19 / 04 / 2024

RTE Palace şirketi

RTE Palace şirketi

RTE Palace Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Atar tarafından kuruldu.

Levent Palace Otel Hizmetleri Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Levent Palace Otel Hizmetleri Ve Turizm Limited Şirketi Kağıthane'de Mehmet Ergün ve Suna Palanlı ortaklığında kuruldu.

Royal Palace Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Palace Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Cem Gülmez tarafından kuruldu.

My Palace Rooms Turizm Limited Şirketi kuruldu!

My Palace Rooms Turizm Limited Şirketi Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli İle Ebru Uzunöz ve Ataman Group Teknoloji Tarım Hayvancılık A.Ş tarafından kuruldu.

Grand Palace Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Palace Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Levent Kozak tarafından kuruldu.

Seyithan Palace Spa Otel Davet Limited Şirketi kuruldu!

Seyithan Palace Spa Otel Davet Limited Şirketi Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Taliha Kara tarafından kuruldu.

Armada Palace Turizm Otelcilik Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armada Palace Turizm Otelcilik Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Devran Doğan ve Mehriban Doğan ortaklığında kuruldu.

Taksim Palace Otelcilik Otomotiv İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taksim Palace Otelcilik Otomotiv İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Abidin Fırat tarafından kuruldu.

Bosphore Palace İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Bosphore Palace İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Alvattar ve Muhammed İsa Elmasri ortaklığında kuruldu.

Cihangir Palace Hotel Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihangir Palace Hotel Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Dindar Çiftçi, Mesut  Çiftçi ve Reşat Çebi ortaklığında kuruldu.

Sultan Palace Turizm Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Palace Turizm Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 700 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çakırlı tarafından  kuruldu. 

Doruk Palace Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Palace Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Amıralı Zaeem ve Bahram Zaeem ortaklığında kuruldu. 

RTE Palace Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RTE Palace Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Atar tarafından kuruldu.

Sernakkaş Restorasyon Tezyinat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sernakkaş Restorasyon Tezyinat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Adnan İrteş tarafından Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

RTE Palace şirketi Haberi

RTE Palace şirketi

RTE Palace Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Atar tarafından kuruldu.

RTE Palace Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu

Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibikonaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa edebilir...