26 / 04 / 2024

Rose Quartz

Rose Quartz

Uluslararası renk otoritesi Pantone, her yılın temasına uygun bir renk seçiyor. Moda, dekorasyon ve tasarım dünyasının yakından izlediği Pantone, bu yıl herkesi şaşırtan bir karar aldı ve tarihinde ilk kez 2016 yılının ‘rengini değil ‘renklerini’ seçti.

Spradon Quartz gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Spradon Quartz projesi 1 adet bağımsız bölümle ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayımladı...

Emlak Konut GYO Spradon Quartz değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Spradon Quartz projesi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu  yayınladı...

Bahçeşehir Spradon Quartz sakinleri ayaklandı!

Bahçeşehir Spradon Quartz site sakinleri artan aidatlar ve haksız talep edildiğine inandıkları ek ödemelerle mağdur edildiklerini belirtiyorlar.

Spradon Quartz değerleme raporu 2018

Emlak Konut GYO Spradon Quartz projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Spradon Quartz 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Spradon Quartz projesi için hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Rose Garden Beylikdüzü 2017 fiyat!

Dört blok olarak planlanan Rose Garden projesi Gül İnşaat imzası taşıyor...

Rose Garden Kavaklı Beylikdüzü fiyatları!

Rose Garden Kavaklı projesi, İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü ilçesine bağlı Kavaklı'da Gül İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Rose Garden Kavaklı ev fiyatları!

Toplam 126 adet daire ve 35 ticari üniteden meydana gelen Rose Garden Kavaklı 4 blok şeklinde yükseliyor.

Kavaklı Rose Garden Evleri fiyatları!

2+1, 3+1, 4+1 dairelerin yer aldığı Rose Garden Kavaklı projesi, Gül İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Kavaklı Rose Garden satış fiyatları!

Rose Garden Kavaklı'da konut ve ticaret alanları bulunuyor...

Beylikdüzü Rose Garden ev fiyatları!

İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü'ne bağlı Kavaklı'da yer alan Rose Garden Kavaklı projesi 126 adet daireden meydana geliyor.

Beylikdüzü Rose Garden Kavaklı fiyat listesi!

İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü'ne bağlı Kavaklı'da yükselen Rose Garden projesi Gül İnşaat imzasını taşıyor.

Rose Garden Kavaklı fiyat!

Gül İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Rose Garden Kavaklı projesi 2018 yılında teslim edilmeye hazırlanıyor. Proje 126 konut ve 35 ticari birimden oluşuyor. İşte Rose Garden Kavaklı fiyat listesi..

Rose Quartz Haberi

Rose Quartz

Soft ve pastel tonlardaki pembe ve mavinin uyumunu yansıtan Rose Quartz (Soluk Pembe) ve Serenity (Bebek Mavisi), evlerimizin dekorasyonuna pozitif enerji katacak bir yılı müjdeliyor. Rose Quartz ve Serenity renkleri arasındaki yumuşak ve göze batmayan geçiş, renkler arasındaki keskin çizgileri ortadan kaldıran bu yönüyle hem renk anlayışını özgürleştiriyor hem de kombin yapma açısından işimizi daha da kolaylaştırıyor.


Podyumlarda ilk sinyalleri alınan soft tonlardaki pembe ve mavi hakimiyeti, bu yıl duvar renginden dekoratif obje ve aksesuarlara kadar evlerin her köşesinde kendini hissettireceğe benziyor. Pembe Kuvars taşından ilham alan pembenin pastel tonu Rose Quartz ve sakinlik, dinginlik anlamlarını içeren isminin hakkını veren Serenity, gökyüzünün uçuşan hafifliğini yansıtıyor. Mavinin dinginleştiren pastel tonu Serenity ile huzur ve mutluluk veren Rose Quartz, yakaladıkları muhteşem uyum...