25 / 04 / 2024

Rotana Türkiyede otelleri ne zaman açacak

Rotana Türkiyede otelleri ne zaman açacak

Rotana, istanbul'da haziran ayında iki yeni otel açmaya hazırlanıyor. "Burgu Arjaan by Rotana" ve "Tango Arjaan by Rotana" Haziran 2015'te kapılarını açıyor.

Şehirlerimiz akıllı şehirlere dönüştürülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'da düzenlenen 2023'e Doğru Türkiyede Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı'nın sonuç bildirgesini açıkladı. 

Araplar gayrimenkulde rotayı Türkiye’ye çevirdi!

TÜRAP ve TurabExpo tarafından İstanbul’da düzenlenecek Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı ile Arap ülkesinden gelen bin 500 yatırımcı Türkiyede'ki konut üreticileriyle buluşacak.

Rotana Türkiye'deki ilk iki otelini açtı!

Türkiye pazarına girme kararı alarak DAP Yapı ile anlaşma imzalayan Dubaili otel zinciri Rotana, ilk iki otelini açtı.

DAP Yapı ve Rotana basın toplantısı 30 Eylül'de!

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden olan ve Orta Doğu, Afrika, Güney Asya, Doğu Avrupa’da hızla büyüyen Rotana; Türkiye’deki ilk iki oteli “Burgu Arjaan by Rotana” ve “Tango Arjaan by Rotana”yı açıyor.

Ortadoğu’nun burgu kuleli oteli Rotana Türkiye'de!

Ortadoğu’nun en güçlü otel zincirlerinden Rotana, İstanbul’da iki yeni otel açmaya hazırlanıyor. ‘Burgu Arjaan by Rotana’ ve ‘Tango Arjaan by Rotana’ Haziran 2015’te açılıyor.

Rotana Türkiye'de 2 otelini Haziran ayında açacak!

Ortadoğu'nun en güçlü otel zincirlerinden Rotana Haziran ayında İstanbul'da iki yeni otel açmaya hazırlanıyor. "Burgu Arjaan by Rotana" ve "Tango Arjaan by Rotana" Haziran 2015'te kapılarını açıyor.

AzTa'nın Türk otellerini denetleme isteğine tepki geldi!

Bazı Türk otelleri için ‘kara liste’ oluşturulacağı anlamına gelen açıklama, Türk otelcilerinin tepkisine neden oldu. Türk otellerinin sözcüsü olan TUROFED ve TUROB, “Olmaz öyle şey” diyerek tepki gösterdi.

Rotana inşaata Güneşli'den girdi!

Körfez'in otel devi Rotana, Türkiye yatırımlarına tam gaz devam ediyor. Dap Yapı'yla olan işbirliğinin ardından Mar Yapı'yla ortaklık kuran grup, 75 milyon dolarlık proje için kolları sıvadı...

TÜBİSAD’ın hazırlattığı Delloit raporuna göre e-ticaret 14 milyar’ı aştı!

Türkiyede internetten alışveriş yapan insan sayısı büyük bir hızla artıyor. Geçtiğimiz yıl, online satış pazarının ülke içindeki payı %1.3'le 14 milyar Türk lirasını buldu.

Didem Erendil Tüzer: Türkiyede yatırımcılar çeşitlenmeye başladı!

Cushman&Wakefield Yatırım ve Sermaye Piyasaları Direktörü Didem Erendil Tüzer, geçtiğimiz gün düzenlenen “ Küresel Ekonomik Gelişmeler Sonrası Türkiye Gayrimenkul Piyasası ” panelinde yatırımcıların çeşitlenmeye başladığını duyurdu...

İsveçliler Türkiye'den ev alabilir mi?

Avrupa Birliği ülkeleri arasında en büyük üçüncü ülke olan İsveç vatandaşları Türkiyede'den ev alabilir mi? İsveçlilerin Türkiye'den ev alabilmeleri için ne yapmaları gerekiyor? İşte yanıtı...

Turizmde iş otelleri dönemi başlıyor!

İş amaçlı seyahatler trendi, Türkiye'deki otel yatırımlarını da etkiledi. Girişimciler, lüks beş yıldızlı oteller yerine, daha düşük yatırım maliyeti ve yatırım geri dönüş süresi daha kısa olan bu tür otelleri tercih ediyor.

Blue’Safe Mavi Kale Türkiyede ilk pasif ev yapan firma oldu!

Blue’Safe Mavi Kale yaptığı projelerle sürdürülebilir dünya hedefini ön planda tutarak Türkiye’nin ilk pasif evini İzmir’de inşa etti

Rotana Türkiyede otelleri ne zaman açacak Haberi

Rotana Türkiyede otelleri ne zaman açacak
Rotana, istanbul'da haziran ayında iki yeni otel açmaya hazırlanıyor. "Burgu Arjaan by Rotana" ve "Tango Arjaan by Rotana" Haziran 2015'te kapılarını açıyor. Otellerin açılışı ile birlikte 318 odayı portföyüne ekleyecek olan şirket, markasına ait toplam oda sayısını 13 bin 359'a yükseltmiş olacak. Rotana'nın CEO'su Ömer Kaddouri. Türkiye pazarında nüfus sahibi olmak istediklerini...