25 / 04 / 2024

Kapital Yatırım Holding'in hisseleri borsa kotundan çıkarılıyor!

Kapital Yatırım Holding'in hisseleri borsa kotundan çıkarılıyor!

Yeşil Holding Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil'e ait olan Kapital Yatırım Holding'in hisseleri borsa kotundan çıkarıldı.



Borsa İstanbul, yapılan değerlendirmeler sonucunda bir hissenin borsa kotundan çıkarılmasına karar verdi.

Yeşil Holding Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil'e ait olan Kapital Yatırım Holding'in hisseleri 27 Temmuz 2020 tarihinden itibaren borsa kotundan çıkarılacak.

Konuyla ilgili Borsa İstanbul tarafından yapılan açıklamada, payları Yakın İzleme Pazarı'nda işlem gören Kapital Yatırım Holding'in (KPHOL) ve iştirakinin finansal ve faaliyet durumları nedeniyle, 31 Aralık 2019 tarihli bilançosuna ilişkin bağımsız denetçi görüşü de dikkate alınarak, KPHOL hisselerinin 27 Temmuz 2020 tarihinden itibaren borsa kotundan çıkarılmasına karar verildiği belirtildi.

Borsa İstanbul A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama şu şekilde:

Payları Yakın İzleme Pazarı'nda işlem gören Kapital Yatırım Holding A.Ş. (Şirket)'nin ve iştirakinin finansal ve faaliyet durumları nedeniyle, 31/12/2019 tarihli finansal raporlarına ilişkin bağımsız denetçi görüşü de dikkate alınarak, Kotasyon Yönergesinin 23/1-c ve 23/1-d maddeleri kapsamında Şirket paylarının 27/07/2020 tarihinden itibaren Borsa kotundan çıkarılmasına karar verilmiştir.

Kapital Yatırım Holding'in ortaklık yapısı şu şekilde:

Kapital Yatırım Holding in hisseleri borsa kotundan çıkarılıyor!

 

Engin Yeşil'in imzasını taşıdı, 15 yıl hapsi istendi!

Kamil Engin Yeşil kimdir?


Geri Dön