25 / 04 / 2024

Rize teleferik tesisi ihalesi

Rize teleferik tesisi ihalesi

Rize Belediyesi, teleferik tesisi ve ticari ve turistik (otel alanlı) tesislerin yapımı ve 30 yıl süreyle işletilmesi işi ihale ediyor...

Rize'de 19 yıllığına kiralık sosyal tesis! 

Rize İli Derepazarı Belediye Başkanlığı, Rize Derepazarı'nda yer alan sosyal tesisi 19 yıllığına kiraya verecek. Resmi Gazete'de yayımlanan ihaleye göre söz konusu satış ihalesi 17 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Türkiye'nin en uzun teleferik tesisi Palandöken'e inşa edilecek!

Erzurum Valisi Otay Memiş, kar kalitesi, yılın 6 ayı kayak yapmaya elverişli, uzun pistleriyle önemli kayak merkezlerinden olan Palandöken'e Türkiye'nin en uzun teleferik tesisinin inşa edileceğini belirtti.

Ayder’e teleferik hattı yapılacak!

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde yerli-yabancı binlerce turisti ağırlayan Ayder Yaylası’nın da yer aldığı Kaçkar Dağları Milli Parkı’na 37 kilometrelik teleferik hattıyla kayak tesisi yapılacak. 

Rize'de teleferik ve turistik tesislerin yapım işi ihale ediliyor!

Rize Belediyesi, teleferik tesisi ve ticari ve turistik (otel alanlı) tesislerin yapımı ve 30 yıl süreyle işletilmesi işi ihale ediyor...

Rize'nin teleferik projesi ihale aşamasında!

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, vatandaşlarla bir araya geldi. Yaşanılabilir bir Rize için çalıştıklarını belirten Kasap, bölgedeki teleferik projesinin ihale aşamasına geldiğini duyurdu.

Beşikdüzü teleferik tesisi ve otel ihalesi 21 Mayıs'ta!

Teleferik Tesisi ile otel ve ticari tesislerin yapımı ve 29 yıl süreyle işi ihale edilecek. İhale 21 Mayıs'ta yapılacak..

Kartepe Belediyesi teleferik ve turistik tesis yaptırıyor!

Kartepe Belediyesi Hikmetiye ile Kuzuyayla arasında 4 bin 690 metre uzunluğundaki teleferik tesisi ile ticari ve turistik tesislerin yapımı için 28 Eylül'de ihale düzenliyor..

İstanbul'a 10 yeni teleferik hattı geliyor!

İBB, 2019 yılı ve sonrasında 10 teleferik hattı inşa etmeyi planlıyor. İBB, Eyüp - Pierre Loti - Miniatürk Teleferik Tesisi için 21 Eylül'de ihaleye çıkılacak.

Kartepe Belediyesi'nde imar uygulamaları kabul edildi!

Kartepe Belediyesi’nin olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. İmar uygulaması ile oluşan belediye hisselerinin satışı, teleferik tesisi ve günübirlik sosyal tesisler üzerine sınırlı ayni hak tesis edilmesi ile ilgili raporlar, toplantıda oy birliği ile kabul edildi.

Alanya Teleferik Projesi tanıtıldı!

Alanya Belediyesi tarafından Damlataş Sosyal Tesisi, Alanya Kalesi ve Ehmedek Kapısı arasında inşaatına başlanan Teleferik Projesi hakkında Seyahat Acenteleri ile bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Rize Dedeman Otel turizme kazandırılacak!

Rize İli Merkez Alipaşa Mahallesinde mülkiyeti İl Özel İdaresine ait turizm tesisi restore edilerek yeniden Rize turizmine kazandırılıyor

Rize Dedeman Otel'in ihalesi tamam!

Rize İli Merkez Alipaşa Mahallesinde mülkiyeti İl Özel İdaresine ait turizm tesisi restore edilerek yeniden Rize turizmine kazandırılıyor.

Rize teleferik tesisi ihalesi Haberi

Rize teleferik tesisi ihalesi

Rize Belediye Başkanlığı tarafından teleferik tesisi ev ticari ve turistik (otel alanlı) tesislerin yapımı ve 30 yıl süreyle işletilmesi işi ihale edilecek. İhale 26 Temmuz'da yapılacak.

TELEFERİK TESİSİ İLE TİCARİ VE TURİSTİK (OTEL ALANLI) TESİSLERİN YAPIMI VE 30 YIL SÜREYLE İŞLETİLMESİ İŞİ İHALE EDİLECEKTİR

Rize Belediye Başkanlığından:

1 - Ekrem Orhon Mahallesi (Mesut Yılmaz Parkı) Sahil Dolgu Alanı İle Paşakuyu Mahallesi (Şahin Tepesi) Kent Parkı arası 45+1 kişilik Kabinli Teleferik Tesisi ile Ticari ve Turistik (Otel Alanlı) Tesislerin Yapımı şartıyla, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35-a maddesine göre kapalı teklif usulü ile ihale yapılıp, 30 yıl süreyle işletme (İntifa) hakkının verilmesi ve muhammen bedel olarak Teleferik ile Ticari ve Turistlik (Otel Alanlı) tesislerin yıllık sabit kira bedelleri ayrı ayrı 100.000,00-TL olmak kaydıyla,...