23 / 04 / 2024

rönesans tünel

rönesans tünel

Türk inşaat şirketi Rönesans’ın da yapımcıları arasında bulunduğu dünyanın en uzun ve en derin demiryolu tüneli Gotthard Base tamamlandı. 57 kilometrelik tünel İsviçre, İtalya, Avusturya ve Almanya’yı birbirine bağlıyor.

New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı: Lüks apartman neden yıkıldı?

New York Times tarafından yapılan bir araştırma ve adli analiz, büyük depremde kusurlu tasarım ve asgari denetimin nasıl ölümcül sonuçlar oluşturduğunu gözler önüne serdi. New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı. İşte o lüks apartmanın ölüm tuzağı olmasının nedenleri...

Rönesans'tan Türkmenistan’a çok amaçlı otel ve iş merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Endüstri Tesisleri, Türkmenistan'da  çok amaçlı otel ve iş merkezi hayata geçirdi. 

Rönesans Holding, Türkmenistan'da yeni projelere başlıyor!

Türkmenistan Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov, başkent Aşkabat’ta Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak ile görüştü. Görüşmede Erman Ilıcak, Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov'a yeni projelerle ilgili bilgi verdi.

Hollanda'nın en uzun kara tünelinde Rönesans Holding imzası!

Rönesans Holding'in Hollanda'daki grup şirketi Ballast Nedam tarafından hayata geçirilen ülkenin en uzun kara tüneli Gaasperdammertunnel'in iki kuzey geçidi trafiğe açıldı

Rönesans İnşaat Türkiye’nin en büyük ilk 10 şirketinden biri oldu! 

RC Rönesans İnşaat, 27 milyar 742 milyon 267 bin TL ciro ile Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin yer aldığı Capital500 araştırmasında 10. sırada oldu...

Beckham çifti malikanelerine tünel açtırıyor!

Dünyaca ünlü eski futbolcu David Beckham ve eşi Victoria Beckham malikanelerine tünel açtırıyor...

RDIF ile Rönesans Holding eğitim ve araştırma hastaneleri kuracak!

Rönesans Holding Başkanı Dr. Erman Ilıcak yaptığı açıklamada "Rönesans’ın Türkiye’de sağlık sektörü, medikal inşaat ve sağlık işletmelerinden elde ettiği tecrübeyi, bu projeyle birlikte Rusya’ya taşıyacağız." dedi.

Rönesans polipropilen tesisi imza töreni 28 Kasım'da!

Rönesans Holding, Sonatrach ve Bayegan Ortaklığında Polipropilen Üretim Tesisi Projesi İmza Töreni 28 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Rönesans Holding'ten Türkmenistan'a yeni yatırım!

Rönesans Holding'in de içinde yer aldığı konsorsiyum Türkmenistan'da fosfor gübresi üretmek üzere kurulacak tesis için imzaları attı. 

Rönesans Holding, PWC Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Rönesans Holding, 2018 yılına ilişkin mali kayıtlarının denetlenmesi için PWC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı...

Rönesans Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rönesans Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Kaan Kuşkaya ve Adem Ateş imzasıyla kuruldu.

Dünyanın en uzun tüneline Rönesans imzası!

Türk inşaat şirketi Rönesans’ın da yapımcıları arasında bulunduğu dünyanın en uzun ve en derin demiryolu tüneli Gotthard Base tamamlandı. 57 kilometrelik tünel İsviçre, İtalya, Avusturya ve Almanya’yı birbirine bağlıyor.

Ali Kılıç'tan Kadir Topbaş'a tünel çağrısı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın tünel için İBB Başkanı Kadir Topbaş güzellemeleri şaşırttı. Başkan Kılıç, belediye binasından Bölge Hastanesi’ne uzanan 950 metre uzunluğunda bir tünel yapımı çağrıda bulundu.

rönesans tünel Haberi

rönesans tünel

Avrupa'da 1900'lü yılların başından itibaren konuşulmaya başlanan ve ilk tasarımı 1947'de oluşturulan dünyanın en büyük ve en derin demiryolu tüneli Gotthard Base dün görkemli bir törenle hizmete alındı. 57 kilometre uzunluğa ve 2 bin 300 metre derinliğe sahip tünelin yapımı 17 yıl sürdü.


Türkiye'den Rönesans İnşaat'ın da aralarında olduğu konsorsiyum tarafından inşası tamamlanan demiryolu tüneli Gotthard Base, İsviçre Alp Dağları'nın altından geçiyor ve Avrupa'nın kuzeyi ve güneyi arasındaki mesafeyi kısaltıyor. İsviçre, İtalya, Avusturya ve Almanya'yı birbirine bağlayan tünel, İsviçre'nin Zürih kentinden İtalya'nın Milano kentine gidiş bir saat azalarak 2 saat 40 dakikaya düşürüyor.





AVRUPALI LİDERLER AÇTI


İsviçre'nin Uri Kantonu yakınlarında bulunan...