25 / 04 / 2024

Rönesans İnşaat ödülleri

Rönesans İnşaat ödülleri

Rusya'nın St. Petersburg kentindeki Lakhta Center, Emporis Yılın Gökdeleni Ödülü’ne layık görüldü.

Dosaarch Mimarlık Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dosaarch Mimarlık Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Sancak ve Sarven Köseyan ortaklığında kuruldu.

Karakayalar Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakayalar Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akın tarafından kuruldu.

Dağ Yatırım İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağ Yatırım İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Serpil Dağ tarafından kuruldu.

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmenef Karagöz ve Yasemin Soğuksu ortaklığında kuruldu.

Nitaş Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nitaş Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Taşdemir tarafından kuruldu.

Ergo Endüstriyel Ürünler İnşaat Lojistik Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergo Endüstriyel Ürünler İnşaat Lojistik Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ilaha Alıyeva tarafından kuruldu.

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Sinanoğlu Çelik ve Fatih Asan ortaklığında kuruldu.

Düşler Maden Pazarlama Orman Ürünleri İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düşler Maden Pazarlama Orman Ürünleri İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adalet Demir tarafından kuruldu.

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Dilber Çatılı tarafından kuruldu.

Ettır Grup İnşaat Ve Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ettır Grup İnşaat Ve Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Mustafa Alı Ettır tarafından kuruldu.

Uzm Yatırım İnşaat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Uzm Yatırım İnşaat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’de Abdulrahman Elhoş, Halil Aboud, Haşim Halil ve Vail Elhoş tarafından kuruldu.

Casting İnşaat Döküm Çelik Orman Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Casting İnşaat Döküm Çelik Orman Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Veysel Çayıroğlu tarafından kuruldu.

Günerler Ahşap Orman Ürünleri İnşaat Yapı Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günerler Ahşap Orman Ürünleri İnşaat Yapı Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün ümraniye'de Gökhan Günay tarafından kuruldu.

Rönesans İnşaat ödülleri Haberi

Rönesans İnşaat ödülleri

Rönesans İnşaat tarafından hayata geçirilen Lakhta Center, Emporis Yılın Gökdeleni Ödülü’ne layık görüldü.

Rönesans Holding tarafından yapılan açıklamaya göre, dünyanın dört bir yanındaki en yüksek binaları ve nefes kesen mimari projeleri ödüllendiren “Emporis Gökdelen Ödülü” 20 yıllık tarihinde ilk kez Rusya'da yapılan bir projeye verildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Rusya'nın St. Petersburg kentindeki Lakhta Center, 462 metre yüksekliğiyle sadece Rusya’nın değil, Avrupa’nın da en yüksek binası unvanına sahip ayrıca dünyanın en yüksek binaları arasında 14’üncü sırada yer alıyor.

Dış yapısı neredeyse 90 derece dönen beş kanattan oluşan Lakhta Center’in bu olağandışı tasarımından oldukça etkilenen jüri, projede çevre dostu ve enerji tasarruflu teknolojiler kullanılmasının da birincilik ödülünde payı olduğunu bildiriliyor.

Dünyanın kuzeyinde yer alan en yüksek gökdelen olan Lakhta Center, alışılmadık soğuk havaya uygun...