24 / 04 / 2024

rıza bey apartmanının yerine ne yapılacak

rıza bey apartmanının yerine ne yapılacak

İzmir'de yaşanan 6.9 büyüklüğündeki depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'ndaki depremzedelerden bir kısmı, alanın park olması için açıklama yaptı. Depremzedeler, binanın 3’üncü derecede riskli olduğuna ve bunu depremin ardından öğrendiklerine dikkat çekti. 

Bayraklı'daki Rıza Bey Apartmanı'nın yerine ne yapılacak?

Rıza Bey Apartmanı yerine park ve anıt yapılacağı sözünü veren projeden vazgeçildi. Depremzede aileler duruma tepki gösterdi.

Depremde ağır hasar alan binanın hatılından öyle bir şey çıktı ki... Görenler inşaat işçilerini suçladı!

Kahramanmaraş depremlerinde, Adana'da depremde ağır hasar alan ve yıkımına başlanan İnci Apartmanı’nın hatılından metal kap çıktı. Görenler gözlerine inanamadı...

TC kimlik numarasının sonu 0,2,4,6,8 olanlar dikkat! Paralar hesaplara yatırıldı, hemen hesaplarınıza bakın!

TC kimlik numarasının sonu 0,2,4,6,8 olanların merakla beklediği ödemeler hesaplara yatırıldı. Hemen hesaplarınıza bakın... İşte o ödemeler ile ilgili detaylar...

Çiftçilere son dakika müjdesi az önce geldi! Paralar tek tek yatırılacak! Hemen hesaplarınıza bakın!

Çiftçilere son dakika müjdesi az önce geldi... Paralar tek tek yatırılacak... Hemen hesaplarınıza bakın... İşte tarımsal destek ödemeleri ile ilgili son dakika detayları...

Çiftçilere resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi, paralar yatırıldı! Hemen hesaplarınıza bakın!

Çiftçilere resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi, paralar yatırıldı... Hemen hesaplarınıza bakın... İşte konu ile ilgili aktarılan o son dakika detayları...

Depremlerde yıkılan apartmanın 2 müteahhidi için 90'ar yıla kadar hapis istendi! 

Adana'daki Özgür Apartmanı'nın Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılması ile ilgili soruşturma çerçevesinde, tutuksuz müteahhit kardeşler Mahmut ve Murat Alpşar hakkında 90'ar yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı. İşte ayrıntılar...

Her şeyi bırakın, hemen hesaplarınıza bakın! Tam tamına 4 bin 336 lira yatırıldı! Mutlaka alın!

Her şeyi bırakın, hemen hesaplarınıza bakın... Tam tamına 4 bin 336 lira yatırıldı... Mutlaka alın...İşte son dakika detayları!

Ne altın ne dolar! Bu yatırım araçlarının bir yılda getirisi yüzde 29 oldu! Duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız!

​​​​​​​Altın ve dolara karşı yeni yatırım araçları ön plana çıktı. Sanat eserleri, saatler hatta mobilyalar bile yatırım aracı olurken, getirisi ise bir yılda yüzde 30’a dayandı.

Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar acil baksın! Doların geleceği seviyeyi görünce eliniz ayağınıza dolaşacak

Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar acil baksın! Doların geleceği seviyeyi görünce eliniz ayağınıza dolaşacak.

Öğrenciler dikkat! Ödemeler yatırılmaya başlandı! Hesaplarınıza hemen bakın!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu yaptığı açıklamada öğrencilerin merakla beklediği, GSB burs ve öğrenim kredisi ödemeleri ile ilgili bir açıklama yaptı. Kasapoğlu yaptığı açıklamada: Ödemelerin hesaplara yatırılmaya başlandığını söyledi.

İzmir'deki Rıza Bey Apartmanı davasında 1 tahliye!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'na ilişkin davada 1 kişi tahliye edildi.

Rıza Bey Apartmanı davasında kavga çıktı!

30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı davasında kavga çıktı...

Rıza Bey Apartmanı davasında bir sanık tahliye edildi!

İzmir'de 30 Ekim 2021 tarihinde meydana gelen depremde yıkılan binalar arasında yer alan Rıza Bey Apartmanı'nın davasında bir sanık tahliye edildi!

Rıza Bey Apartmanı davası sanıklarından kağıt üzerinde imza savunması!

30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı davası sanıkları "kağıt üzerinde imza" savunması yaptı...

rıza bey apartmanının yerine ne yapılacak Haberi

rıza bey apartmanının yerine ne yapılacak

İzmir'de yaşanan 6.9 büyüklüğündeki depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'ndaki depremzedelerden bir kısmı, alanın park olması için açıklama yaptı. Sözcü'de yer alan habere göre; basın açıklamasını okuyan Emine Yücel, "Rıza Bey'de oluşturulacak farkındalık alanı, net bir şekilde kamu yararınadır. Tüm İzmirlilerin alanı olacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımıza seslenerek Rıza Bey alanının söz verildiği gibi deprem farkındalık alanı olarak düzenlenmesini istiyoruz" diye konuştu. 

İzmir'de 30 Ekim'de meydana gelen depremin ardından yıkım sebebiyle 10’u çocuk toplam 37 kişinin yaşamını yitirdiği Rıza Bey Apartmanı'nda yaşayan depremzedeler, bir kez daha toplanarak Rıza Bey Apartmanının park olmasını talep etti. 

Ellerinde pankart ve dövizlerle binanın olduğu alanda toplanan depremzedeler, bölgenin park olarak kullanılacağının açıkladığını fakat planda değişikliği yapılarak alanın yeniden apartman olacağını ileri sürdü. 

“GİZLENEN BU RAPORU BİZ DE DEPREMDEN...