28 / 03 / 2024

Rönesans Gayrimenkul, Maltepe'de yeni karma projeye hazırlanıyor!

Rönesans Gayrimenkul, Maltepe'de yeni karma projeye hazırlanıyor!

Firma: Rönesans Gayrimenkul Yatırım

Proje: Rönesans Maltepe

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Işıl Dinçer, Rönesans Gayrimenkul'ün yatırımları, yeni projeleri ve yeni satışa çıkmasına rağmen yoğun ilgi gören Rönesans Sayfiye projesiyle ilgili sorularımızı yanıtladı...




Rönesans Sayfiye Kartal projesini 18 Nisan'da lansmanla satışa çıkmıştı. Projede kısa sürede yüzde 50 oranında satış gerçekleşmişti. Rönesans Konut, Kartal Sayfiye projesi sonrasında yeni projelere hazırlanıyor.  


Rönesans Konut, 2015 yılı itibariyle yeni projelerini de satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Rönesans Konut'un hayata geçireceği projelerden biri İstanbul'da ve diğer ikisi ise İzmir'de yer alacak. 


Rönesans Konut'un İstanbul projesi, Maltepe'de yer alacak. Karma planlanan projede alışveriş merkezi, ofisler ve rezidansların yer alması düşünülüyor. 


Rönesans Konut ayrıca  İzmir  Bayraklı’da geliştirilmekte oldukları Rönesans Turan Projesi'nin rezidans, ofis, otel ve ticari alanlardan oluşan karma kullanımlı bir proje olarak çalışmalarına devam ediyor. 


Rönesans Konut'un diğer projesi ise Tekfen Gayrimenkul Ortaklığı ile hayata geçirilecek ve İzmir Konak’da yer alacak. Proje; alışveriş merkezi, rezidans ve ofis projesi, çok katlı alışveriş merkezi, kapalı ve açık hava eğlence alanları, konut ve ofis kulesinden oluşacak karma kullanımlı bir proje olacak. 


Rönesans Gayrimenkul, Maltepe de yeni karma projeye hazırlanıyor!


İşte Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Işıl Dinçer'le yaptığımız röportaj:


Rönesans Sayfiye'ye satışa çıktığı günden bugüne ilgi nasıl?


Rönesans markasının gücü İstanbul’daki ilk konut projemize ilk günden beri ilginin oldukça yüksek seviyede olmasını sağladı. Ayrıca Sayfiye’nin bulunduğu bölgedeki Adalar manzarasına sahip Aydos Ormanı’na komşu olan özel konumu ve 1,5 + 1;  2,5+1; bahçe dubleksi ve katta dubleks daire planlarımız yatırımcının ve oturum amaçlı konut alıcısının özellikle ilgisini çeken yönler olarak önüze çıkıyor. 18 Nisan’da lansmanla satışa çıktığımız Sayfiye projemizde, bir ay gibi kısa bir sürede dairelerin yüzde 50’sinin satıldığını söyleyebiliriz. 


Rönesans Gayrimenkul, Maltepe de yeni karma projeye hazırlanıyor!


Rönesans Sayfiye sonrasında yeni bir konut projesine başlayacak mısınız/ ya da düşündüğünüz bir bölge var mı?


Bulunduğu bölgelerde en iddalı noktalarda yatımcıların gözden kaçırmayacağı karma kullanımlı  projelerimizle 2015 yılı itibariyle satışa çıkmayı planlıyoruz. Tek tip ve standartta değil projenin ve bölgenin özellikleri doğrultusunda farklı hedef kitlelerine hitap edecek yatırımlar planlayan Rönesans Konut; Kartal projesinin yanı sıra farklı merkezi lokasyonlarda yer alacak.

İstanbul Maltepe’de alışveriş merkezi, ofisler ve rezidanslardan oluşan karma kullanıma sahip bir proje planlanmaktadır.  


İzmir Bayraklı’da geliştirilmekte olan Rönesans Turan Projesi rezidans, ofis, otel ve ticari alanlardan oluşan karma kullanımlı bir proje olarak çalışmaları sürdürülmektedir.

İzmir Konak’da Tekfen Gayrimenkul Ortaklığı ile hayata geçirilecek olan alışveriş merkezi, rezidans ve ofis projesi, çok katlı alışveriş merkezi, kapalı ve açık hava eğlence alanları, konut ve ofis kulesinden oluşacak karma kullanımlı bir proje olacaktır.


Rönesans Gayrimenkul, Maltepe de yeni karma projeye hazırlanıyor!



Kentsel dönüşümde rol almayı düşünüyor musunuz?


Kentsel dönüşüm mevcut konut kalitesinin arttırılması, çevreye duyarlı yerleşim alalarının oluşturulması açısından fayda sağlayacaktır. Kentsel dönüşüm gerek uygulama gerek mevzuat açısından dinamikleri yeni şekillenen bir konu, ilerleyen günlerde bu konuda projelerimiz olursa bilgilendirme yapılacaktır.

Ofis ve alışveriş merkezi projeleriniz olacak mı?


Rönesans Holding olarak, 2001 yılında gayrimenkul yatırımlarına başladık. Ağırlıkla ticari gayrimenkul projeleri geliştiriyor ve yatırım yapıyoruz. Türkiye’de halihazırda faaliyette olan 10 adet AVM, 1 adet ofis projesi bulunmakta, geliştirme süreçleri devam eden 9 ticari gayrimenkul projesi ve 4 proje arsası olmak üzere toplam 25 gayrimenkul ile büyümeye devam ediyoruz.  Rönesans Gayrimenkul olarak avm ve ofist yatırımlarımızla mevcut en büyük yerli özel gayrimenkul geliştiricisi olduğumuzu söyleyebiliriz. 


Rönesans Gayrimenkul, Maltepe de yeni karma projeye hazırlanıyor!


Anadolu'da da yatırım yapmayı düşündüğünüz iller var mı?


İstanbul ve İzmir ilk 2 yıl hedefimizde olan iller. Türkiye genelinde potansiyeli olduğunu gördüğümüz illerde de araştırmalarımız devam ediyor. Rönesans Türkiye ve yurtdışında büyüme hızımız göz önüne alındığında konutta da lokasyon sayısını arttıracağımız ve fırsatları yatırımcılarına sunacağını söyleyebiliriz.


Rönesans Gayrimenkul, Maltepe de yeni karma projeye hazırlanıyor!


Rönesans Sayfiye iletişim

Tel: 444 76 75 

Web: www.ronesanssayfiye.com


projeye sor



Geri Dön