29 / 03 / 2024

Rönesans izmir projesi

Rönesans izmir projesi

Yakın zamanda satışa çıkması planlanan Tekfen - Rönesans İzmir projesi 38 bin 781 metrekare alan üzerinde yükseliyor, projede alışveriş merkezi, residence daireler ve ofisler bulunuyor...

Rönesans İzmir nerede?

Satışlarının 2015 yılı sonunda başlaması planlanan İzmir Konak projesinde residence, daire, alışveriş merkezi ve ofisler yer alıyor. Proje 2 konut ve 1 ofis kulesinden oluşuyor. Peki İzmir Konak projesi nerede?

Tekfen Rönesans İzmir satış ofisi!

Tekfen-OZ-Rönesans imzası ile hayata geçirilen İzmir Konak projesi 38 bin 781 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. İşte İzmir Konak satış ofisi iletişim bilgileri...

Tekfen İzmir iletişim!

İzmir Konak'ta hayata geçirilen Tekfen İzmir projesinde satışlar 2015 yılı sonunda başlayacak. Proje ofis ve rezidans bloğu ile alışveriş merkezinden oluşuyor. Tekfen İzmir iletişim bilgileri...

Tekfen-Rönesans İzmir projesi yıl sonunda satışta!

Tekfen - Rönesans İzmir projesinin 2015 yılı sonunda satışa çıkarması planlanıyor. 38 bin 781 metrekare alan üzerinde yükselen projede alışveriş merkezi, residence daireler ve ofisler bulunuyor.

Rönesans'tan 2015'te 3 yeni proje!

İstanbul Kartal'daki ilk konut projesi Sayfiye'de konut sahibi olmak isteyenlere sunduğu ödeme seçeneklerini yılın son günlerine kadar devam ettireceğini duyuran Rönesans Konut, 2015'e 3 yeni proje ile girecek.

Rönesans Gayrimenkul, Maltepe'de yeni karma projeye hazırlanıyor!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Işıl Dinçer, Rönesans Gayrimenkul'ün yatırımları, yeni projeleri ve yeni satışa çıkmasına rağmen yoğun ilgi gören Rönesans Sayfiye projesiyle ilgili sorularımızı yanıtladı...

Rönesans Holding İzmir Bayraklı'da 910 adet konut inşa edecek!

320 milyon TL'lik Hava Harp Okulu ihalesinin ardından, 343 milyon TL'lik İzmir Bayraklı’da yapılacak 910 konut ve 132 dükkan inşaatı ihalesini de Rönesans Grubu aldı. 

Rönesans'ın Blankenburg Bağlantı Yolu projesine ödül!

Avrupa’nın stratejik projelerine imza atan Rönesans, iştiraki Ballast Nedam ile Hollanda’nın en büyük PPP projesi “Blankenburg Bağlantı Yolu”nun inşasını sürdürüyor.

Rönesans polipropilen tesisi imza töreni 28 Kasım'da!

Rönesans Holding, Sonatrach ve Bayegan Ortaklığında Polipropilen Üretim Tesisi Projesi İmza Töreni 28 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Rönesans Neva Towers'a “Dünyanın En İyisi” ödülü!

Rönesans’ın, Moskova’nın simgesi olan Moscow City’de satış rekorları kıran dev gökdelen projesi “Neva Towers”, Avrupa’dan sonra dünyanın da “en iyileri” arasında yerini aldı.

Rönesans Piazza Maltepe satış fiyatı!

Rönesans Piazza Maltepe projesi Rönesans Gayrimenkul Yatırım imzasıyla inşa ediliyor. Rönesans Piazza Maltepe satış fiyatı 543 bin TL'den başlıyor.

Rönesans Gayrimenkul Konak projesi nerede?

36 ay sonra inşaat çalışmaların tamamlanacağı Rönesans Gayrimenkul Konak projesi 625 milyon 174 bin 183 TL yatırımla hayata geçiriliyor. Peki Rönesans Gayrimenkul Konak projesi nerede?

Rönesans Gayrimenkul İzmir ne zaman teslim?

625 milyon 174 bin 183 TL yatırım bedeline sahip Rönesans Gayrimenkul İzmir projesi Ankara Caddesi üzerinde yükseliyor. Peki Rönesans Gayrimenkul İzmir ne zaman teslim?

Rönesans Gayrimenkul İzmir'de karma proje inşa edecek!

Rönesans Gayrimenkul'e bağlı Florya Gayrimenkul, İzmir Konak'ta yeni proje yapmaya hazırlanıyor. 2020'de tamamlanması planlanan projede toplam 462 daire, 102 ofis ve 217 ticari birimden meydana gelen bir AVM yer alacak..

Rönesans'tan Hollanda'ya 1 milyar euroluk PPP projesi!

Rönesans Holding, Hollanda Rotterdam’da yaklaşık 1 milyar euro tutarında, yol ve tünellerden oluşan PPP projesine imza atmaya hazırlanıyor.

Rönesans Piazza Maltepe fiyatları 2017!

Rönesans Piazza Maltepe fiyatları 502 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Piazza Maltepe projesi Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Rönesans Holding'ten Moskova'ya Neva Towers projesi!

Rönesans Holding Moskova'da Neva Towers projesini inşa ediyor. Yüzde 30 tamamlanan Neva Towers projesinin 2018 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Rönesans Gayrimenkul'den İzmir’e 1 milyar Euro’luk proje!

Rönesans Gayrimenkul, İzmir’deki yatırımlarını harekete geçirdi. Rönesans Gayrimenkul'den İzmir’de 1 milyar Euro’luk proje geliyor.

Rönesans'a TİSK'ten özel ödül!

TİSK 2016 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri kapsamında verilen GAN Türkiye Özel Ödülü’ne bu yıl, Rönesans Eğitim Vakfı çatısı altında düzenlenen ve Rönesans Holding bünyesinde iş imkânı sağlayan sosyal sorumluluk projesi “Genç Keşif Programı, Pusula” layık görüldü.

Rönesans izmir projesi Haberi

Rönesans izmir projesi


Optimum Outlet ile üç yıl önce İzmir’e giriş yapan Rönesans Holding Konak projesini yakın zamanda satışa çıkarmayı planlıyor. 38 bin 781 metrekare alan üzerinde yükselen projede alışveriş merkezi, residence daireler ve ofisler bulunuyor. 


Tekfen-OZ ve Rönesans'ın yüzde 50 ortaklığı ile hayata geçirilen proje Emre Arolat imzası taşıyor. 2 adet konut ve 1 adet ofis kulesinin yer aldığı Rönesans İzmir projesinde 140 bin metrekare büyüklüğünde alışveriş merkezi, 60 bin metrekarelik rezidans ve ofis blokları bulunuyor.



Tekfen-Rönesans İzmir projesi nerede?


Çınarlı Mahallesi'nde ve kuzeyde Ankara Caddesi, batıda Ozan Abay Caddesi ve 1587. Sokak arasında yer alan proje Rönesans Holding Konak projesi Bornova, Karşıyaka ve Konak çevre yollarının kesişim noktasında yükseliyor.




Rönesans Holding iletişm:

Web  adresi: http://www.rgy.com.tr/

Telefon: +90 212 241 06 03

Fax: +90 212...