24 / 04 / 2024

rize merkez kamulaştırma

rize merkez kamulaştırma

Rize ili Merkez İlçesi, Çarşı ve Piriçelebi mahalleleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31118 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Rize Merkez'de içmesuyu hattı için acele kamulaştırma!

Rize Merkez İçmesuyu İsale Hattı kapsamında Merkez ilçesine bağlı Dağsu, Karayemiş Köyü, Köprübaşı, Köprülü Köyü, Yiğitler Köyü, Yolveren Köyü, Güzelyurt, Karasu ve Küçükçayır'da acele kamulaştırma yapılacak.

Elazığ, Erzurum ve Rize için acele kamulaştırma kararı!

Elazığ, Erzurum ve Rize illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Bartın Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Bartın ili, Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

İkizdere için acele kamulaştırma kararı!

Rize’de İyidere Lojistik Limanı İnşaatı’nda kullanılması amacıyla İşkencedere Vadisi’nde yapılmak istenen taş ocağına karşı yöre halkının mücadelesi sürüyor. Kalkandere Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından bölgenin kamulaştırma kararı yayınlandı.

Zonguldak Merkez ve Çaycuma için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak ili, Merkez ve Çaycuma ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Karabük için acele kamulaştırma kararı!

Karabük ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Karabük Merkez için kamulaştırma kararı!

Karabük ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Çorum Alaca ve Merkez ilçeleri için acele kamulaştırma kararı!

Çorum Alaca ve Merkez ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Zonguldak Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan acele kamulaştırma kararı bugünkü 31499 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bartın Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Bartın ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan acele kamulaştırma kararı bugünkü 31499 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Uşak Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Uşak ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Uşak İl Özel İdaresi  tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 Resmi Gazete'de yayımlandı.

Rize'de kamulaştırma işlemleri meclis gündeminde!

Rize ilinde Pazar caddesi bağlantı yolu projesi kapsamında yapılan kamulaştırma işlemleri meclis gündemine taşındı. Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bingöl Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Bingöl ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Rize İyidere Lojistik Limanı İnşaatı Projesi için kamulaştırma kararı!

Rize İyidere Lojistik Limanı İnşaatı Projesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

rize merkez kamulaştırma Haberi

rize merkez kamulaştırma

Rize ili Merkez İlçesi, Çarşı ve Piriçelebi mahalleleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların bölgedeki sağlıksız yapılaşmanın çözümüne yönelik projenin ivedilikle hayata geçirilmesi amacıyla Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi. Karar bugünkü 31118 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi... 

Karar Sayısı: 2487
Rize ili Merkez İlçesi, Çarşı ve Piriçelebi mahalleleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların bölgedeki sağlıksız yapılaşmanın çözümüne yönelik projenin ivedilikle hayata geçirilmesi amacıyla Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılması kararı için