28 / 03 / 2024

rose klima

rose klima

Yenilikçi beyaz eşya alanında bir dünya lideri olan Samsung Electronics Co., Ltd., tasarımı teknoloji ile harmanladığı yeni ürünü Samsung Rose Klima’yı satışa sunuyor...

Mevsim Havalandırma Mekanik Klima İzolasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Mevsim Havalandırma Mekanik Klima İzolasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Şirketi 100 bin TL sermaye ile 6 Haziran'da kuruldu.

Mitsubishi Electric, Avrupa pazarı için Manisa'da ev tipi klima üretecek!

Mitsubishi Electric, Avrupa pazarı için Manisa'da ev tipi klima üretecek.İnsan ve robotların birlikte çalışacağı tesiste üretilecek klimaların, 2018 yılından itibaren Avrupa pazarına yönlendirileceği bildirildi.

Franke klima koleksiyonuyla evlerin havasını değiştiriyor!

Kalite ve özgünlüğün sürdürebilirliğinden ödün vermeyen Franke, Mutfak Sistemleri, Yüzey Uygulamaları ve Paslanmaz Çelik Banyo Malzemeleri alanında ki faaliyetlerine bir yenisini ekleyerek klima koleksiyonuyla evlerin havasını değiştiriyor.

Batuğ İnşaat Metal Havalandırma Klima Sistemleri Kimyevi Maddeler ve Nakliye San.ve Tic.Limited Şti. kuruldu!

Batuğ İnşaat Metal Havalandırma Klima Sistemleri Kimyevi Maddeler ve Nakliye San.ve Tic.Limited Şti. Ali Kumsal Şallı tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Taşdelen, Güngören Mahallesi'nde kuruldu.

Geyve Belediyesi ile alacakları arasındaki klima sorunu yargıya taşındı!

YARGITAY, Geyve Belediyesi ise alacaklıları arasında yaşanan ‘klima krizi’nde son noktayı koydu. Kurul, biri başkanın odasında bulunan iki klimayı haczeden alacaklıları haklı buldu: “Klimalar, kamu hizmeti için zorunlu değil, haczedilebilir.”

Amber Rose, California'dan malikane aldı!

Amber Rose, kelimenin tam anlamıyla bütün parasını California'da göz kamaştıran bir malikaneye yatırdı.Amber Rose'un bu yeni yuvası için 4 milyon dolar ödediği ileri sürülüyor.

Emsan Verna Rose Gold ile mutfaklarda altın zerafeti!

Mutfaklarda işlevsellik ve şıklığı bir arada sunan Emsan serisine eklediği yeni , Verna Rose Gold kavanoz seti ile, çay, şeker, tuz, kahve gibi gıda ürünlerini saklama kolaylığı sağlarken, özel dizaynı ve gold rengiyle mutfaklara zerafet katıyor

Rose World İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rose World İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Kadriye Akıncı tarafından 50 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Başakşehir, İkitelli Organizasyon Sanayi Mahallesi, Demirciler B3 Blok Sokak'ta kuruldu.

Marmaris Kalesi’nin duvarları klima takılması için hilti ile delindi!

Yapımı milattan önce 2 binli yıllara dayanan Marmaris Kalesi’nin duvarları klima takılması için hilti ile delindi. Uzmanlar, müze olarak da hizmet veren tarihi yapıdaki çalışmalara tepki gösterdi

E.C.A. 2016’da klima sektörüne giriş yapacak!

Türkiye’de ilk kez farklı gaz tiplerine adapte olabilen yoğuşmalı premiks kombiyi üreten Emas Makina A.Ş.’nin güçlü markası E.C.A., bu ürün gamındaki yeni modellerini tanıttı. E.C.A. 2016’da klima sektörüne de giriş yapacak.

Rose Asya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rose Asya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Doğan tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Aralık'ta Sancaktepe, İnönü Mahallesi, Ankara Caddesi' nde kuruldu.

Tulip Rose Twin iletişim bilgileri!

Dairelerin 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Tulip Rose Twin iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 671 10 16 olarak belirlendi.

Maltepe Tulip Rose Twin daire fiyatları!

2 blok şeklinde inşa edilen proje E5 ’in hemen yanında yer alıyor. Maltepe Tulip Rose Twin daire fiyatları 750 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

rose klima Haberi

rose klima

Samsung Rose Salon Tipi Klima; şık görünümüyle evlere ayrı bir hava katarken, çok daha etkili bir soğutma performansını yüksek enerji verimliliği ile sağlıyor.


Samsung Rose Salon Tipi Klima; özel tasarımının yanı sıra sahip olduğu güçlü soğutma performansı, mükemmel hava filtreleme özelliği ve enerji tasarrufu ile tüketicilerin konforlu, sağlıklı ve doğa dostu bir yaşam sürdürürken bütçe tasarrufu yapabilmelerine de yardımcı oluyor.


Güzelliği Havanızı Değiştirsin


Evlerin sessiz oyuncusu klimalar, Samsung’un Rose salon tipi klimanın eşsiz tasarımıyla sıradışı bir tarza bürünüyor. Gül motifi örnek alınarak geliştirilen Samsung Rose Klima’nın, üst ve alt yüzeyindeki yoğun parıltılı elmas işlemeler ve ışığın yansımasıyla daha da çok parıldayan gövdesi, sanki üstü yüzlerce elmas ile kaplıymış gibi, ortamdaki herkesi büyülüyor. 


Rose’u çalıştırmak ise çok kolay. Dokunmatik tuşunun bulunduğu orta kısma hafifçe...