29 / 03 / 2024

RSM Kapital Karden

RSM Kapital Karden

1 Temmuz'da yürülüğe girmesi hedeflenen inşaat firmalarını da mevzuatça rahatlatacak yeni TTK'da 100'den fazla madde tekrar yazılıyor. Şükrü Kızılot ise RSM Kapital Karden'in desteklediği İnşaat sektöründe vergi ve TTK ve güvenlik sempozyumunda konuştu

İsra Kapital Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

İsra Kapital Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tavlı tarafından kuruldu.

Foreyn Kapital Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foreyn Kapital Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ece Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Karden Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karden Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Deniz Karaca tarafından kuruldu.

Rsm Global İnşaat Emlak Otomotiv Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rsm Global İnşaat Emlak Otomotiv Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Rasim Varli tarafından kuruldu.

Kapital Silivri Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Kapital Silivri Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi Sarıyer'de kuruldu.

Kapital Ayazağa Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Kapital Ayazağa Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi Sarıyer'de Moris Sadioğlu, Vedat Sadioğlu ve Roza Sadioğlu ortaklığında kuruldu.

Rsm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rsm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile  Mehmet Akkuş tarafından kuruldu.

Karden Havuz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karden Havuz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Arı tarafından kuruldu.

Kapital Yatırım Holding'in hisseleri borsa kotundan çıkarılıyor!

Yeşil Holding Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil'e ait olan Kapital Yatırım Holding'in hisseleri borsa kotundan çıkarıldı.

Kapital Endeks Turizm Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kapital Endeks Turizm Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Fulya Yelden tarafından kuruldu...

Binalar Kapital İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binalar Kapital İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Hecham Cheıkh Amın ve Rasha Hurıeb ortaklığında kuruldu. 

Karden Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Karden Mimarlık Anonim Şirketi bugün Galip Balıkçı tarafından Kartal’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Karden Self İstanbul Evleri fiyat!

Karden Self İstanbul Evleri fiyat listesi 229 bin TL'den başlıyor. Karden İnşaat imzası taşıyan projede konut ve dükkanlara yer veriliyor...

RSM Kapital Karden Haberi

RSM Kapital Karden

Yeni Türk Ticaret Kanunu (TTK) ile ilgili inşaat firmalarını ilgilendiren konular RSM Kapital Karden'in desteği ile "İnşaat sektöründe vergi, TTK ve güvenlik sempozyumu"nda masaya yatırıldı. Sempozyumda konuşan Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şükrü Kızılot, yeni TTK nın Türkiye, dünyada teknoloji, bilim ve uygulamalarla ilgili değişiklikleri içerdiğini ve bu gelişmelere cevap vermek üzere hazırlandığını ancak kanun yapıcıların aksaklıkları görmeden hızlı bir şekilde kanunu yürürlüğe koymak istediklerini söyledi. 



İnşaat sektöründe önem arzeden bir konunun da değer artışı kazancı olduğunu belirten vergi uzmanı Prof. Dr. Şükrü Kızılot, şunları söyledi: 


Gelir Vergisi Kanunu'nda mükerrer 80. Maddesi'nin 6. bendinde yer alıyor, değer artışı. 5 yıl içinde satıldığında değer artışı kazancı oluyor. 5 yıl süre geçtikten sonra satılması halinde kazanÇ söz konusu değil. Ancak mükerrer 80'inci...