26 / 04 / 2024

Rus Pazarı altınordu belediyesine mi devredildi

Rus Pazarı altınordu belediyesine mi devredildi

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu'daki Rus pazarı olarak bilinen yaklaşık 6.5 dönümlük alan üzerindeki mülkiyet hakkını Altınordu Belediyesine devretti.

2023'ün son günü gram altın 2 bin 54 lira! Altın yeni yıla rekorla giriyor! 31 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, 2023'ün son günü  yükselmeye devam ediyor. Gram altın bugün 2 bin 54 lira olurken yeni yıla rekorla giriş yapıyor. Peki çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli altın bugün ne kadar oldu? İşte 31 Aralık 2023 Pazar altın fiyatları.

Hafta sonu altın fiyatlarında son dakika! 26 Kasım 2023 Pazar gram altın ve çeyrek altın fiyatları

Altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Peki Haftanın son gününde gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 26 Kasım 2023 Pazar altın fiyatları...

Çeyrek altın bugün kaç TL? Altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 19 Kasım Pazar altın fiyatları

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcıların en çok tercih ettiği altın çeyrek altın ise en çok merak edilen altınlar arasında geliyor. Peki bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 19 Kasım Pazar altın fiyatları.

Altında fren patladı! Gram altın rekora gidiyor! Yatırımcılar hemen bakın! 22 Ekim Pazar altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun  ikinci gününde yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Altının ons fiyatı 1981 dolara yükseldi. Altında adeta fren patladı, gram altın rekora gidiyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 22 Ekim 2023 Pazar altın fiyatları.

Zekeriya Serhan Altınordu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı?

Zekeriya Serhan Altınordu nerede okudu? Hangi alanlarda deneyim sahibidir? Ziraat Bankası ve Turizm Bankası’nda hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Zekeriya Serhan Altınordu’nun hayatı...

13 Ağustos Pazar altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 22-18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? 

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Döviz kurlarının etkisiyle dalgalanan altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 22-18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? 13 Ağustos altın bilezik fiyatları.  

5 Mart Pazar altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? 

Son dakika altın ve altın bilezik fiyatları 5 Mart Pazar günü yakından takip ediliyor. Yatırımcılar bugün altın bilezik fiyatları ne kadar? 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik alış satış fiyatı kaç TL? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. 5 Mart Pazar son dakika altın bilezik fiyatları.

Altınordu Belediyesi Ordu'da fındık bahçesi satacak!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan fındık bahçesini satışa çıkardı.

Altınordu Belediyesi arsa ve fındık bahçesi satıyor!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Altınordu İlçesi Şahincili (Şirinevler) Mahallesinde yer alan arsa ve fındık bahçesi için satış ihalesi düzenliyor.

14, 18, 22 ayar altın bilezik piyasası yeşillendi! 18 Eylül 2022 altın fiyatları…

Haftanın son gününde altın bilezikte yükseliş mi başladı? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları artışa geçerken herkes kapı kapış bu bileziklerden alıyor. Peki, 18 Eylül Pazar altın bilezik fiyatları ne kadar? En ucuz altın bilezik fiyatı kaç TL? İşte, 18 Eylül 2022 bilezik fiyatları…

Altın bileziği olan bu haberi muhakkak okusun! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları yükselmeye başladı!

Hafta sonunun son günü altın bilezik fiyatları artmaya başladı. 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları yukarı yönlü hareket ederken herkes kapı kapış bu bilezikleri alıyor. Peki, 11 Eylül Pazar altın bilezik fiyatları ne kadar? En ucuz altın bilezik fiyatı ne kadar? İşte, 11 Eylül 2022 fiyat listesi...

Ordu Yeni Çarşı esnafının tapu sevinci!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde seneler içerisinde 2 kez yer değiştirilen ve halk arasında Çarşamba Pazarı olarak bilinen Yeni Çarşı esnafı hem tapu sahibi oldu hem de modern bir çarşı haline getirildi.

Altınordu’dan Alsancak Stadı için talep!

Altınordu Spor Kulübü Derneği, 2015 yıkılıp yeniden inşa edilen Alsancak Stadı'nda kullanım hakkını olduğunu dile getirerek  toplantı düzenledi. 

Rus Pazarı altınordu belediyesine mi devredildi Haberi

Rus Pazarı altınordu belediyesine mi devredildi


Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde Rus pazarı olarak bilinen yaklaşık 6.5 dönümlük alan üzerindeki mülkiyet hakkını Altınordu Belediyesine devretti. 


Büyükşehir Belediye Başkanı  Enver Yılmaz,  Rus pazarının mülkiyet hakkını Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın isteği üzerine Altınordu Belediyesine devrettiklerini açıkladı. Devirle birlikte Rus pazarı üzerinde uygulanacak yeni projelerin tamamı, Altınordu Belediyesi tarafından yürütülecek. 



BAŞKAN YILMAZ, “ALTINORDU BELEDİYEMİZ PROJEYİ TEK ELDEN YÜRÜTECEK”



Başkan Enver Yılmaz, “Rus pazarı olarak bilinen mevkide, mülkiyeti Büyükşehir Belediyemize ait yaklaşık 6.5 dönümlük bir alan vardı. O alana yönelik hem bizim hem de Altınordu Belediyemizin farklı projeleri bulunmaktaydı. Uygulamada zorluk yaşanınca oradaki esnaflarımızın durumu, taşınma süreci ve uygulanacak projelerin tek elden daha rahat yürütülebilmesi için Altınordu Belediye Başkanımızla mutabakata vardık. Alandaki mülkiyet hakkımızın tamamını Altınordu Belediyesine devretmek suretiyle o sahadan...