25 / 04 / 2024

Royal Grup finans desteği

Royal Grup finans desteği

Royal Group, satışa bu ay sunduğu Royal Garden Kartal Residence projesinde devrim gibi bir yeni yıl kampanyası yaparak ev almayı kolaylaştırdı.

ETS Grup'un ilk konut projesi Caja Maxx Royal satışta! Bodrum'a 84 yeni konut geliyor!

Caja Maxx Royal, Bodrum’un en özel koylarından biri olan Hebil Koyu’nda ETS Grup tarafından hayata geçiriliyor. ETS Grup'un ilk konut projesi olan Caja Maxx Royal satışa çıktı. İşte Caja Maxx Royal konut fiyatları...

Maxx Royal Bodrum Oteli'nin ÇED toplantısı yapıldı!

ETS Grup tarafından yapılması planlanan Maxx Royal Bodrum Oteli için Çevresel Etki Değerlendirme bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya bölgede yaşayanlar katılarak projeyle ilgili itirazlarını dile getirdiler.

Royal Grup Mimarlık Mühendislik Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Grup Mimarlık Mühendislik Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Çaka ve Osman Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Durmazlar Grup'a TMSF kayyum olarak atandı!

FETÖ/PDY'ye finans sağlandığı yönünde MASAK raporu bulunduğu öğrenilen ağırlıklı olarak inşaat ve otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Durmazlar Grup şirketi TMSF kayyum olarak atandı.

Royal Grup Avrupa'da iki projesiyle birinci oldu!

Kırılması zor olan bir rekora imza atan Royal Grup  dünyanın en prestijli emlak ödülleri olan International Property Awards’da 2 Avrupa birinciliğine layık görüldü. 

Royal City'de satışlar başladı!

Akkurt Grup, İzmit'teki ultra lüks bir konut projesine başladı. Royal City'de satışlar başladı!

Royal Garden’da konutların yüzde 40’ı satıldı!

Vade farkı istemeyen ve peşin alımlarda yüzde 20 indirim kampanyası yapan Royal Grup, Royal Garden Kartal Residence projesinde gördüğü yoğun ilgiyle konutların yüzde 40’ını sattı.

Kartal Royal Garden teslimleri 2017'de yapılacak!

Royal Grup tarafından hayata geçirilen Royal Garden'de daire teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Proje 374 daireden oluşuyor.

Royal Grup Kartal'da dönüşüme başlıyor!

Royal Group, Kartal'da yeni bir projeye daha başlamak için harekete geçti. Daha önce bölgede Sky Blue İstanbul ve Royal Garden Kartal Residence'ı hayata geçiren şirket, yeni projesi için hak sahipleriyle anlaştı.

Sky Blue İstanbul'da peşin ödemelerde yüzde 6 indirim!

Toplamda 87 adet dairenin satışa sunulduğu projede Royal Grup imzası bulunuyor. Sky Blue İstanbul projesinde 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar daire seçenekleri yer alıyor.

Royal Garden'da ön satış kampanyası 30 Ekim'e uzatıldı!

Royal Grup gördüğü yoğun ilgi nedeniyle Royal Garden Kartal Residence projesinin ön satış kampanyasını 30 Ekim'e kadar uzatma kararı aldı.

Royal Garden Kartal'da ön satış kampanyası uzatıldı!

Royal Group’un Kartal’da hayata geçirdiği yeni projesi Royal Garden Kartal Residence konut alıcısından tam not aldı. 1 Eylül’de ön satışa çıkan proje büyük ilgi görünce Royal Grup, 30 Eylül olan kampanya bitimini 30 Ekim’e kadar uzattı.

Royal Grup'un ilk projesi Sky Blue'da daireler güney cepheli!

ROYAL Group'un ilk projesi Sky Blue İstanbul'a başladı. Royal Yönetim Kurulu Başkanı Çehreli, Sky Blue projesinin 3 bin 880 metrekare arsada sadece 87 daireden oluştuğunu belirtti.

Royal Grup finans desteği Haberi

Royal Grup finans desteği




Peşin olarak konut almak isteyenlere yüzde 20 indirim yapan şirket vade isteyenleri de unutmadı. Konut alıcısına bankasız ve vade farksız 60 aya kadar sabit taksitlerle şirket bünyesinde kredi sunuluyor


Kentsel dönüşüm projesi olarak 4 Aralık’ta Royal Group tarafından satışa sunulan Royal Garden Kartal Residence’da yeni yıl kampanyası başladı. Kampanya kapsamında konut almak isteyenlere peşinde yüzde 20 indirim, vadeli alımlarda ise fark alınmadan 60 aya kadar vade seçeneği sunuldu. 


Peşine 100 bin lira indirim

30 ve 22 katlı iki blokta 374 daireden oluşan projede 1+1’den 5+1’e farklı büyüklükte konut tipine yer veriliyor. 2+1 102 metrekare dairelerin fiyatı 497 bin liradan başlıyor. Kampanya kapsamında 497 bin liradan satışa sunulan 2+1 daireyi konut alıcısı isterse yüzde 20 indirimle tamamı peşin olarak alabiliyor.




60 aya kadar...