20 / 04 / 2024

Rize Güneysu yol bakım ihalesi

Rize Güneysu yol bakım ihalesi

Kanal İstanbul Projesi ve Rize Güneysu yol bakım ihalelerinin koronavirüs salgını sürecinde gerçekleştirilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sütlü, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Milletvekili Tahsin Ocaklı açıkladı: Emekliler TOKİ borçlarını ödeyemiyor! 

CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, Meclis'te Güneysu’da yapılan TOKİ projelerine girip, sözleşme yapıp ev alan emeklilerin taksitlere yetişemediğini söyledi. İşte ayrıntılar...

İstanbul'un dönüşümü nasıl yapılacak? Bakan Özhaseki: 15 güne yol haritasını ilan edeceğiz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesi, deprem konutları ve İstanbul'un dönüşümü ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki İstanbul'un dönüşümü nasıl yapılacak? İşte ayrıntılar...

Saff Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saff Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şenel Güneysu tarafından kuruldu.

Google’dan araç sahiplerini kurtaracak güncelleme

Dünya devi Google’dan Türkiye’ye yeni güncelleme. Türkiye’de aracı olan olmayan hemen herkesin bir şekilde kullandığı Google Haritalar bundan sonra aracın yakıt türüne göre yol tarifi çıkaracak. Google Haritalar’da benzinli, dizel ya da elektrikli aracınıza göre yol tarifi değişecek.

TOKİ, Rize Güneysu’da 350 adet konut inşa edecek!

TOKİ'nin Rize’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Rize Güneysu projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Rize Güneysu 2022 sosyal konut projesi...

Ahmet Gür vefat etti!

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Ortadoğu Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Güneysu İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Gür son yolculuğuna uğurlandı.

Güneşyol Emlak Otomotiv Turizm Ve İnşaat İthalat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşyol Emlak Otomotiv Turizm Ve İnşaat İthalat İthalat Sanayi Ve Limited Şirketi Avcılar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Nabeel    Azeez tarafından kuruldu.

TOKİ Rize 143 konut ihalesi bugün!

Rize İli Güneysu İlçesi Küçükcami Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 143 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Rize 143 konut ihalesi yarın!

Rize İli Güneysu İlçesi Küçükcami Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 143 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Ormandibi İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ormandibi İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Cem Şevki Gürbüz, İsak İzi Mizrahi, Kemal Mustafa Serdaroğlu, Mert Çetinkaya, Murat Güneysu ve Mustafa Alp Zerenoğlu ortaklığında kuruldu.

TOKİ Rize Güneysu 143 konut ihalesi 13 Nisan'da!

Rize İli Güneysu İlçesi Küçükcami Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 143 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 13 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Mehmet Ali Güneysu kimdir?

Özderici GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye adayı Mehmet Ali Güneysu kimdir? Mehmet Ali Güneysu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Ali Güneysu'nun biyografisi...

Özderici GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor!

Özderici GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye adayı olarak, Mehmet Ali Güneysu ve Selim Taylan'ın belirlenmesine oy birliği ile karar verildi.

Rize Güneysu yol bakım ihalesi Haberi

Rize Güneysu yol bakım ihalesi

CHP İstanbul Milletvekili Saliha Sera Kadıgil Sütlü, Kanal İstanbul Projesi ve Rize Güneysu yol bakım ihalelerinin koronavirüs salgını sürecinde gerçekleştirilmesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Sütlü, sorusunun Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Sütlü, ''26 Mart 2020 tarihinde yapılan ''Kanal İstanbul'' ihalesi ardından 27 Mart 2020 tarihinde de Rize Güneysu'da yol bakım ihalesi yapıldığı basına ve kamuoyuna yansımıştır'' diye konuştu.

CHP İstanbul Milletvekili Saliha Sera Kadıgil Sütlü'nün soruları:
1- Covid-19 salgını ile mücadele ettiğimiz bu zorlu günlerde yapılan bu sessiz ihalelerin devam etmesinin gerekçeleri nelerdir?
2- Yapılan ihalelere kaç firma veya şirket katılmıştır? İhaleye katılanların sundukları teklifler nelerdir? Hangi firmalara veya şirketlere verilmiştir?
3- Yapılan ihalelerin herhangi bir yapı veya inşaata başlamış...