26 / 04 / 2024

Rotana burgu ve tango kuleleri

Rotana burgu ve tango kuleleri

DAP Holding'in İstanbul Maltepe ve Dragos'ta 600 milyon liraya hayata geçirdiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerini dünyaca ünlü otel zincirlerinden Rotana işletecek.

Nidapark Bomonti Rotana ile yoluna devam ediyor!

Tarihi semt Bomonti’de yükselen lüks konut projesi 'Nidapark Bomonti'de Orta Doğu, Afrika, Doğu Avrupa ve Türkiye’nin önde gelen otel yönetimi şirketlerinden Rotana ile iş birliği yapıldı. 

Rotana İstanbul'un yeni Genel Müdürü Emre Güllüler oldu!

Orta Doğu, Afrika ve Türkiye’ de 66 otelin yönetiminden sorumlu olan yakın dönem içerisinde otel sayısını 100’e çıkarmayı hedefleyen ROTANA zincirine bağlı; Centro WestSide & WestSide Arjaan by Rotana İstanbul’a yeni Genel Müdür atandı. 

Rotana İstanbul Turizm Gıda İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotana İstanbul Turizm Gıda İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed A.M. Mohammedkamal tarafından kuruldu. 

Burgu Medikal İnşaat Reklam Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burgu Medikal İnşaat Reklam Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Emekcioğlu tarafından kuruldu.

Rotana'dan Güneşli’ye 80 milyon dolara 2’nci otel!

Rotana, Mar Yapı ortaklığı ile Centro WestSide ve WestSide Arjaan by Rotana’yı hayata geçirdi. İstanbul Güneşli’de Basın Ekspres yolu üzerinde bulunan otel 80 milyon dolara mal oldu.

Rotana Plus Turizm Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotana Plus Turizm Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Mahammad Mazen Aljeroudı ve Mouaz Baroudı ortaklığında Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

G Rotana ve Park Residence Cadde'de dolar kuru sabitlendi!

Döviz kurlarının ABD seçimleri, iç ve dış siyasi gerilimlerin etkisiyle son aylarda hızlı bir yükselişe geçmesi üzerine, iç piyasada döviz kurları ile satış yapan proje geliştiricileri, alıcıların kurdan dolayı zarar etmemesi ve satışların etkilenmemesi için döviz kurunu sabitlemeye başladı.

Mar Yapı ve Rotana’dan fark yaratan ortaklık!

Erişilebilir lüksün öncüsü Mar Yapı ile Körfez’in en büyük otel zincirlerinden biri olan Rotana, Basın Ekspres Yolu’nda G Rotana projesinde buluştu.

Mar Yapı, G-Rotana basın toplantısı 18 Kasım'da!

Yenilikçi anlayışı ve uluslararası işbirlikleriyle geliştirdiği projelerde konut sahiplerine hem yüksek getiri hem de konforu sunan Mar Yapı, Basın Ekspres Yoluna uluslararası otel markası Rotana ile ortak olduğu G Rotana projesiyle yeni bir değer ekliyor.

Rotana El Arap Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotana El Arap Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mouhammad Gulak ve Tawabıl Meserli ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 17 Kasım'da Fatih, Kemalpaşa Mahallesi, Çukurçeşme Sokak'ta kuruldu.

Tango Arjaan Elmas Balo Salonu özel davetlerin yeni adresi!

Konuklarını ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile ağırlayan, Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana, yeni açılan “Elmas Balo Salonu” ile Anadolu Yakasındaki en özel davetlere ve etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Rotana ve DAP Yapı İstanbul'daki otellerini tanıttı!

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden Rotana'nın İstanbul'da hizmete açılan iki oteli, Maltepe'de yer alan Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana tanıtıldı.

Rotana, İstanbul'da iki otelle hizmet vermeye başladı!

DÜNYANIN önde gelen otel zincirlerinden olan ve Orta Doğu, Afrika, Güney Asya, Doğu Avrupa'da hızla büyüyen Rotana, İstanbul'da iki otelle hizmet vermeye başladı.

Rotana burgu ve tango kuleleri Haberi

Rotana burgu ve tango kuleleri

DAP Holding'in İstanbul Maltepe ve Dragos'ta 600 milyon liraya hayata geçirdiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerini dünyaca ünlü otel zincirlerinden Rotana işletecek. DAP Holding patronu Ziya Yılmaz, "Hayata geçirdiğimiz konsepti olumlu bulursak Türkiye'ye yayacağız" dedi 


AP Holding, İstanbul'un Anadolu yakasında yaklaşık 600 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için Körfez'in önde gelen otel zincirlerinden Rotana ile anlaştı. Maltepe'de bulunan 319 oda kapasiteli 2 otel, dün yapılan toplantıyla birlikte Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana adıyla işletmeye açıldı. Avrupa kıtasına İstanbul üzerinden açılmak isteyen Rotana, DAP Holding ile 15 yıllık işletme anlaşması yaptı ve yeni otellerle dünyadaki toplam oda sayısını 13 bin 679'a yükseltti. Dragos'ta bulunan Vazo ve Dalga kulelerinin de...