27 / 04 / 2024

rumeli plaza ticari satışı

rumeli plaza ticari satışı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Beyaz Basın Sanayi ve Ticaret A.Ş, Rumeli Holding A.Ş, Medya Park Yayıncılık A.Ş. ile Star Televizyon Hizmetleri A.Ş. şirketlerinin borçlarından dolayı devraldığı Rumeli Plaza Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa ç

Kepez Toyota Bakırcılar Plaza imar planı değiştirildi!

Kepez İlçesi Altınova Sinan Mahallesi Serik Caddesi'nde hizmet veren Toyota Bakırcılar Plaza'nın imar planlarında akaryakıt istasyonu olan 25031 ada/57 nolu parseli ticari alana çevrilerek hem emsal artışı sağlandı hem de plaza yasalaştı.

AND Plaza yalıtımda Canpa imzasını taşıyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global'da "En iyi Ticari Proje" dalında büyük ödüle layık görülen AND Plaza yalıtımda, Türkiye'nin marka projelerinin yalıtımcısı olarak bilinen Canpa imzasını taşıyor.

AND Plaza yalıtımda Canpa'nın imzasını taşıyor!

Dünya'nın en büyük gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global'da "En iyi Ticari Proje" dalında büyük ödüle layık görülen AND Plaza yalıtımda, Türkiye'nin marka projelerinin yalıtımcısı olarak bilinen Canpa imzasını taşıyor.

AND Plaza yalıtımda Canpa imzasıyla yükseliyor!

Dünya'nın en büyük gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global'da "En İyi Ticari Proje" dalında büyük ödüle layık görülen AND Plaza yalıtımda, Türkiye'nin marka projelerinin yalıtımcısı olarak bilinen Canpa imzasını taşıyor.

'En iyi ticari proje'de Canpa imzası!

Cityscape Global'da "En İyi Ticari Proje" dalında büyük ödüle layık görülen AND Plaza yalıtımda, Türkiye'nin marka projelerinin yalıtımcısı olarak bilinen Canpa imzasını taşıyor. İşte ayrıntılar...

AND Plaza yalıtımda Canpa'ya güveniyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global'da "En İyi Ticari Proje" dalında büyük ödüle layık görülen AND Plaza yalıtımda, Türkiye'nin marka projelerinin yalıtımcısı olarak bilinen Canpa imzasını taşıyor.

AND Plaza yalıtımda Canpa'yı tercih ediyor!

Canpa imzası ünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global'de "En İyi Ticari Proje" dalında büyük ödüle layık görülen AND Plaza yalıtımda, Türkiye'nin marka projelerinin yalıtımcısı olarak bilinen Canpa imzasını taşıyor.

AND Plaza yalıtımda Canpa imzası taşıyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global'da "En İyi Ticari Proje" dalında büyük ödüle layık görülen AND Plaza yalıtımda, Türkiye'nin marka projelerinin yalıtımcısı olarak bilinen Canpa imzasını taşıyor.

Cityscape ödülü alan AND Plaza, Canpa imzası taşıyor!

Dubai’de “En iyi ticari proje” kategorisinde Cityscape ödülü alan AND Plaza, yalıtımda; Türkiye'nin marka projelerinin yalıtımcısı Canpa’nın imzasını taşıyor.

Ege Plaza'da son ofisler sahiplerini bekliyor: Metrekaresi 4 bin 840 TL'ye!

Ege Grup Yapı Endüstrisi AŞ.’nin Ankara’nın en önemli ticari akslarından biri olan Konya Yolu üzerinde hayata geçirdiği Ege Plaza ’da son ofisler sahiplerini bekliyor.

Ege Plaza'nın satışları yüzde 95 tamamlandı!

Ege Plaza'da satışların yüzde 95 tamamlandı. Ege Grup'un başkentin en önemli ticari akslarından biri olan Konya Yolu üzerinde hayata geçirdiği Ege Plaza'da son ofisler sahiplerini bekliyor.

Esenpark Plaza ödeme planı!

İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde yaşama geçirilen Esenpark Plaza ödeme planı bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz. 2 bloktan meydana gelen projede yer alan ticari ünitelerin satış sürecine devam ediliyor.

Varyap Plaza Pendik'te ofisler teslime hazırlanıyor!

VARYAP Plaza Pendik'te ofisler teslime hazırlanıyor. Satışları büyük ölçüde tamamlanan proje için yeni başlatılan kampanyada, 100 haftada 0 faiz avantajı sunuluyor. Projede 278 adet ofis ve ticari alan bulunuyor...

rumeli plaza ticari satışı Haberi

rumeli plaza ticari satışı

TMSF'den yapılan açıklamaya göre, 55 milyon YTL muhammen bedele sahip ticari ve iktisadi bütünlüğün ihalesi, 26 Eylül 2007'de TMSF'nin Esentepe'deki binasında gerçekleştirilecek.

Satışa konu ticari ve iktisadi bütünlük, gayrimenkuller ve menkuller ile bu mal, hak ve varlıkların sözleşmelerinden...