25 / 04 / 2024

Rusların marmaris mülkleri

Rusların marmaris mülkleri

Zülfikar Soyvural, ilçede geçen yıl 6 Rus aileye gayrimenkul sattığını belirtirken, "Rus uçağının düşürülmesiyle başlayan iki ülke arasındaki gerilim nedeniyle hiçbir Rus ev veya arazisini satışa çıkarmadı. Burada yaşamaktan da memnunlar" dedi.

Yabancılar Kıbrıs'ın tarım arazilerine hücum etti, yüzde 85'i satıldı!

Yerli ve yabancı yatırımcı gayrimenkul için Kıbrıs'a yöneldi. Genellikle İsraillilerin ve Rusların yoğun mülk aldığı Girne'nin Esentepe köyündeki tarım arazilerinin yüzde 85'i satıldı.

İş Bankası'nın Marmaris'teki arsasına 199 odalı otel geliyor!

Erdem Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri tarafından İş Bankası'nın Marmaris'teki arsasına 199 odalı otel hayata geçirilecek.

Prens William babasından miras kalacak mülkleri evsizlere açacak!

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in tahtının, ikinci varisi olan Prens William'ın babasından miras kalacak mülkleri evsizlere açacağı iddia edildi...

Rusların konutta tercihi hangi ilçe oldu?

Alanya Tanıtım Vakfı (ALTAV) Yönetim Kurulu Üyesi ve Emlak Profesyonelleri Derneği Başkanı Dr. Yakup Uslu "Alanya'da özellikle Rusların konutlara olan ilgisi devam etmekte. Yabancıların özellikle Rusların konut kiralamakta daha ısrarcı olduğunu söyleyebiliriz" diye konuştu.

Rusların Türk gayrimenkulüne olan ilgisi artıyor!

Rusların yabancı gayrimenkul alım coğrafyası değişmeye başladı. Rusların İspanya’ya olan yüksek ilgisi azalırken, TL'deki değer kaybı, küçük bütçeli alıcıları Türkiye’ye yönlendiriyor...

Aile Mülkleri Kongresi 17 Aralık'ta!

Yastık altında altın kavramını seven bir toplumuz ancak yastık altındaki altından daha fazla Aile Mülküne sahibiz ve nasıl değerlendireceğimizi bilmiyoruz. Bunun çözümü konularında Aile Mülkleri kongresi 17 Aralık’ta yapılacak.

Ortaklığın giderilmesi davasında ön alım hakkı!

Ön alım hakkı, taşınmazdaki bir hissenin satılması halinde taşınmazda hissesi bulunan kişinin sahip olduğu satın alma hakkıdır. Peki, ortaklığın giderilmesi davasında ön alım hakkı nasıl kullanılır?

İkametgah internetten alınır mı?

Kişinin yasal adresinin gösterildiği resmi belge olarak karşımıza çıkıyor. Birçok iş ve işlem için bu ikametgah belgesi kişilerden talep edilebiliyor. Peki, ikametgah internetten alınır mı?

İkametgah belgesi e-devletten alınır mı?

İkametgah belgesi, şu an hem muhtarlardan hem de Nüfus Müdürlüklerinden temin edilebiliyor. Peki, ikametgah belgesi e-devletten alınır mı? E- devlet üzerinden ikametgah belgesi nasıl alınır?

İkametgah e-devletten alınır mı?

İkametgah belgesi, bir kimsenin yerleşme kast ve niyetiyle oturduğu yeri gösteren belge olarak karşımıza çıkıyor. Bu belge muhtar ve Nüfus Müdürlüklerinden alınabiliyor. Peki, ikametgah e-devletten alınır mı?

Konut kredisi dosya masrafının adı mı değişti?

Artık alınmayacağı bilinen 'dosya masrafı' ücretinin 'kredi tahsis ücreti' adıyla bu kez yasal olarak tüketiciden tahsil edilmesi gündemde... Konut kredisi dosya masrafının adı mı değişti?

İBB darülaceze binalarının onarım işini 15 Eylül'de ihaleye çıkarıyor!

İstanbul darülaceze binalarının bakım ve onarım inşaat işi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 15 Eylül 2014 tarihinde saat 11.30'da ihaleye çıkıyor. Onarım işi 150 gün sürecek.

Şişli Belediyesi yeşil alan ve parkların bakımını ihaleye çıkarıyor!

Şişli bölgesi park ve yeşil alanların bakımı ile yeni yeşil alanların tanzim işi Şişli Belediye Başkanlığı Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından 5 Eylül'de ihaleye çıkıyor....

Rusların marmaris mülkleri Haberi

Rusların marmaris mülkleri

Marmaris'te Emlakçılar Derneği Başkanı Zülfikar Soyvural, ilçede geçen yıl 6 Rus aileye gayrimenkul sattığını belirtirken, "Rus uçağının düşürülmesiyle başlayan iki ülke arasındaki gerilim nedeniyle hiçbir Rus ev veya arazisini satışa çıkarmadı. Burada yaşamaktan da memnunlar" dedi.


Marmaris'in yatırım yapmak isteyen yabancı turistler tarafından her zaman tercih edildiğini ifade eden Marmaris Emlakçılar Derneği Başkanı Zülfikar Soyvural, ilçedeki gayrimenkul alım satımını hiçbir şeyin engelleyemeyeceğini öne sürdü. Antalya'dan bıkan Ruslar'ın Marmaris'e yöneldiğini öne süren Zülfikar Soyvural, şöyle konuştu:

"Marina ve koylardaki yat sahibi yabancı turistlere Marmaris'te yer satıyorum. Marmaris Akdeniz'de en büyük marinalara sahip önemli bir yer. Rus yatçılar hem kendilerine ve hem de akrabalarına buralardan oteller ve evler satın alarak büyük yatırımlar yaptı. Bir yılda 6 Rus aileye gayrimenkul sattım. Rus uçağının düşürülmesiyle...