26 / 04 / 2024

rotana istanbul genel müdürü

rotana istanbul genel müdürü

Orta Doğu, Afrika ve Türkiye’ de 66 otelin yönetiminden sorumlu olan yakın dönem içerisinde otel sayısını 100’e çıkarmayı hedefleyen ROTANA zincirine bağlı; Centro WestSide & WestSide Arjaan by Rotana İstanbul’a yeni Genel Müdür atandı. 

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Beklenen büyük deprem için İstanbul'da kayda değer çalışma yapılmadı!

Beklenen büyük İstanbul depremi tüm Marmara bölgesini tedirgin ederken, alınan önlemler de tartışma konusu oluyor. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, büyük deprem için kayda değer bir çalışma yapılmadığının altını çizdi.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel! İstanbul'un göbeğindeki otel 21 yıllığına kiralık!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilk projelerinden biri olan İstinye’deki “Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel yaptırmak için kolları sıvadı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü il il uyardı! Bayramda o illerde gök gürültülü sağanak yağış var! İstanbul, Ankara İzmir...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bayram süresince yurt genelinde havaların nasıl olacağını duyurdu. Bu kapsamda, Ankara ve İzmir'de bayram süresince hava açık olurken İstanbul'da ise yağış bekleniyor...

Borsa İstanbul Genel Müdürü Ergun açıkladı: 'Halka arz başvurusundan önce de şirketlere destek veriyoruz'

Borsa İstanbul Genel Müdürü Ergun, Borsa olarak iş yapma modelini değiştirdiklerini belirtti. Sadece halka arz başvurusundan sonra başvuru değerlendiren bir borsa olmadıklarını, başvurudan önce de karar ve hazırlık aşamasında şirkete destek verdiklerini açıkladı.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan 'İstanbul'da 1.5 milyon konut boş, devlet bunları kullansın' önerisi!

Yaptığı açıklamada konut fiyatlarının daha da artacağını dile getiren KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konut stokuna dikkat çekerek, İstanbul'da 1.5 milyon stok fazlası olduğunu söyledi. 

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, İstanbul ve Ankara'da 524 milyon TL'ye iki bina aldı! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, 524 milyon Türk Lirası bedelle henüz tamamlanmamış olan 2 bina satın aldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere soru önergesini yanıtladı. İşte detaylar...

Borsa İstanbul'un eski genel müdüründen şok iddialar

Borsa İstanbul'un eski genel müdürlerinden Tuncay Dinç şok bir iddia da bulundu. Dinç'e göre dolardaki 20 Aralık operasyonunun ardındaki ekip borsaya da operasyon çekti. Dinç, Bakan Nureddin Nebati  hakkında da şok bir iddia ortaya attı.

Assets İstanbul Emlak Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Assets İstanbul Emlak Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  102  bin bin TL sermaye bedeli ile Atabak Nourı, Sadegh Esmaeılı  Sına  Nourı tarafından kuruldu.

Karayolları Genel Müdürlüğü İstanbul'daki gayrimenkulünü 52.3 milyon TL'ye satıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Sultanbeyli'de yer alan gayrimenkulü 52 milyon 357 bin 410 TL bedelle satışa çıkardı. 

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün İstanbul'daki taşınmazlarının devri TBMM'de!

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün İstanbul'daki bazı kültür varlıklarının mülkiyetinin mazbut vakıflara devri yönündeki kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sütlü, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul Kapısı Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Kapısı Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Loucıf ve Nader Mahmoud ortaklığında kuruldu.

İstanbul depremi için Genel Deprem Seferberliği ilan edilmeli!

Yüksek Mimar ve Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, Türkiye'nin ağır bir İstanbul depremini nasıl kaldırabileceğini tartışmak üzere ‘Genel Deprem Seferberliği‘ ilan edilmesi gerektiğini belirtti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç'tan Kanal İstanbul açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada Marmara Denizi ve Karadeniz'e sahip çıkmak için Kanal İstanbul'a "Hayır" denilmesi gerektiğini savundu.

rotana istanbul genel müdürü Haberi

rotana istanbul genel müdürü

Emre Güllüler; 2002 yılında Antalya Marco Polo Tatil Köyü ön büro departmanında başladığı profesyonel iş hayatına, Washinston D.C.'de devam etti. Burada sırasıyla Hilton - Marriott - Starwood otel zincirlerinin yiyecek & içecek ve ön büro departmanlarında şeflik ve yöneticilik yapan Emre Güllüler, 2009 senesinde Türkiye'ye dönerek Adana&Mersin Hilton Otel’lerinin satış depatmanlarında görev aldıktan sonra, DoubleTree By Hilton Avcılar Otel’ in Satış & Pazarlama departmanında yönetici olarak çalıştı.

Kariyer hayatına Polat Renaissance, Tüyap Palas ve Marriott Grubu’nda devam etti ve son olarak Hamton by Hilton Samsun Otel’ de Genel Müdür olarak görev...