26 / 04 / 2024

Rize avm yolu

Rize avm yolu

Rize şehir merkezindeki bir alışveriş merkezi ve konut projesine ulaşımın kolaylaştırılması için sahil şeridine viyadük yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konya'nın en büyük AVM'si olacaktı! Çürümeye terk edildi! İşte nedeni...

2016 yılında Yeni İstanbul Yolu Caddesi üzerinde “Konya'nın en büyüğü olacak” iddiasıyla temeli atılan ve hemen çalışmalara başlanılan AVM projesinde 7 yıldır dal kıpırdamıyor. 

Rize-Artvin Havalimanı'nın pist, apron, taksi yolu ve tüm altyapı imalatları tamamlandı!

Açılışı merakla beklenen Rize-Artvin Havalimanı'nda incelemeler gerçekleştiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Havalimanımızın pist, apron, taksi yolu ve tüm altyapı imalatlarını tamamladık. Nisan ayının başından itibaren de deneme uçuşları başladı." şeklinde konuştu.

Rize'de kamulaştırma işlemleri meclis gündeminde!

Rize ilinde Pazar caddesi bağlantı yolu projesi kapsamında yapılan kamulaştırma işlemleri meclis gündemine taşındı. Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesi TBMM'de!

Rize-İspir Yolu-İyidere Ayrımı-İkizdere il yolu ikmal inşaatı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Rize'de heyelan nedeniyle 4 ev boşatıldı!

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde yaşanan heyelanda köy yolu ulaşıma kapandı, 4 ev tedbir amacıyla boşaltıldı.

Rize'de sağanak yağış nedeniyle 4 bina boşaltıldı!

Rize'de etkili yağış nedeniyle bazı yollarda çökmeler oldu. Şehirde 45 köy yolu kapanırken, Güneysu’ya bağlı Başköy ile merkeze bağlı Dağsu Mahallesinde 4 bina tahliye edildi...

Rize Salarha Tüneli'nde ışık göründü!

Rize Güney Çevre Yolu ile Küçükçayır-Andon yolunu birleştirecek Salarha Tüneli için "Işık Göründü" töreni düzenlendi.

Rize'deki apartmanlarda komşuluk köprüsü kuruldu!

Rize'de, 3 bloktan meydana gelen apartmanlar, çatı katlarına olası yangın durumunda kaçış yolu oluşturmak için ilginç çözüm üretti. Apartman çatıları kurulan demir köprülerle birbirine bağlandı.

Rize'de kamulaştırma kararı alındı!

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Yeniköy Mahallesi Pazar caddesi yolunu, Güney Çevre Yolu'na duble yolla bağlanacağını söyledi. Avcı, “Yeni orta caminin yukarısından itibaren kamulaştırma kararı alındı'' dedi.

Rize için acele kamulaştırma kararı!

Rize'deki bazı taşınmazlar için Pazar Caddesi Bağlantı Yolu kapsamında kapsamında acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Rize Hamamderesi AVM tamamlama ihalesi yarın!

Rize Hamamderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesindeki 1 Adet Avm İnşaatı Tamamlama İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Rize Hamamderesi AVM tamamlama ihalesi 27 Mart'ta!

Rize Hamamderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesindeki 1 Adet Avm İnşaatı Tamamlama İşi ihalesi 27 Mart 2019 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Rize Hamamderesi AVM tamamlama ihalesi yarın!

Rize Hamamderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesindeki 1 Adet Avm İnşaatı Tamamlama İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Rize avm yolu Haberi

Rize avm yolu

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Rize şehir merkezindeki bir alışveriş merkezi ve konut projesine ulaşımın kolaylaştırılması için sahil şeridine viyadük yapımına ilişkin soru önergesi hazırladı. Bekaroğlu, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu'nun soruları:
1- Rize Yatırım AŞ tarafından yapılmakta olan AVM ve 542 konut projesi için halkın serbestçe kullanımında olan sahil şeridine viyadük yapılmasını doğru buluyor musunuz?

2- AVM ve konut projesinin yapımını üstlenen Rize Yatırım AŞ'nin ortakları kimlerdir, nasıl oluyor da yasalara rağmen imtiyazlar elde edebiliyorlar ve tüm halkın olan sahil şeridini çıkarları doğrultusunda kullanabiliyorlar?

3- AVM'nin yanlış yerde yapılmasının, mezvuata aykırı şekilde ruhsatlandıran, ortaya çıkan ulaşım sorunlarını çözmek için de yine yasaları çiğneyen sorumlular hakkında inceleme ve soruşturma yapmayı düşünüyor musunuz?

4-...