17 / 04 / 2024

Rotana eni otel projeleri

Rotana eni otel projeleri

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden olan ve Orta Doğu, Afrika, Güney Asya, Doğu Avrupa’da hızla büyüyen Rotana; Türkiye’deki ilk iki oteli “Burgu Arjaan by Rotana” ve “Tango Arjaan by Rotana”yı açıyor.

Nidapark Bomonti Rotana ile yoluna devam ediyor!

Tarihi semt Bomonti’de yükselen lüks konut projesi 'Nidapark Bomonti'de Orta Doğu, Afrika, Doğu Avrupa ve Türkiye’nin önde gelen otel yönetimi şirketlerinden Rotana ile iş birliği yapıldı. 

Rotana Hotels'den otelde ev konsepti!

Ortadoğu’nun en büyük turizm zincirlerinden biri olan Rotana Hotels, İstanbul’daki 4 oteliyle Türkiye’de hizmet veriyor. Otel odalarının içerisinde eve dair bir çok şey mevcut. 

Rotana İstanbul'un yeni Genel Müdürü Emre Güllüler oldu!

Orta Doğu, Afrika ve Türkiye’ de 66 otelin yönetiminden sorumlu olan yakın dönem içerisinde otel sayısını 100’e çıkarmayı hedefleyen ROTANA zincirine bağlı; Centro WestSide & WestSide Arjaan by Rotana İstanbul’a yeni Genel Müdür atandı. 

Rotana'dan Güneşli’ye 80 milyon dolara 2’nci otel!

Rotana, Mar Yapı ortaklığı ile Centro WestSide ve WestSide Arjaan by Rotana’yı hayata geçirdi. İstanbul Güneşli’de Basın Ekspres yolu üzerinde bulunan otel 80 milyon dolara mal oldu.

Mar Yapı ve Rotana’dan fark yaratan ortaklık!

Erişilebilir lüksün öncüsü Mar Yapı ile Körfez’in en büyük otel zincirlerinden biri olan Rotana, Basın Ekspres Yolu’nda G Rotana projesinde buluştu.

Mar Yapı, G-Rotana basın toplantısı 18 Kasım'da!

Yenilikçi anlayışı ve uluslararası işbirlikleriyle geliştirdiği projelerde konut sahiplerine hem yüksek getiri hem de konforu sunan Mar Yapı, Basın Ekspres Yoluna uluslararası otel markası Rotana ile ortak olduğu G Rotana projesiyle yeni bir değer ekliyor.

Rotana ve DAP Yapı İstanbul'daki otellerini tanıttı!

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden Rotana'nın İstanbul'da hizmete açılan iki oteli, Maltepe'de yer alan Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana tanıtıldı.

Rotana, İstanbul'da iki otelle hizmet vermeye başladı!

DÜNYANIN önde gelen otel zincirlerinden olan ve Orta Doğu, Afrika, Güney Asya, Doğu Avrupa'da hızla büyüyen Rotana, İstanbul'da iki otelle hizmet vermeye başladı.

Dap Yapı 4 otel için 600 milyon liralık yatırım yaptı!

Dap Holding, Maltepe Dragos’ta 600 milyon liralık yatırımla inşa ettiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için Dubai merkezli otel zinciri Rotana ile anlaştı.

Rotana İstanbul’da 2 otelle hizmet vermeye başladı!

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden olan ve Orta Doğu, Afrika, Güney Asya, Doğu Avrupa’da hızla büyüyen Rotana, İstanbul’da iki otelle hizmet vermeye başladı.

DAP Yapı ve Rotana Maltepe'de iki otele imza atacak!

İstanbul Maltepe’de iki otele imza atan DAP Yapı ve Rotana, bölgeyi turistlerin önceliği yapmayı hedefliyor.Orta Doğu’nun önemli otel markalarından Rotana ile DAP Yapı İstanbul’da ilk iki otelini açtı.

DAP Holding'in 4 otelini Rotana işletecek!

DAP Holding'in iştiraklerinden Dap Yapı'nın İstanbul'un Anadolu Yakası'nda inşa ettiği Burgu, Tango, Dalga ve Vazo binalarını otel grubu Rotana işletecek.

Rotana Türkiye'deki ilk iki otelini açtı!

Türkiye pazarına girme kararı alarak DAP Yapı ile anlaşma imzalayan Dubaili otel zinciri Rotana, ilk iki otelini açtı.

Rotana eni otel projeleri Haberi

Rotana eni otel projeleri

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden olan ve Orta Doğu, Afrika, Güney Asya, Doğu Avrupa’da hızla büyüyen Rotana; Türkiye’deki ilk iki oteli “Burgu Arjaan by Rotana” ve “Tango Arjaan by Rotana”yı açıyor.


Türkiye pazarına girme kararı doğrultusunda DAP Yapı ile anlaşma imzalayan Rotana, konuklarını ayrıcalıklı yaşam alanları ile tanıştırıyor. İstanbul Anadolu Yakası’nda Maltepe’de açılan “Burgu Arjaan by Rotana” ve “Tango Arjaan by Rotana” otelleri, markanın konfor ve kaliteli servis anlayışını, gerek iş gerek tatil amaçlı gelen misafirlerine sunuyor. Üstün hizmetleriyle sektörde fark yaratan, pek çok ülkede 100’den fazla otel işleten Rotana, İstanbul otelcilik sektöründeki dinamikleri de değiştirecek.


DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Rotana Başkanı Nasser Al Nowais, Rotana Operasyon Direktörü Guy Hutchinson ve Burgu Arjaan by Rotana & Tango...