini değerlendiren dünyanın en büyük seyahat sitesi “Trip Advisor”, 2014 Travelers Choice Ödülleri kapsamında Rixos otelini dünyanın en iyi 10 resort oteli arasında gösterdi.

Rixos Sharm El Sheikh dünyanın en iyi 10 resort oteli arasına girdi!

Trip Advisor, Rixos Sharm El Sheikh otelini dünyanın en iyi 10 resort oteli arasında gösterdi. 45 ülkede, 4.9 milyonun üzerinde konaklama, restoran ve gezi tesisi değerlendirildi.

Rixos dünyanın ilk 10’u arasına girdi!

45 ülkede, 4.9 milyonun üzerinde konaklama, restoran ve gezi tesisini değerlendiren dünyanın en büyük seyahat sitesi “Trip Advisor”, 2014 Travelers Choice Ödülleri kapsamında “Rixos” otelini dünyanın en iyi 10 resort oteli arasında gösterdi.

Trip Advisor, Rixos Bodrum'a 5. kez mükemmeliyet ödülü verdi!

Rixos Premium Bodrum, konuklarının mutluluğunu başarı için tek kıstas alan yaklaşımıyla, uluslararası gezi ve tanıtım sitesi Trip Advisor tarafından üst üste 5.kez mükemmeliyet sertifikasına layık görüldü.

İstanbul 2015 Yılı Seyyah Tercihleri'nde 3. sırada!

İstanbul, Paris'i solladı Dünyanın en büyük seyahat sitelerinden olan Trip Advisor, üyelerinin milyonlarca görüş ve incelemesine dayandırdığı destinasyona yönelik '2015 Yılı Seyyah Tercihleri' ödüllerini açıkladı.

2015 Seyahat Tercihleri listesinde İstanbul 3. sırada!

Dünyanın en büyük seyahat sitelerinden olan Trip Advisor, üyelerinin milyonlarca görüş ve incelemesine dayandırdığı destinasyona yönelik ‘2015 Yılı Seyyah Tercihleri’ ödüllerini açıkladı..

2014 Trip Advisor Mükkemmellik Ödülü Constance Hotel'e!

Constance Hotels & Resorts ve Mauritius’da yer alan Links Golf Sahası, Dünya’ nın en önemli seyahat yorum sitesi Trip Advisor’ un kullanıcılarının oylarıyla 2014 Trip Advisor Mükemmellik Ödülü’ nün sahibi oldu.

Dünyanın en iyi 10 plajı!

Dünyanın en büyük seyahat sitelerinden Trip Advisor kullanıcıları, Avrupa'nın en iyi 10 plajını seçti. Listede bir Türkiye'den de bir plaj var. ve işte o plajlar...

Hotel Aqua'ya TripAdvisor Travellers Choice 2014 ödülü!

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde 1992 yılında hizmete açılan Hotel Aqua, Dünya'nın en önemli seyahat yorum sitesi Trip Advisor'un kullanıcılarının oylarıyla Travellers' Choice 2014 Ödülü'nün sahibi oldu.

Dünyanın en popüler tatil kentleri arasında İstanbul birinci oldu!

Dünyanın en büyük seyahat sitelerinden Trip Advisor’ın her yıl milyonlarca turistin verdiği oylarla en popüler tatil kentlerini belirlediği ‘Gezginlerin Seçimi’ listesinde bu yılın birincisi İstanbul oldu...

Michael Purtill, Four Seasons Sultanahmet’in Genel Müdürü oldu!

Trip Advisor 2014 Travelers' Choice ödüllerinde Türkiye'nin En İyi Oteli seçilen Four Seasons Sultanahmet’in Genel Müdürlüğü görevine Mart ayı itibariyle Bangor doğumlu Michael Purtill getirildi.

Trip Advisor rixos bodrum mükemmelik ödülü Haberi

Trip Advisor rixos bodrum mükemmelik ödülü

Bodrum merkeze sadece 10 km mesafede, nefes kesici doğası ve mavi bayraklı eşsiz plajıyla misafirlerine benzersiz bir lüks tatil deneyimi sunan Rixos Premium Bodrum, konuklarının mutluluğunu başarı için tek kıstas alan yaklaşımıyla, uluslararası gezi ve tanıtım sitesi Trip Advisor tarafından üst üste 5.kez mükemmeliyet sertifikasına layık görüldü.


Bodrum merkeze sadece 10 km mesafede, nefes kesicidoğası ve mavi bayraklı eşsiz plajıyla misafirlerine benzersiz bir lüks tatil deneyimi sunan Rixos Premium Bodrum, konuklarının mutluluğunu başarı için tek kıstas alan yaklaşımıyla, uluslararası gezi ve tanıtım sitesi Trip Advisor tarafından üst üste 5.kez mükemmeliyet sertifikasına layık görüldü. Ödülü Trip Advisor İtalya ve Güney Avrupa Bölge Müdürü GianlucaLaterza takdim etti.


Tüm dünyadan tatil severlerin konaklama ve seyahat deneyimlerini paylaşıp, otelleri hizmet kalitelerine göre değerlendirdikleri Trip Advisor...