25 / 04 / 2024

Rönesans inşaat tünel inşaatı

Rönesans inşaat tünel inşaatı

Gotthard Base Tüneli yarın açılıyor. İsviçre’deki tünel Alp Dağları’nın altından kazıldı ve Avrupa’nın farklı ülkelerine İsviçre’den geçişi kolaylaştıracak proje kabul ediliyor.

New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı: Lüks apartman neden yıkıldı?

New York Times tarafından yapılan bir araştırma ve adli analiz, büyük depremde kusurlu tasarım ve asgari denetimin nasıl ölümcül sonuçlar oluşturduğunu gözler önüne serdi. New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı. İşte o lüks apartmanın ölüm tuzağı olmasının nedenleri...

Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı!

Türkiye ekonomisine güvenen yabancı şirketler, Türkiye’ye yatırım yapmaya devam ediyor. Son olarak Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı...

Rönesans İnşaat'ın Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Rönesans İnşaat’ın Hollanda'daki Schiphol Havalimanı projesini kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Rönesans, Hollanda’daki projeyi bitiremedi Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi' başlıklı yazısı...

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi oldu!

Dünya genelinde çok sayıda konut projelerini üstlenen Rönesans İnşaat  ENR’ın ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ listesinde, dünyanın en büyük 28'inci, Avrupa'nın ise en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak yer aldı.

Samsun 19 Mayıs'taki kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Samsun 19 Mayıs ilçesinde 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Osman Topaloğlu, 2017'de yapımını başlattığı Kültür Merkezi'nin 2019'a kadar tamamlanacağını söylemişti. Kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Rusya’dan götürülen inşaat malzemeleriyle Dağlık Karabağ’da 260 bina restore edildi!

Rusya’dan insani yardım olarak götürülen inşaat malzemeleriyle Dağlık Karabağ’da 260 binanın restorasyonu tamamlandı.

Moskova Sheremetyevo Havalimanı’na Rönesans İnşaat imzası!

Moskova Sheremetyevo Uluslararası Havalimanı B ve C terminallerinin yapımını üstlenen Rönesans İnşaat, Rusya’nın en büyük havalimanı olan Sheremetyevo’nun 1 No’lu pistini 10 ay gibi rekor bir zamanda yeniledi.

Antalya Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

Erman Ilıcak: Rönesans İnşaat, müteahhitlik sektörüne meydan okumak için kuruldu!

Rönesans İnşaat, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde 23. sırada yer alıyor. Rönesans Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, "Rönesans İnşaat, müteahhitlik sektörüne meydan okumak için kuruldu" diye konuştu.

Rönesans İnşaat dünyanın en büyük 23'üncü müteahhitlik şirketi!

Rönesans İnşaat, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” 2020 listesinde 23’üncü sıraya yükseldi.

Rönesans İnşaat Türkiye’nin en büyük ilk 10 şirketinden biri oldu! 

RC Rönesans İnşaat, 27 milyar 742 milyon 267 bin TL ciro ile Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin yer aldığı Capital500 araştırmasında 10. sırada oldu...

22 yıldır tamamlanamayan Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatı 2021'de bitecek!

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 22 yıldır tamamlanamayan Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatının 2021'de bitirileceği açıkladı. 

Rönesans İnşaat Fortune 500'de ‘çalışan sayısı en yüksek’ şirket oldu!

Rönesans Holding, bünyesindeki RC Rönesans İnşaat Taahhüt A.Ş. ile Fortune 500’de lider konumda yer aldı. Rönesans İnşaat, geçtiğimiz yıl 40 bin olan çalışan sayısını bu yıl 54 bine taşıyarak Türkiye’de en çok istihdam sağlayan şirket unvanına sahip oldu.

Rönesans inşaat tünel inşaatı Haberi

Rönesans inşaat tünel inşaatı

Rönesans İnşaat tarafından tamamlanan 16 milyar Euro’luk projenin açılışına Almanya Şansölyesi Angela Merkel, Hollanda Cumhurbaşkanı François Hollande, İtalya Başbakanı Matteo Renzi, Avusturya Cumhurbaşkanı Heinz Fischer katılacak.



İsviçre’deki tünel Alp Dağları’nın altından kazıldı ve Avrupa’nın farklı ülkelerine İsviçre’den geçişi kolaylaştıracak proje kabul ediliyor.


Açılışa tünelin bağlandığı ülkelerden 100 bin ziyaretçi bekleniyor. 



57 KİLOMETRELİK TÜNELE 20 YIL ÖNCE BAŞLANDI 

20 yıl önce kazısına başlanan tünelin uzunluğu 57 kilometre. 


Çalışmalarda 28 milyon ton kaya ve taşın çıkarıldığı tünelden günde önce 9 bin yolcunun geçmesi, 2020 yılına gelindiğinde de 15 bin yolcunun geçmesi bekleniyor.


Tünelle Zürih’ten Milano’ya gidiş 1 saat kısalarak 2 saat 40 dakikaya...