26 / 04 / 2024

RJ Patel

RJ Patel

Dünyada 22 ülkede 150'nin üzerinde oteli bulunan İngiltere merkezli otel markası Parkside Hotels & Resorts Group ülkemizde otel açmaya hazırlanıyor..

Aıdıl Tours And Travels Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıdıl Tours And Travels Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Ashokkumar R. Vaghela ve Ronakkumar Patel ortaklığında kuruldu.

Fs Project Development Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Fs Project Development Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Erol ve Wumaırjıang Feılıpu ortaklığında kuruldu.

Göbeklitepe’nin maketine Cannes’da büyük ilgi!

Hazırladığı mimari maketlerle dünya çapında ses getiren çalışmalara imza atan RJ Models, yapımı 1.600 saat süren Göbeklitepe’nin maketini Cannes’da gerçekleşen MIPIM Fuarı’nda ilk kez sergiledi. 

RJ Models, Göbeklitepe’nin maketini MIPIM’de sergileyecek!

Hazırladığı mimari maketlerle dünya çapında ses getiren çalışmalara imza atan RJ Models, MIPIM Fuarı’nda Göbeklitepe’nin maketiyle yer alacak.

RJ Models Türkiye’yi Avrupa’nın maket üssü yapacak!

Hazırladığı mimari maketlerle dünya çapında ses getiren çalışmalara imza atan RJ Models, Türkiye pazarındaki istikrarlı büyümesini devam ettiriyor.

Manisa Karaoğlanlı'ya Atık Su Arıtma tesisi geliyor!

Karaoğlanlı Atık Su Arıtma tesisini, sistemli işler hale getireceklerini belirten MASKİ Kanalizasyon Dairesi Başkanı Hasan Patel, tesisin mahalleye kazandırılabilmesi için gerekli olan altyapı çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Limak Holding Hindistan'da 1.000 Mw'lık baraj inşa edecek!

Limak, Hindistan'ın 1.4 milyar dolarlık en büyük enerji projesi ihalesinde sona geldi. Hindistanlı Patel Engineering ile ortak ihaleye giren şirket, ülkede 1.000 Mw'lık dev baraj inşa edecek...

Limak, Hindistan'da otoyola teklif verecek

LİMAK Yatırım, Hindistan'da Yap-İşlet-Devret yöntemi ile ihale süreci devam eden 244 kilometrelik Rajatsan Eyaleti Beewar-Pali-Pindwara Otoyol Projesine yeterlilik aldığını ve ihaleye Hintli Patel Engineering Limited ile birlikte teklif vereceğini açıklad

RJ Patel Haberi

RJ Patel

Türk turizmi, yabancı yatırımcı çekmeye devam ediyor. Dünyada 22 ülkede 150'nin üzerinde oteli bulunan İngiltere merkezli otel markası Parkside Hotels & Resorts Group (PHG) ülkemizde otel açmaya hazırlanıyormuş.

PHG Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı RJ Patel Türkiye'ye gelerek, Gastronomi Turizmi Derneği Başkanı da olan Gürkan Boztepe'nin şirketi Marka Doktoru ile işbirliği yapmış. Bu işbirliğini turizm sektörüne duyurmak için bir lansman gerçekleştiren Boztepe, PHG markasını yerel otel yatırımcıları ile buluşturmayı planlıyormuş. PHG Yönetim Kurulu Başkanı P.J. Patel ile görüşen Para’dan  Özlem Kapar Bayburs'un aldığı bilgiye göre, dünyanın çeşitli yerlerinde 25 tane daha otel açmaya hazırlanan uluslararası zincir, özellikle Asya'da çok güçlüymüş. Üç yıldızdan beş yıldıza kadar hem şehir, hem de sahil otelleri konseptinde alt markaları bulunan PHG, ülkemizde ve Doğu Avrupa'da yayılmak...