19 / 04 / 2024

rize şehir hastanesinin yeri

rize şehir hastanesinin yeri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize'de, 300 dönümlük deniz dolgusu üzerinde inşa edileceğini açıkladığı 800 yatak kapasiteli şehir hastanesinin yeri belli oldu...

2 bin 60 yatak kapasiteli İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi açıldı!

2 bin 60 yatak kapasitesi ile dikkat çeken İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi resmen açıldı. Merakla beklenen şehir hastanesinin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan gerçekleştirdi.

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinin açılışı geri sayım başladı: Depremlerde 32 santim esneyebilecek!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinde açılış için geri sayım başladı. Temel ve bina arasına kolonlar üzerine yerleştirilen 718 izolatör sayesinde bina, büyük depremlerde dahi en az hasarla sağlık hizmeti sunmayı sürdürecek. İşte hastane ile ilgili ayrıtıntılar...

Şehir hastanelerinin kira bedeli 2024’te yüzde 108 artacak! Bir günlük kira bedeli 229 milyon TL!

Şehir hastanelerinin kira bedellerinin 2024 yılında yüzde 108 artacağı açıklandı. Ayrıca, 17 şehir hastanesine 25 senede aktarılacak parayla her biri 600 yataklı 875 adet devlet hastanesinin yapılabileceği belirtildi.

TOKİ'den Ekim ayına özel bomba kampanya! Ankara, Rize Kırşehir: 2 bin 500 TL aylık taksit, 1+1, 2+1, 3+1 fiyata ucuz ev!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ekim ayına bomba gibi girdi. Ucuz fiyata ev arayanlar için düğmeye bastı. Bu kapsamda Ankara, Rize ve Kırşehir'de konut satışı yapacak.

Türkiye'nin yüz ölçümünü artıran Rize Şehir Hastanesi'nde son dakika! Resmen tamamlandı! 

Rize'de inşa edilecek şehir hastanesinde, 8 milyon ton taşın kullanıldığı, 350 bin metrekare büyüklükteki alanda 1 sene devam eden deniz dolgusu tamamlandı. İşte ayrıntılar... 

İzmir Şehir Hastanesi inşaatının akıbeti TBMM'de!

Yapımı devam eden İzmir Şehir Hastanesinin inşaat sürecine dair bazı iddialar ve hastanenin akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, konuyla ilgili soru önergesi verdi. 

Rize'de deniz doldurularak şehir hastanesi inşa edilecek!

Rize’de havalimanı ve lojistik liman projelerinin ardından denize dolgu yapılarak üzerinde şehir hastanesi yapılması amacıyla proje hazırlandı. Proje için Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporu 'gerekli değil' kararı alındı, imar planı da askıya çıkarıldı.

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne? 

Gaziantep'te yapımı devam eden şehir hastanesinin inşaatı aralıksız devam ediyor. 1900 yataklı olması beklenen hastane çevre illere de hizmet verecek. 

Rize Şehir Hastanesi'nin akıbeti TBMM'de!

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Rize Şehir Hastanesi'nin akıbetini meclis gündemine taşıdı. 

Antalya Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Antalya Kepez'de inşa edilen şehir hastanesinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin kısa süre içerisinde hizmete açılması bekleniyor.

Diyarbakır Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Diyarbakır halkının uzun süredir beklediği 1000 yataklı şehir hastanesinin ihalesi gerçekleşti. 

Şehir hastanelerinin inşaatlarında son durum ne?

13 şehir hastanesinin 2021 kira bedeli ile 10 Erzurum Şehir Hastanesi'nin yaptırılabildiği ortaya koyuldu. Sağlık alanında kamu özel ortaklığıyla inşa edilen 18 projenin maliyeti ise 96 Erzurum Şehir Hastanesi’ne denk oluyor. 

Kocaeli Şehir Hastanesi bu sene açılacak!

Kocaeli Şehir Hastanesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, hastanesinin inşaat alanını ziyaret etti. 

rize şehir hastanesinin yeri Haberi

rize şehir hastanesinin yeri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, partisinin Rize mitinginde deniz dolgusu üzerinde inşa edileceğini duyurduğu şehir hastanesi projesi ile ilgili detaylar ortaya çıktı. 

Hürriyet'te yer alan habere göre, 300 dönümlük deniz dolgusu üzerine inşa edilecek hastane, 263 bin metrekare kapalı alana sahip olacak. Hastane, 554'ü normal, 140'ı yoğun bakım, 100'ü palyatif bakım yatağı, 6'sı mahkum yatağı olmak üzere toplam 800 yatak kapasiteli olacak. 


Aynı zamanda 215 poliklinik muayene odası, 31 ameliyathane, 70 acil müşahede yatağının bulunacağı hastanede, Türkiye'nin ilk hibrit ameliyathanesi de yer alacak. Rize Şehir Hastanesi, 19 yıl önce ödenek yetersizliği nedeniyle inşaatı yarım kalan Gülbahar Mahallesi'ndeki yat limanı sahasında yapılacak.

Kent merkezinin 3'te 1'i deniz dolgusu olan Rize'de; Rize-Artvin Havalimanı, Batı Park, Çay Çarşısı Projesi'nden sonra şehir hastanesi de deniz dolgusu...