19 / 04 / 2024

Rönesans Holding eğitim

Rönesans Holding eğitim

Rönesans Eğitim Vakfı, “Genç Keşif Programı Pusula” ile üniversite mezunlarına, Rönesans Holding bünyesinde iş imkanı sunacak. Türkiye’nin 81 farklı ilindeki 156 üniversiteden 11 bin başvurunun yapıldığı program için mülakatlar başladı.

Rönesans Holding, 30 senedir faaliyet gösterdiği Rusya pazarından çekildi!

İnşaat, gayrimenkul geliştirme, enerji, endüstriyel tesisler ve sağlık alanında faaliyet gösteren Rönesans Holding, 30 senedir faaliyet gösterdiği Rusya pazarından çekildiğini açıkladı!. İşte detaylar...

Erman Ilıcak'ın acı günü! Rönesans Holding Onursal Başkanı Bekir Ilıcak vefat etti!

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak’ın babası ve aynı zamanda şirketin onursal Başkanı Bekir Ilıcak hayatını kaybetti.

Rönesans Holding'ten Ankara'ya 500 bin metrekarelik dev adalet sarayı!  MİT'in eski arazisine dev proje geliyor!

Rönesans Holding, Ankara’da MİT’in eski arazisine yapılacak dev adliye binası için kolları sıvadı.

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş eğitim ve kariyeri nedir?

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş'ın kim olduğu ve Gür Çağdaş'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Gür Çağdaş kimdir? ve nerelerde görev almıştır? Gür Çağdaş'ın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Rönesans Holding, dünyanın 'En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' 2023 listesinde 9'uncu sırada! 

Rönesans Holding, dünya inşaat sektörüne ilişkin en köklü ve saygın değerlendirme olan ENR’nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 38’inci, Avrupa'da ise 9’uncu sıraya yerleşti. 

2023 KPSS başvuru ücreti belli oldu! KPSS Genel Kültür-Genel Yetenek, Eğitim Bilimleri ücreti peş peşe açıklandı!

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) başvuru ücretleri belli oldu. Peki, KPSS Genel Kültür-Genel Yetenek, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi, ÖABT Öğretmenlik Alan Bilgisi ücretleri ne kadar oldu?

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Margarıta Mayorova ve Temurı Robakıdze ortaklığında kuruldu.

Rönesans Holding, Türkmenistan'da yeni projelere başlıyor!

Türkmenistan Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov, başkent Aşkabat’ta Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak ile görüştü. Görüşmede Erman Ilıcak, Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov'a yeni projelerle ilgili bilgi verdi.

Rönesans Holding'ten Pandora Belgeleri açıklaması!

Rönesans Holding, Pandora Papers belgeleri ile ilgili bir açıklama yayınladı. Açıklamada, "Rönesans, hiçbir zaman yurt içinden yurt dışına yerel ya da uluslararası mevzuata aykırı herhangi bir fon transferi yapmamıştır" ifadeleri yer aldı.

Rönesans Holding'in inşaat projeleri pandemiden nasıl etkilendi?

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp, şirketin büyüme stratejilerine ve pandemide yaşadıklarına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Rönesans İşletme Hizmetleri'ni Danimarkalı ISS satın alıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker bugünkü köşesinde Rönesans Holding'teki satış işlemlerini kaleme aldı. 

Rönesans Holding’in Trend Topic: Sürdürülebilirlik Webinarı'nın kazananları belli oldu!

Mühendislik, gayrimenkul, sağlık, enerji ve petrokimya alanlarındaki yatırımlarıyla 28 ülkede 75 bin kişiye istihdam sunan Rönesans Holding tarafından, “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışmasının 7’ncisi gerçekleştirildi.

Yeşilköy'deki Hava Harp Okulu’nun yeni binalarını Rönesans Holding inşa edecek!

Rönesans Holding, İstanbul Yeşilköy’deki Atatürk Havalimanı’nın yakınlarında bulunan Hava Harp Okulu’nun yeni binalarını yapacak.

Rönesans Holding eğitim Haberi

Rönesans Holding eğitim

Türkiye’nin aydınlık geleceğine ve gençlere inanan Rönesans Eğitim Vakfı, “Genç Keşif Programı Pusula” ile üniversite mezunlarına, Rönesans Holding bünyesinde iş imkanı sunacak. Türkiye’nin 81 farklı ilindeki 156 üniversiteden 11 bin başvurunun yapıldığı program için mülakatlar başladı.


Büyük çabalar ve zorlu sınavlar sonucunda kazandığınız; ardından yine büyük emekler harcadığınız üniversite hayatınız nihayet sona erdi! Şimdi üniversite anfilerinden iş yaşamına geçme zamanı: “Peki ama nasıl?”


Her yıl, ülkemizde yüzbinlerce genç üniversiteden mezun oluyor. Yeni mezunların bir kısmını ise iktisadi ve idari bilimler, mimarlık ve mühendislik fakültelerinin ilgili bölümlerden diplomalarını alanlar oluşturuyor. Ancak mezuniyet sonrası kariyere başlamak öyle sanıldığı gibi kolay değil.


Tam da bu noktadan yola çıkan Rönesans Holding, Rönesans Eğitim Vakfı (REV) aracılığıyla, Türkiye’nin geleceğine katkıda bulunmak ve geleceğin yetenekli gençlerin yetişmesine destek...