20 / 04 / 2024

Roman Al Most

Roman Al Most

Sezonun satışlar açısından iyi başlamadığını söyleyen Roman'ın sahibi Turgut Toplusoy, sektörde kârlılığın iyi olmadığına, ciroyu yeni açılışların artırdığına dikkat çekti. Toplusoy yurtdışında 16 mağaza için anlaştıklarını belirtti...

Rus iş insanı Roman Abramovich AB'ye yaptırım davası açtı

Rusya Ukrayna savaşı yüzünden AB'nin yaptırım listesine alınan Rus iş insanı Roman Abramovich, hakkındaki yaptırımların kaldırılması için dava açtı. Abramovich, 19 yıldır sahibi olduğu Chelsea'yi yaptırımlar yüzünden satma kararı almıştı.

Bitcoin Fog'un kurucusu gözaltına alındı!

ABD'de Bitcoin operasyonları tüm hızıyla devam ediyor. 1 milyon 200 binden fazla Bitcoin aklayan 'Bitcoin Fog' isimli kripto borsa kurucusu kurucusu Roman Sterlingov gözaltına alındı.

Yalova Roman Mahallesi'nde yıkım başlıyor!

Yalova'da Roman Mahallesi olarak bilinen Bağlarbaşı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı. 

Çalıkuşu'nun yazıldığı ev restore edilecek!

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, çıkan yangın sonrasında kullanılamaz hale gelen, Reşat Nuri Güntekin'in "Çalıkuşu" adlı romanının bir bölümünün kaleme alındığı tarihi evin restore edileceğini açıkladı.

Büyükçekmece'de yaşayan Romanlara müjde!

Roman Çalıştayı’nda konuşan Belediye Başkanı Hasan Akgün, “Kim nerede yaşıyorsa, yine orada yaşamaya devam edecek. Kimse evinden barkından edilmeyecek." dedi. Akgün, Roman vatandaşların tapu sahibi edileceğini de sözlerine ekledi.

Manisa Akhisar'daki Romanlara yönelik toplu konut çalışmaları mecliste!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'nın Akhisar ilçesinde Roman vatandaşlara yönelik toplu konut çalışmalarına ilişkin 10 soru sordu..

İGA, Roman çocukları sanatla buluşturdu, ödüle layık görüldü!

İstanbul Yeni Havalimanı’na komşu mahallelerde, sosyal yönetim çalışmaları yapan İGA, Roman çocuklar için geliştirdiği projesi ile Uluslararası Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülü’ne layık görüldü

Roman, AL-Salem Grup ile franchise anlaşması imzaladı!

Roman, Suudi Arabistan'da mücevher ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren AL-Salem Grup ile franchise anlaşması imzaladı. AL-Salem, bölge ülkelerinde beş yılda 12 mağaza açacak.

Cem Kara: TOKİ konut yapmayacaksa bölgeyi yeniden imara açalım!

Cem Kara mecliste yaptığı konuşmada TOKİ'ye yüklendi. Başkan, Roman vatandaşların yaşadığı bölgeye konut yapacağını söyleyen TOKİ yetkililerinin bir gelişme kaydetmediğini belirtti: “Konut yapılmayacaksa bölgeyi yeniden imara açalım. " dedi.

Romanlar İzmir'de düzenlenen forumda ev istedi!

İzmir Romanlar Derneğinin düzenlediği Roman Çalışmaları İnsan Hakları Forumu, Best Western Otel'de başladı. Romanlar, düzenlenen forumda barınma ihtiyaçlarını bir kez daha vurguladı.

Kandıra’daki Roman mahalleleri yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra’da Roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı iki mahalleyi baştan sona yeniledi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kandıra programı kapsamında yapılan çalışmaları inceledi.

Muhteşem Gatsby romanının yazıldığı villa satılıyor!

Dünyaca ünlü ABD'li yazar Scott F. Fitzgerald'ın 'Muhteşem Gatsby' romanını kaleme alırken ikamet ettiği lüks villa 3.8 milyon dolara satışa çıkarıldı. Fitzgerald'ın 'Muhteşem Gatsby' romanını yazarken bu yaşam tarzından etkilendiği düşünülüyor.

Roman Al Most grubuyla 16 mağaza için anlaştı!

Sezonun satışlar açısından iyi başlamadığını söyleyen Roman'ın sahibi Turgut Toplusoy, sektörde kârlılığın iyi olmadığına, ciroyu yeni açılışların artırdığına dikkat çekti. Toplusoy yurtdışında 16 mağaza için anlaştıklarını belirtti...

Roman Al Most Haberi

Roman Al Most

Her yıl sezon açılışında indirimler başımıza bela' Sezonun satışlar açısından iyi başlamadığını söyleyen Roman'ın sahibi Turgut Toplusoy, sektörde kârlılığın iyi olmadığına, ciroyu yeni açılışların artırdığına dikkat çekti. Toplusoy, "Her sezon açılışı indirim başımıza bela" dedi Türkiye'de perakendenin yıllardır değişmeyen sorunu zamansız ve uzun süren indirimler. 


Sorduğumuzda neredeyse her marka şikâyetçi ama durum da değişmiyor. Üstelik, Perakende Yasası olarak bilinen kanun tasarısının TBMM'ye giden son halinde de indirimlere sınırlama getiren bölüm kaldırıldı. Bu konuda sektöre en büyük eleştiriyi getirenlerden biri, kadın giyim markası Romanın sahibi Turgut Toplusoy: 


-Bu yıl satışlar açısından sezon açılışı nasıl? 

Bizim açımızdan iyi diyebilirim fakat sektör geneli kötü. Günü siftahsız geçirenler duyuyoruz. Zaten daha ekim ayında her yer indirim doldu yine. Bin yıllık problemimiz bu. 

İnsanlar artık indirimsiz bir şey...