20 / 04 / 2024

Rudi Erol Berberoğlu

Rudi Erol Berberoğlu

Aydınlık Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Rudi Erol Berberoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Koper Can Berberoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 22 Temmuz 'da kuruldu.

Özgür Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özgür Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Rudi Erol Berberoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Koper Can Berberoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 22 Temmuz tarihinde kuruldu.

Kıymet Mermer Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kıymet Mermer Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Rudi Erol Berberoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Koper Can Berberoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 22 Temmuz'da kuruldu.

Bereket Maden İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bereket Maden İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Rudi Erol Berberoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Koper Can Berberoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 22 Temmuz'da kuruldu.

Ercan Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ercan Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi, Koper Can Berberoğlu ve Rudi Erol Berberoğlu tarafından 1 milyon 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da kuruldu

3m Şehircilik Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Şehircilik Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Berberoğlu tarafından kuruldu.

Hayalioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Hayalioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Hayalioğlu tarafından kuruldu.

Erkay Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkay Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Erol Kayaoğlu tarafından kuruldu.

Danişmant Oğlu Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Danişmant Oğlu Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erol Danismant tarafından kuruldu.

Marmaris'teki ruhsatsız işletme için çağrı!

Marmaris'te ruhsatı olmadığı nedeniyle 7 defa mühürlenmesi karşısında faaliyetine devam eden go kart işletmesinin kapatılması için mahalle sakinlerinden Deniz Berberoğlu açık grevi başladı. 

A Plus Taşınmaz Değerleme ve Sportif Organizasyonları Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Taşınmaz Değerleme ve Sportif Organizasyonları Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Berberoğlu tarafından kuruldu.

Çeşme Dalyan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çeşme Dalyan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Erol Selimoğlu ve Nazım Selimoğlu ortaklığıyla kuruldu.

Royal Marmaris Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Royal Marmaris Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Onur Berberoğlu ve Maxımılıan Lange ortaklığında kuruldu.

Dng Proje İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dng Proje İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kayhan Berberoğlu tarafından kuruldu.

Global Gk Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Global Gk Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şükrü İlkel, Fuat Turgut Demiroğlu ve Mustafa Erol Bircanoğlu ortaklığında kuruldu. 

Tellioğlu Erok İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Erok İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Erol Öztel ve Oktay Yener ortaklığında kuruldu. 

Çorum Erol Olçok Eğitim Araştırma Hastanesi 15 Temmuz'da açılıyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından 215 milyon liralık yatırımla Çorum'da yaptırılan ve FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde oğlu ile şehit olan Erol Olçok'un isminin verildiği 800 yataklı hastane, hain darbe girişiminin birinci yılında hizmete açılacak.

Kenan İmirzalıoğlu: Miami’den ev almadık!

Kenan İmirzalıoğlu, yapımcı Erol Avcı ve 'İçerde' dizisine yeni katılan Uğur Yücel'le Etiler Zerafet'te bir araya geldi. Oyuncu, eşi Sinem Kobal'la gittiği Güney Amerika tatilinde Miami Beach Star Island'da ev aldıkları iddialarına da açıklık getirdi.

Rudi Erol Berberoğlu Haberi

Rudi Erol Berberoğlu

Aydınlık Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Rudi Erol Berberoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Koper Can Berberoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Temmuz'da kuruldu. 


Aydınlık Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Yurt içinde ve yurt dışında olmak üzere, konut, işyeri, otel, turistik tesisler ve işletmeler, hizmet binaları, sanayi tesisleri, yol, okul, fabrika, enerji istasyonları, teknik hidrolik santral, baraj, liman, silo, havaalanı, köprü, kanalizasyon ile diğer inşaatları yapmak, müteahhitlik hizmetlerinde bulunmak. Bu inşaatlar için açılan bütün resmi, özel, uluslararası, askeri ihalelere katılmak. 2. Yukarıda sayılan inşaat ve mühendislik işlerinin gerçekleşmesi için gerekli her türlü etüd, mühendislik, mimarlık, müteahhitlik hizmetleri yapmak; inşaat, tesisat, montaj, dekorasyon projeleri ve fizibilite raporları hazırlamak yahut hazırlatmak. Yeni...