28 / 03 / 2024

Rönesans İzmir nerede?

Rönesans İzmir nerede?

Firma: Tekfen-OZ-Rönesans

Proje: İzmir Konak projesi

Satışlarının 2015 yılı sonunda başlaması planlanan İzmir Konak projesinde residence, daire, alışveriş merkezi ve ofisler yer alıyor. Proje 2 konut ve 1 ofis kulesinden oluşuyor. Peki İzmir Konak projesi nerede?



EAA Emre Arolat Architects imzası taşıyan Rönesans  İzmir  Konak projesinde Tekfen-OZ ve Rönesans'ın yüzde 50 ortaklığı bulunuyor. Proje 38 bin 781 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. 


"Rönesans İzmir nerede?" sorusuna Bornova, Karşıyaka ve Konak çevre yollarının kesişim noktasında, yeni kent merkezinde yanıtını verebiliriz. Proje 1 ofis ve 2 konut bloğundan meydana geliyor.


Daire, residence, alışveriş merkezi ve ofislere yer verilen Tekfen Rönesans İzmir projesinde rezidans ve ofis blokları 60 bin metrekare, alışveriş merkezi ise 140 bin metrekare büyüklüğe sahip. 


Karşıyaka, Bornova ve Konak çevre yollarının kesişim noktasında, yeni kent merkezinde yükselen Rönesans İzmir Tekfen projesi Konak İlçesi Çınarlı Mahallesi'nde, kuzeyde  Ankara  Caddesi, batıda Ozan Abay Caddesi ve 1587. Sokak arasındaki arazi üzerinde yükseliyor.


Rönesans İzmir nerede?

Rönesans İzmir nerede?


İzmir Konak iletişim

Telefon: 0212 241 06 03

Web  adresi: http://www.rgy.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön