28 / 03 / 2024

Rockwool mantolama

Rockwool mantolama

Rockwool, ‘renovasyon’ pazarında da vites yükseltiyor. 2013 yılında önemli projelerde yer alan firma, proje pazarında elde ettiği başarıyı 2014 yılında mevcut binalarda mantolama alanına da taşımaya hazırlanıyor.

Binalarda yapılan mantolama da imar affı kadar riskli! Mantolama rapor ve ruhsat şartına bağlanmalı!

Binalarda yapılan mantolama da imar affı kadar riskli! Mantolama rapor ve ruhsat şartına bağlanmalı! İşte Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Kurucu Başkanı Tekin Saraçoğlu'nun o açıklamaları...

Bina mantolama zorunlu mu?

Mantolama Yasası ile inşaat alanı 1000 metrekareden fazla binalarda Enerji Kimlik Belgesi şartı aranıyor. Peki bina mantolama zorunlu mu? Binalarda mantolama yasası neyi ifade ediyor? İşte tüm merak edilenler...

Binanızı mantolama yaptırmanız için 9 neden!

Avrupa’nın mantolama devi Baumit, yaşam alanlarınıza mantolama yaptırmanız için 9 nedeni açıkladı.

Çağ Mantolama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Çağ Mantolama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Durmuş Fakı tarafından kuruldu.

Ata Corner Lüleburgaz'ın cephe mantolama işlerini Çelebi Grafik İnşaat yapacak!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Kırklareli  ili Lüleburgaz ilçesinde yer alan Ata Corner Lüleburgaz projesinin cephe mantolama işleri 315 bin TL + KDV ile Çelebi Grafik İnşaat'a yaptırılacak...

5 soruda mantolama zorunluluğu!

Farklı iki ortamda ısı transferini engellemek amaçlı yapılan işlem mantolama/yalıtım olarak tanımlanıyor. Peki mantolama zorunluluğu kalktı mı 2017? Mantolama ne kadar enerji tasarrufu sağlar? diyorsanız işte yanıtı....

Kale Mantolama Minart Silver ile estetik ve dayanıklı kaplama!

Kale Mantolama’nın mineral esaslı dekoratif cephe kaplaması Minart Silver, üstün performansı ile ağır iklim koşullarına karşı dirençli yapısıyla, binalara estetik ve dayanıklı çözümler getiriyor.

Mantolama zorunluluğu kalktı mı 2017?

Mantolama uygulaması, en basit anlatımla binayı kat kat giydirerek içerideki ısının dışarıya çıkmasını, dışarıdaki soğuğun da içeriye girmesini önleniyor. Peki, mantolama zorunluluğu kalktı mı 2017?

Mirmirza Yapı İnşaat Mantolama Metal Temizlik Maddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirmirza Yapı İnşaat Mantolama Metal Temizlik Maddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Erol Ersin tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kale Mantolama binaları koruma altına alıyor!

Kale Mantolama, 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi sunduğu mantolama sistemi ile binaları koruma altına alıyor. Tüketicileri yaz-kış konforlu bir yaşam standardına kavuşturuyor.

Mantolama zorunluluğu 2017!

2 Mayıs 2017 tarihi itibariyle enerji kimlik belgesi olmadan dairelerin satış işlemleri gerçekleşemeyecek. Peki, mantolama zorunluluğu var mı? Mantlama olmadan bu belge alınabilir mi?

Kale Mantolama'dan avantajlı ısı yalıtımı!

Kale Mantolama, kışın ısıtma, yazın da soğutma amacıyla yapılan harcamaları azaltarak yüzde 50’ye varan oranlarda tasarruf sağlıyor.

Rakam İnşaat Metal Pano Reklam Mantolama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rakam İnşaat Metal Pano Reklam Mantolama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emine Aksu tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Haziran'da Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Başöğretmen Caddesi'nde kuruldu.

Rockwool mantolama Haberi

Rockwool mantolama

Geçtiğimiz yıl açtığı Türkiye ofisi ile yalıtım pazarına hızlı bir giriş yapan Rockwool, proje pazarında kaydettiği önemli başarıların ardından 2014 yılında binalarda renovasyon konusunda da atağa geçti. Türkiye’deki en büyük taş yünü yalıtım ve mantolama projelerinde tercih edilen Rockwool, mevcut binalarda dış cephe yenileme konusunda da işbirliklerine başladı. Renovasyon ve mantolamada uygulama kalitesi ile dikkat çeken GN Yapı, mevcut binaların “A sınıfı” yalıtımı için Rockwool’u seçti. İşbirliği kapsamında, Rockwool’un çift yoğunluklu yalıtım ürünleri kullanılacak.


Yeni işbirlikleriyle Türkiye’de bugüne kadar renovasyon alanında en büyük ölçekte taş yünü kullanımına imza atacaklarını belirten Rockwool Türkiye Direktörü Taner S. Şahin; “Rockwool olarak, mantolamanın ısı yalıtımından ibaret olmadığını, ses yalıtımı ve yangın güvenliğini kapsadığını her fırsatta dile getiriyoruz. İş ortaklarımızın da desteğiyle bu bilincin artacağına...