29 / 03 / 2024

royal halı iso

royal halı iso

Royal Halı, ürün ve hizmetlerinin uluslararası kabul görmüş bir standarda uygun olarak üretildiğini gösteren ISO 9001 ve müşteri memnuniyetini uluslararası standartlara uygun olarak sağladığını gösteren ISO 10002 belgeleri almaya hak kazandı.

İSO'dan Royal Halı'ya İlk 500'e Giren Sanayi Kuruluşu ödülü!

Royal Halı, İstanbul Sanayi Odası'nın "İlk 500'e Giren Sanayi Kuruluşu" kategorisinde ödüle layık görüldü. Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu'na ödülünü Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün verdi...

Royal Halı’da en beğenilen seriler hangisi? Royal Halı’da fiyatlar ne kadar? Royal Halı 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Royal Halı çok satan seriler hangileridir diye araştıranlar için bu habere muhakkak göz atın. Çok satan 4 seride metrekare fiyatları ve ölçüleri belli oldu. Royal Halı, en çok araştırılan ve merak edilen halı markaları arasındadır. İşte, Royal Halı 26 Eylül 2022 ebat ve fiyat bilgisi…..

TMSF kayyım atanan iki şirketi satışa çıkardı! İşte firmalar için istenen para ve ihale tarihi

TMSF, kayyım olarak atandığı Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ ve Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret AŞ'yi 120 milyon 500 bin lira tahmini bedelle satışa çıkardı. 28 Haziran’da yapılacak ihale için 27 Haziran’a kadar teklif verilebilecek.

TMSF, Royal ve Atlas Halı'yı satışa çıkardı!

Muhammen bedeli 353 milyon TL şeklinde belirlenen Royal ve Atlas Halı Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün satışına yönelik ihale 18 Aralık tarihinde yapılacak

TMSF, bünyesindeki şirketlerin satışına başlıyor!

TMSF, bünyesindeki şirketlerle ilgili satış sürecine başladı. TMSF yönetimi, Naksan’ın iki lokomotif şirketinden Royal Halı’yı 353 milyon lira bedelle 6 Ekim’de, Naksan Plastik’i ise 1.126 milyon lira bedelle 20 Ekim’de ihale edecek.

Royal Halı ve Pierre Cardin Halı sezona iddialı girdi!

Yeni trendlerin ve hedeflerin paylaşıldığı bayi toplantısında konuşan Royal Halı ve Pierre Cardin Halı Genel Müdürü Adnan Kılınçoğlu, “Yeni yönetim olarak bayilerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hız kesmeden üretime devam ediyoruz." dedi.

Royal Halı, ürünü cepten seçtirecek!

Royal Halı, cep telefonu ve tabletlerin cisim tanıma özelliği kullanılarak, sanal nesnelerin gerçek görüntülerin üzerine bindirilmesi anlamına gelen ‘artırılmış gerçeklik teknolojisi’ni kullanmaya başladığını fuarda duyurdu.

Royal Halı'ya yeni ödül!

Ar-Ge yatırımları ve sektöre kazandırdığı yeniliklerle adından söz ettiren Royal Halı, yeni bir ödüle layık görüldü. Royal Halı, Anadolu 500 Listesi’nde ihracatını en çok arttıran 5 şirket arasında yer aldı.

Royal Halı iplik üretim tesisi inşaatı tamamlandı!

Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Royal Halı iplik üretim tesisi inşaatı tamamlandı.

Royal Halı Van de Wiele halı tezgahını sattı!

Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. Maddi Duran Varlık Satışı gerçekleştirdi. Royal Halı Van de Wiele halı tezgahını sattı. Firma iplik üretim kapasitesini yüzde 20 oranında artırdı.

Royal Halı kalitesini ISO belgeleriyle taçlandırdı!

Royal Halı, ürün ve hizmetlerinin uluslararası kabul görmüş bir standarda uygun olarak üretildiğini gösteren ISO 9001 ve müşteri memnuniyetini uluslararası standartlara uygun olarak sağladığını gösteren ISO 10002 belgeleri almaya hak kazandı.

Royal Halı dünya lüks markaları arasına girdi!

Naksan Holding bünyesinde işe başlayan Royal Halı, 2009 yılından bu yana verilen ve tüm dünyada bir ürünün lüks olup olmadığının göstergesi olarak kabul edilen Luxury Lifestyle Awards’ın kazananları arasında yer aldı...

Royal Halı sorumluluk beyanını yayınladı!

Royal Halı İplik tekstil Mobilya Saanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Royal Halı sorumluluk beyanını yayınladı.

Royal Halı geçici beyannamesini yayınladı!

Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Royal Halı İplik Tekstil geçici beyannamesini yayınladı.

royal halı iso Haberi

royal halı iso


Royal Halı, ürün ve hizmetlerinin uluslararası kabul görmüş bir standarda uygun olarak  üretildiğini gösteren ISO 9001 ve müşteri memnuniyetini uluslararası standartlara  uygun olarak sağladığını gösteren ISO 10002 belgeleri almaya hak kazandı.


ISO belgeleri fabrikada düzenlenen bir törenle TUV Rheinland Türkiye Genel Müdürü Bernd  Hagen tarafından, Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu ve Royal Halı  Genel Müdürü Cihan Dağcı’ya sunuldu.


Törene TUV Rheinland Türkiye yetkilileri,  Royal Halı üst düzey yönetim kadrosu ve çalışanlar da katıldı. 


Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu, ISO takdim töreninde yaptığı  konuşmada “kalite” kelimesinin Royal Halı için büyük önem taşıdığını belirterek “Müşterilerimizin beklentileri doğrultusunda onlara en kaliteli ürün ve hizmeti sunmak için durmadan çalışıyoruz. Türk halısını dünyaya tanıtmada da önemli bir misyonumuz var. Bunu ancak ürün ve...