24 / 04 / 2024

Parkside Hotels & Resorts Group, Türkiye’de otel açacak!

Parkside Hotels & Resorts Group, Türkiye’de otel açacak!

Dünyada 22 ülkede 150'nin üzerinde oteli bulunan İngiltere merkezli otel markası Parkside Hotels & Resorts Group ülkemizde otel açmaya hazırlanıyor..



Türk turizmi, yabancı yatırımcı çekmeye devam ediyor. Dünyada 22 ülkede 150'nin üzerinde oteli bulunan İngiltere merkezli otel markası Parkside Hotels & Resorts Group (PHG) ülkemizde otel açmaya hazırlanıyormuş.

PHG Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı RJ Patel Türkiye'ye gelerek, Gastronomi Turizmi Derneği Başkanı da olan Gürkan Boztepe'nin şirketi Marka Doktoru ile işbirliği yapmış. Bu işbirliğini turizm sektörüne duyurmak için bir lansman gerçekleştiren Boztepe, PHG markasını yerel otel yatırımcıları ile buluşturmayı planlıyormuş. PHG Yönetim Kurulu Başkanı P.J. Patel ile görüşen Para’dan  Özlem Kapar Bayburs'un aldığı bilgiye göre, dünyanın çeşitli yerlerinde 25 tane daha otel açmaya hazırlanan uluslararası zincir, özellikle Asya'da çok güçlüymüş. Üç yıldızdan beş yıldıza kadar hem şehir, hem de sahil otelleri konseptinde alt markaları bulunan PHG, ülkemizde ve Doğu Avrupa'da yayılmak istiyormuş. Bu büyümeyi Marka Doktoru ile yaptığı işbirliği ile gerçekleştirmeyi planlayan PHG, özellikle Anadolu'daki otel projeleriyle ilgileniyormuş. İstanbul, Antalya, Orta ve Doğu Anadolu'da otel açmayı hedeflediklerini söyleyen P.J Patel, yerel otel yatırımcılarına esnek imkanlar sunduklarını, diğer uluslararası otel markalarından farklı olarak yatırımcıları belli standartlar için zorlamadıklarını vurguluyormuş.

2019'de Türkiye pazarına giriş yapmayı düşündüklerini anlatan Patel, sayı olarak hedef koymadıklarını ama mümkün olduğu kadar çok otel açmak için çabalayacaklarını ifade ediyormuş. Delta, KLM, Air France havayolu şirketleri ile ortak çalıştıklarını anlatan Patel, Türkiye'de PHG markasıyla  açacakları otellere de mevcut Online satış sistemlerinden yararlanarak turist göndereceklerini belirtiyormuş. PHG, Türkiye turizminin geleceğini de parlak olarak görüyormuş. Patel, "Türkiye turizm sektörüne girilmesi için en uygun zamandayız" diyormuş.


Geri Dön