19 / 04 / 2024

Rize Merkez bina satışı

Rize Merkez bina satışı

Rize Merkez'de yer alan bina ve arsası T.C. Rize sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu tarafından 6 milyon 855 bin 899,02 TL bedelle satılıyor. 

TOKİ Rize Merkez kuraları için nefesler tutuldu! Rize TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize Merkez kuraları için nefesler tutuldu. Peki Rize TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? İşte Rize TOKİ projesi kura çekimi ile ilgili detaylar...

Karayolları o ilde arsa satacak! Kaçırmayın!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 10. Bölge Müdürlüğü, Rize Merkez'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 25 Eylül'de yapılacak. 

Karayolları o ilde arazi satacak! İhalesi 15 Ağustos'ta!

Karayolları Genel Müdürlüğü 10. Bölge Müdürlüğü, Rize Merkez'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ile ilgili detaylar...

TOKİ Rize Merkez’de 2+1’ler 608 bin TL , 3+1’ler 850 bin TL !

TOKİ'nin Rize’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Rize Merkez projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Rize Merkez 2022 sosyal konut projesi...

Rize Merkez ve Çayeli ilçeleri için acele kamulaştırma kararı!

Rize Merkez ve Çayeli ilçeleri içerisinde bulunan ve özel mülkiyete konu bazı taşınmazların Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi. 

Rize'de 17 bina için yıkım kararı alındı! 

Rize'de meydana gel sel felaketi sonrasında hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Kent genelinde selden hasar gören 17 bina için yıkım kararı alındı. 

Rize'de sel sonrası 47 bina yıkıldı!

Rize ve Artvin'de yaşanan sel felaketi sonrası kentlerde çok sayıda bina yerle bir oldu. Rize'de 47 bina yıkılırken 100'e yakın ev de ağır hasar aldı.

Rize'deki selde 47 bina yıkıldı, 99 binada ağır hasar var!

Hasar tespit çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği Rize'de, 47 bina yıkıldı, 99 binada ise ağır hasar tespit edildi.

Rize'de 21.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Rize 1. Satış Memurluğu Rize Merkez'de yer alan gayrimenkulü 21 milyon 841 bin 33 TL bedelle satışa çıkardı.

Rize'de deniz dolgusu üzerine inşa edilen son bina yıkıldı!

Rize'de kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde, deniz dolgusu üzerinde olan ve korozyon sebebiyle tehlike arz ettiği belirlenen son binanın  yıkımı gerçekleşti. 

Düzce Merkez'de 16.6 milyon TL'ye icradan satılık bina ve arsası!

T.C. Düzce İcra Dairesi, Düzce ili, Merkez ilçesi, Sancaklar Mahallesi, 131 ada 2 parselde yer alan 5 katlı bina ve arsasını 16 milyon 630 bin TL'ye satıyor...

AK Parti Genel Merkezi’ne ek bina yapılıyor!

2023 seçimleri için üyelerini yenileyen AK Parti, Ankara ilimizde bulunan Genel Merkez yerleşkesini de büyütüyor. AK Parti, yeni ek bina için inşaata başladı.

Rize'de 8.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Rize 1. Sulh Hukuk Mahkemesi, Rize Merkez Gülbahar mahallesinde bulunan 2.629,32 metrekarelik çay bahçesini satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 389 bin 135 TL olarak belirlendi. 

Rize Merkez bina satışı Haberi

Rize Merkez bina satışı

T.C. Rize sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu Rize Merkez'de  yer alan bina ve arsası 6 milyon 855 bin 899,02 TL bedelle satışa çıkıyor. Gayrimenkulün ihalesi 10 Ağustos 2018 tarihinde yapılacak.


T.C. Rize sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu

GAYRİMENKUL AÇIK ARTTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen gayrimenkulün cinsi, kıymeti, özellikleri:

Satışa konu Rize-merkez tophane mahallesi Atatürk caddesinde kain 1560 ada 50 sayılı parsel tapuda alanı 620,26 m2 olup cinsi arsa olarak kayıtlıdır. Halihazırda üzerinde 1 zemin 6 normal kattan ibaret betonarme karkas inşaat tarzında inşa edilmiş bina mevcut olup, binanın duvarları içten, dıştan sıvalı boyalı doğramalar kısmen ahşap doğrama ve yağlı boyalı kısmen pvc esaslı doğramadır. Üzerindeki bina dosyada mevcut bilirkişi raporundan da anlaşılacağı üzere komşu parsellere tecavüzlü olup, bitişik 1560 ada 79 nolu...