29 / 03 / 2024

Rönesans Sayfiye karne şenliği

Rönesans Sayfiye karne şenliği

Rönesans Sayfiye projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Projedeki dairelerin teslimleri Aralık ayında gerçekleşecek. Karne şenliği Rönesans Sayfiye'de...

Kartal Rönesans Sayfiye fiyat listesi!

Rönesans Konut tarafından hayata geçirilen Sayfiye Evleri şu anda teslim ediliyor. İşte Kartal Rönesans Sayfiye fiyat listesi...

Rönesans Konut Sayfiye projesinde kredi faizlerini düşürdü!

Rönesans Konut Kartal Yakacık'ta hayata geçirdiği Sayfiye Projesi'nden faiz oranı aylık yüzde 0,89'a düşürüldü. 303 konutun bulunduğu projede fiyatlar 311 bin ile 765 bin lira arasında değişiyor.

Kartal Rönesans Sayfiye'de teslimler Aralık 2015'te başlıyor!

Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Konut'un İstanbul'daki ilk projesi ve 18 Nisan'da satışa çıkan Sayfiye'de dairelerin yüzde 80'i satıldı..

Rönesans Sayfiye yatırımcısına yüzde 50 kazandırdı!

Rönesans Konut İstanbul’daki ilk projesi “Sayfiye”de yatırımcısına 1 sene de % 50 kazandırdı. 18 Nisan’da satışa çıkan Sayfiye’de dairelerin yüzde 80’i bir yıl içersinde satıldı.

Rönesans ve Garanti Mortgage'den Sayfiye ortaklığı!

Rönesans Konut ve Garanti Mortgage, Kartal'daki Sayfiye Projesi için güçlerini birleştirdi. Türkiye'de bir bankayla bir gayrimenkul şirketi arasında ilk kez bir ortaklık yapıldı..

Garanti Mortgage, Rönesans Konut Sayfiye için 3+3 destek veriyor!

Garanti Mortgage, Rönesans Konut’un Kartal’da yükselen Sayfiye Projesi için kredi ödeme desteği veriyor. Sayfiye Projesi’nden ev almak için 120 ay kredi kullananların, ilk 3 ve son 3 taksitlerini ödeyecek.

Kartal Rönesans Sayfiye satış ofisi!

Dairelerin büyüklükleri minimum 79 metrekare olarak belirlenen Rönesans Sayfiye'de konutlar 273 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte Kartal Rönesans Sayfiye satış ofisi iletişim bilgileri...

Rönesans Sayfiye Kartal ödemeleri!

Teslimleri bu yıl sonunda gerçekleşecek olan Rönesans Sayfiye Evleri Rönesans Konut imzası ile inşa ediliyor. Proje 3 blok halinde yükseliyor. İşte Rönesans Sayfiye Kartal ödemeleri...

Rönesans Sayfiye satış fiyatları!

Rönesans Sayfiye Evleri 14 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Toplam 276 adet dairenin yer aldığı proje İstanbul Kartal'da hayata geçiriliyor. İşte Rönesans Sayfiye satış fiyatları...

Rönesans Sayfiye kampanyası!

Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi ile ödeme yapılabiliyor. Rönesans Sayfiye Evleri 3 bloktan oluşuyor. Projede toplam 276 adet daire yer alıyor. İşte Rönesans Sayfiye kampanyası...

Rönesans Sayfiye: Yeni evinizin 6 taksiti bizden!

Teslimlerinin bu yıl sonunda yapılması öngörülen Kartal Rönesans Sayfiye 14 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Proje "Rönesans Sayfiye: Yeni evinizin 6 taksiti bizden" sloganı ile tanıtılıyor.

Rönesans Sayfiye: Yeni evinizin 6 taksitini görmeyin, duymayın, bilmeyin!

Rönesans Konut imzası ile hayata geçirilen Rönesans Sayfiye Evleri 3 blok halinde inşa ediliyor. Proje "Rönesans Sayfiye: Yeni evinizin 6 taksitini görmeyin, duymayın, bilmeyin" sloganıyla tanıtılıyor.

Rönesans Sayfiye'den tarihi fırsat!

Daire teslimlerinin bu yıl sonunda gerçekleşmesi planlanan Rönesans Sayfiye'de toplam 276 adet konut bulunuyor. Projede Rönesans Gayrimenkul imzası taşıyor. İşte Rönesans Sayfiye'den tarihi fırsat...

Rönesans Sayfiye karne şenliği Haberi

Rönesans Sayfiye karne şenliği

Rönesans Gayrimenkul Yatırım tarafından hayata geçirilen Rönesans Sayfiye projesi 3 blok olarak inşa ediliyor. Projede satış süreci devam ediyor. 


Rönesans Sayfiye projesi Kartal'da inşa ediliyor. 14 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede teslimler bu yılın Aralık ayında gerçekleşecek. 


Karne şenliği Rönesans Sayfiye'de

Rönesans Sayfiye projesinde daire alan herkese iPad hediye ediliyor. Projede çocuklar için birbirinden heyecanlı etkinlikler düzenleniyor. 


Rönesans Sayfiye Kartal Evleri'nde 1 oda 1 salon, 1, 5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.



Rönesans Sayfiye projesinde yoga, pilates odaları, basketbol, voleybol ve tenis oynanabilen çok amaçlı saha, sauna, fitness, sinema salonu, çardaklar, yürüyüş alanları, koşu parkurları ve çocuk oyun alanları yer alıyor. 


Rönesans Sayfiye iletişim 

Telefon numarası: 444 76 75 

Web: