20 / 04 / 2024

Rüya Park açılışı

Rüya Park açılışı

Isparta 'nın Eğirdir Belediyesi rekreasyon alanı içerisinde bulunan Rüya Park 'ın, görkemli bir törenle açılışı gerçekleştirildi.

Fenercioğlu İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor!

Alanya ve Antalya’da yaptığı inşaatlarla kısa sürede hızla büyüyen ve ardından Bodrum, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. şimdi de İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor. 

Çağrı’da sıvı yağlarda fiyatlar dibi gördü! Yüzde 41 indirimle Çağrı Market 19 Eylül 2022 fiyat listesi….

Çağrı bugün sıvı yağlarda dev indirimi müjdeledi. 19 Eylül ile 30 Eylül arasında geçerli olacak olan sıvı yağ indirimlerini kaçırmayın. Ayçiçeği yağlarında, zeytinyağlarında fiyatlar dibi gördü. Bu fiyatları kaçırmayın. İndirimli fiyatlarıyla Çağrı Market 19 Eylül 2022 fiyat listesi…

Türk-İş resmen duyurdu: Açlık sınırı asgari ücreti solladı

Ekonomik kriz, hayat pahalılığı vatandaşların cebini bükerken Türk-İş, 2022 yılı Ağustos ayına ilişkin açlık ve yoksulluk sınırı verilerini duyurdu. Açlık sınırı bin 390 lira ile yeni asgari ücrete fark atarak 6 bin 890 olarak kaydedildi. Yoksulluk sınırı ise 22 bin 442 lira ile rekor kırdı.

Gümüş yatırımcıları ağlıyor! Gümüş fiyatları 11 liraya kadar düştü! Flaş gelişme

Gümüş fiyatları dünyadaki gelişmelerin etkisi ile 11 TL seviyelerine kadar düştü. Gümüş fiyatlarını gören yatırımcılar ağlıyor. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş kaç lira? İşte gümüş fiyatları 30 Haziran 2022...

Türk yapı malzemeleri sektörü yeni pazarlara açılıyor!

2020 yılını 21,8 milyar dolar ihracatla tamamlayan yapı malzemeleri sektörü bu sene global ölçekte bir basamağı daha çıkmayı ve dünyada ilk 10’da olmayı planlıyor. İDDMİB Yönetim Kurulu Üyesi ve Türk Yapı Malzemeleri Sektör Komite Başkanı Serdar Urfalılar, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Karaman Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da yapımına başlanan yeni yaşam alanı için geri sayım başladı. Karaman Belediyesi'nde yer alan habere göre; kafeteryası, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, oturma ve piknik alanları, yürüyüş ve koşu parkuru ile bölgeye kazandırılacak proje açılışa

TOKİ Hanımeli Kültür Sanat Merkezi açıldı!

Tokat'ta 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Tokat Belediyesi tarafından yapılan TOKİ Hanımeli Kültür Sanat Merkezi açılışı gerçekleştirildi. 

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açılış gün sayıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi projesi açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projenin kısa sürede açılması planlanıyor.

Harran Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Harran Kültür Merkezi'nin açılışı yapıldı..

Arifiye’nin yeni yaşam alanı açılıyor!

Arifiye’de inşa edilen yeni yaşam alanı açılışının 18 Ekim Perşembe günü saat 16.30’da gerçekleştireceğini dile getiren Başkan Toçoğlu, “İlçemizin yeni buluşma noktası hazır. Arifiye Park şehrimize hayırlı olsun” dedi.

By Ma Grup Yaşam Alanları İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Gıda Arge Proje Yatırımları Sanayi A.Ş. kuruldu!

By Ma Grup Yaşam Alanları İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Gıda Arge Proje Yatırımları Sanayi A.Ş. bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu. 

Manisa Köprübaşı yatırımları hizmete açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Köprübaşı programı dahilinde Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan tesislerin açılışlarını gerçekleştirdi.

Zülfü Livaneli Kültür Merkezi 16 Eylül'de açılacak!

Zülfü Livaneli Kültür Merkezi'nin açılışı 16 Eylül'de yapıacak. Açılışa Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zülfü Livaneli de katılacak...

Rüya Park açılışı Haberi

Rüya Park açılışı

İlçe Kaymakamı Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Ömer Şengöl, daire müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı açılışta yaklaşık 5 bin kişi hazır bulundu. 


HOBİ BAHÇESİ OLUŞTURULDU 

Belediye Başkanı Ömer Şengöl "Burası hayvanat bahçesi değil, Doğal Yaşam Parkı, hobi alanı. Baybuğan tarafında seramız var. Halil Üstün Parkı ile bu kompleksimizdeki çalışmalarımız sona erecek"...